![]() |
#31 | ||||
BAN stały
|
Dot.: Mój mężczyzna mnie zdradza? :(:(
Cytat:
![]() ale zgadzam się - gdyby CHCIAŁ ją gdzieś zabrać to by zabrał ![]() Cytat:
![]() sporo studentów bawi się na tzw. domówkach, które są idealnymi okazjami żeby poznać bliższe i dalsze "koleżanki" tżta dziwię się, że jeszcze z tych okazji nie skorzystałaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
NIE jak komuś zależy to się tak NIE zachowuje ![]() ![]() ![]() spotykacie się od roku a on nawet nie pisnął swoim znajomym i rodzinie, że kogoś ma?? to oznacza, że uważa, że jest WOLNY ![]() i wcale bym się nie zdziwiła gdyby się zabawiał gdzieś na boku, w końcu nikogo nie ma, jest młody, może się bawić... ![]() pogadaj z nim poważnie albo niech coś zmieni w statusie waszego "związku" albo aliwederczi ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak się bedzie wykrecał.. no cóż..dla mnie ta jego zdrada jest niestety prawdopodobna:/
![]() |
![]() |
#33 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Rzekłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() powiedz mu prosto i wyraźnie że jeśli traktuje Cię poważnie ma Cię przedstawić JAK NAJSZYBCIEJ rodzinie i znajomym że to nie telenowela a Wy nie jesteście kuzynami i nie ma żadnego racjonalnego powodu żebyście się chowali po kątach i że już ROK znosisz takie traktowanie i ani chwili dłużej!! jak będzie coś kręcił - wtedy wprowadź radykalniejsze środki (including wrzaski, epitety, groźby i zemsta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Chyba macie rację, przy następnym spotkaniu, które zazwyczaj odbywa się w jego aucie
![]()
Do pocałunków potrzebny jej był ktoś, z kim lubiła rozmawiać, kto ją zastanawiał i niepokoił, kto był dobry do kłótni na temat rzeczy ważnych, ktoś komu nie było obojętne, jak żyć, i kto potrafił z nią o tym rozmawiać (...) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to co Was łączy to niestety nie jest związek.. i On o tym doskonale wie.... i wątpie żeby pozwolił Ci się zapoznać z koleżankami:/ co za typ... nie daj sobą pomiatać, to że Ci na nim zależy nie znaczy, że masz sobie pozwalać na takie traktowanie. Jak odejdziesz to może zrozumie (w co wątpie) co stracił... a Ty spotkasz kogoś kto Cie doceni i bedzie traktował na równi.
![]() |
![]() |
#39 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() pamiętaj bądź stanowcza i nie daj się zwodzić ![]() ![]() ![]() będę trzymać kciuki, przede wszystkim za to, żebyś szybko spotkała jakiegoś fajnego faceta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No i stało się, zrobiłam to ... nie chcę żąłować, bo przecież doskonale wiedzialam na co się decyduję, ale jestem w kropce. Nie wiem co robić
Do pocałunków potrzebny jej był ktoś, z kim lubiła rozmawiać, kto ją zastanawiał i niepokoił, kto był dobry do kłótni na temat rzeczy ważnych, ktoś komu nie było obojętne, jak żyć, i kto potrafił z nią o tym rozmawiać (...) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zaproponuje spotkanie- powiedz, że nie chcesz w samochodzie, niech Cie zabierze do domu albo do baru. Jak zaproponuje seks- powiedz, że nie chcesz- naucz się odmawiać to Twoje ciało Jak za często bedzie gadał tylko o seksie to zapytaj wprost czemu nie gadacie na inne tematy. Zapytaj czemu Wasze spotkania ograniczają się do samochodu a kontakty do gg i smsów głownie. Jak nie bedzie Cie chciał zabrać do znajomych- zapytaj dlaczego? Prawda jest taka, że jak mu na Tobie zależy to bez problemu przystanie na te warunki (bo wierz mi, nie są wygórowane, to absolutne minimum wymagań wobec partnera) a jak mu nie zależy to się wycofa i tyle go bedziesz widzieć. Brutalne ale moim zdaniem zerwanie znajomości, im predzej tym lepiej, wyjdzie Ci na dobre.
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Musisz koniecznie przycisnać ostro faceta do muru! co on sobie wyobraża? Ze będzie miał weekendową kochankę??? Strasznie się zdenerwowałam czytając to, że spotykacie się w aucie trwa to rok, nie znasz jego rodziny itd. Rok jakiegoś romansu czy jak to nazwać? absolutnie nie zgadzaj się na nic więcej, bo ten koleś Cie wykorzystuje i to perfidnie
![]()
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Musisz koniecznie przycisnać ostro faceta do muru! co on sobie wyobraża? Ze będzie miał weekendową kochankę??? Strasznie się zdenerwowałam czytając to, że spotykacie się w aucie trwa to rok, nie znasz jego rodziny itd. Rok jakiegoś romansu czy jak to nazwać? absolutnie nie zgadzaj się na nic więcej, bo ten koleś Cie wykorzystuje i to perfidnie
![]()
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
To moja pierwsza tak poważna znajomość, stąd zapewne te błędy...robię coś, bo boję się ze go stracę...tak nie powinno być... na samym początku powinna mi się zapalić czerwona lampka... Tylko, że on wcześniej był inny- zapraszał do kina, na domówkę do znajomych- był taki dopóki była niedostępna...kiedy zauwazyl ze zaczyna mi na nim zalezec zmienil sie o 180 stopni... nigdy nie powiedzial, że kocha...odpowiada że lubi tylko wtedy kiedy go pytam... Kiedy z nim zerwalam po tym jak powiedzial tydzien przed moim polmetkiem ze ze mną nie pojdzie, bo chcial wkręcić się na tą impreze jako fotograf i zarobić 500zl- probowal mnie odzyskac- kiedy odzyskal znow zaczal to wszystko olewać..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Ja tak trochę nie na temat, w sprawie tego wchodzenia do klubu tylko dla studentów... nigdy nie miałam problemów z wejściem, mimo że jestem w LO. W moim mieście zawsze wpuszczają studentów z osobą towarzyszącą, bez legitymowania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
BAN stały
|
normalnie co za ..uj
![]() ![]() uciekaj od niego jak tylko mozesz !! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
.... nie zazdroszcze Ci.
Nie czuje w tym co napisalas zeby powaznie o Tobie myslal skoro.. eh Sceny zazdrosci juz byly, a teraz myslisz o ignoracji? moze to jakies rozwiazanie, ciezko powiedziec. Z mojego i kolezanek doswiadczenia jest tak, ze zazwyczaj facet docenia swoja kobiete kiedy ja straci... glowka do gory to nie jest jedyny "samiec" na tej planecie
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Ojej, ale się zdenerwowałam czytając to wszystko
![]() Nie daj się wykorzystywać! Pamiętaj, że ważna jesteś Ty i Twoje zdanie-walcz o siebie, o szacunek. Powiedz mu co o tym myślisz, postaw warunki. Jeśli ich nie spełni, to rozejrzyj się za kimś, kto Ciebie doceni i nie będzie tak perfidnie wykorzystywał. Trzymaj się! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Monishia, co Ci się kojarzy ze słowem kochanka, pomijając fakt, że jest to ta druga? Jaki tym relacji i jakie schematy zachowań w pierwszej kolejności przychodzą Ci do głowy?
Proponuję odpowiedzieć sobie na powyższe pytania i porównać rezultat do swojej obecnej sytuacji.
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
w 100% zgadzam sie z Drois1981. Nic dodac nic ujac
"Facet, który Cię kocha, szanuje, wiąże z Tobą plany (nie mówię, że od razu na całe życie, ale w danym momencie życia) nie obrazi się za to, że czegoś będziesz od niego chciała, wymagała, nie rzuci Cię z powodu twoich pragnień i warunków." Jako kobietki musimy myslec tez o sobie
![]() |
#53 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
BAN stały
|
Cytat:
NIC tak nie boli faceta jak krytyka (a już nie daj boże publiczna) jego łóżkowej sprawności ![]() no ale my Cię do żadnej zemsty nie namawiamy ![]() ma ona sens tylko wtedy, jeśli dzięki niej TY poczujesz się lepiej ![]() jeśli nie - nie ma sensu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym, nie potrafiłabym się mścić, na osobie, do które naprawdę wiele czuję- nawet pomimo tego, że jest taki a nie inny... Przede wszystkim chcę z nim porozmawiać, powiedzieć co jest między nami nie tak...może jeszcze da się to uratować ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() za nic w świecie nie gódź się na kontynuowanie tej znajomości w takiej formie w jakiej to w tej chwili wygląda ![]() i bądź stanowcza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() No, co prawda nie w samochodzie, ale... Facet był gotów mi wmawiać, że on NIE MA znajomych, którym mógłby mnie przedstawić ![]() ![]() Jeżelu facet Cię tak "ukrywa", to naprawdę nie za ciekawa sprawa... Jeżeli myśli o Tobie poważnie, nie rozumiem, czemu na dobra sprawę wyrzuca Cię ze swojego życia. Jeśli nie myśli poważnie, to cóż... Zszokowało mnie to, co napisałaś o jego mamie - że nie wiedziała, że dowiedziała się od osób trzecich... ![]() Porozmawiaj z nim i bądź bardzo stanowcza i zdecydowana, bo obecna sytuacja jest nie do przyjęcia... Może uda się jeszcze coś zmienić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.