![]() |
#31 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: witam i zapraszam - tylko wyższa półka
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() wzamian za błyszczyk YSL w kolorze różowym, mogę Ci zaproponować błyszczyk Diora w kolorze opalizującego beżu, to jest Dior Addict Ultra Gloss nr 213, kupiony w marcu 2007 na bezcłówce, pojemność 2/3 z 6 ml, dorzucę próbkę sun glow gel Sisleya 5 ml (żel złoty rozświetlający), (albo: próbka Payot kremu pod oczy 4 ml, albo sun protection eye cream Shiseido próbka 1,5 ml albo próbka podkładu La Prairie Dermo Caviar kolor Sand Beige 1,5 ml - ten podkład kosztuje 600 zł, najwyższa półka). Mam jeszcze1/3 podkładu Chanel Double Perfection Creme Poudre, odcień 30 Cendre - dla mnie zbyt jasny, jeżeli zainteresuje Ciebie, chętnie przejrzę wątek po raz drugi. Poza tym mam 1/2 z 50ml balsamu do ciała Dior Addict 2. Mam też praktycznie nowe, kilka razy psiknięte perfumy Just for Her Roberto Cavalli 58/60 ml, z tegorocznego zestawu, ale balsam jednak zużyłam - bardzo dobry i pachnący. EDT jest lekka, świeża, jak to Cavalli. Wodę wymienię chętnie na inne perfumki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
jak rany
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
mam propozycję
![]() oddam Ci puder chanel i błyszczyk + dorzucę cosik, np płatki pod oczy la prairie ? jedno opakowanie, na jeden test -ale za to jakie efekty ![]() w zamian chciałabym tę piątkę diora i cień guerlaina . to ta biel, złamana błękitem, prawda? co o tym sądzisz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
BAN stały
|
layla79- nic nie wytropiłam w Twoim wątku
![]() anetko- najbardziej to mi się u Ciebi epodoba właśnie ten sypki dior no i jeszcze błyszczyki ![]() lalicja - róż jest fajny ![]() ![]() daisy -oprócz różu nic nie znalazłam niestety ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
PIERWSZA DOKŁADKA
![]() w tej dokładce same mazidła do ust ![]() 1.HR FULL KISS ODCIEŃ 02 BED RED- CO TU DUŻO MÓWIC CZERWONA, ZMYSŁOWA BARWA FAKTYCZNIE OPTYCZNIE POWIĘKSZA I UWYPUKLA USTA TESTOWANY RAZ NA RĘKU , NAPISY LEKKO PRZYTARTE DOSTAŁAM JAKO NOWY TESTER -POJEMNOŚĆ 10 ML !!!! 2.BŁYSZCZYK HR FULL KISS 03 PAPAYA PLEASURE UBYTEK 3/10 ML NAPISY LEKKO ZATARTE 3. GUERLAIN PRZECUDOWNY BŁYSZCZYK CHYBA Z LINNI TERRACOTY ? ODCIEŃ 70 , W PIĘKNYM, BIŻUTERYJNYM PISAKU KOLOR TO ZŁOTA MIEDŹ / BŁYSZCZĄCY BEŻOWO -ZŁOTY RAZ TESTOWANY NA RĘKU 4.CLINIQUE 02RICH RASTIN nowy tester , odcień 02 ciemny brązik -niesamowice lśniący nówka ![]() te błyszczyki wymienię najchętniej na inne błyszczyki ![]() ale tylko te górnopółkowe szukam kolorów : odcieni różu , opalizujących , krysztalowych z drobinkami , przejrzystych róży , rozpaczliwie poszukuję jednego z błuszczyków ysl , odcień....? to była limitowanka chyba , przejrzysty z opiłkami , lekko tranparentny róż bardzo chętnie juicy tubes i juicy geele ![]() na sam koniec dodam coś mega ![]() serum PERFECTIONIST LAUDER 100 ML !!!! NOWE - W SKLEPIE KOSZTUJE MAJĄTEK !!! rozpaczliwie potrzebuję : be delicious , deep red , angel , angel innocent , różu najchętniej chanel , baz z serii meteorytów , rozświetlacza pod oczy la prairie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
może mój róż diora za serum?
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
ach..spóźniłam się na wszystko
![]() tomama te cienie diora, jakie to kolory ? masz gzieś foteczkę ? na tego guerlaina to byłabym chętna. Coś zaniego sobie wybierzesz? lalicja- za serum będę nieziemsko wybredna , jest nowe i cholernie drogie ![]() no i patrząc na kwc po opiniach, to rewelacyjne ponoć ![]() bejbi - ile jest tego bossa ? i co byś za niego chciała ? cziki- strasznie żałuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
BAN stały
|
tomama - w Twoim wątku znalazłam jeszcze :
Dior Diorskin Sculpt, odcień 010, ubytek 10% świetne oceny w KWC Dior Diorskin Airflash, odcień 200, użyty 2 razy, świetne oceny w KWC Biotherm, Glossy Shine kolor 155 z wymiany z Nevadą, ubytek widać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() może coś u mnie za 7.YSL śliczny błyszczyk, nowy , ma jeszcze kartonik dostałam go w prezencie , ale nie mój kolor ![]() seria lisse gloss les pasteles 14 jasniutki róż , z opalizujacymi drobinkami. ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Coś za kompakt Chanel lub błyszczyk YSL?
Mam dodatkowo fajne kuferki do oddania: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=234635 ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rozumiem ze nie dasz rady nic dobrac?
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
A nie masz ochoty na cień Shiseido Jade Green A12? Kolor zieleń złamana błękitem, nie turkus, tylko taki modny w zeszłym roku zielony. Super na lato, ubytek 5 proc.
Albo cienie Chanela desert rose, tylko ubytek 40-50 proc., migoczący łososiowy i szaro-brązowy, w welurowym opakowaniu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
BAN stały
|
uwaga -znowu dokładka
![]() 1.angel pivoine 100 ml tester - to wymienię najchętniej na dwie wody po 50 ml ![]() jedną dla mnie , jedną dla mamy ![]() ![]() 2.la prairie cellular day cream 15 ml -nówka 3.la prairie -płatki pod oczy 1 opakowanie -1 komplet 4, la prairie cellular eye 3ml i to 2 sztuki ![]() 5. błyszczyk ysl lisse gloss - odcień 7 -migoczące czerwone wino ,nówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Może Brit Red lub inne perfumy(oprócz Scenta) za PERFECTIONIST LAUDER?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() Zaraz wstawię zdjecie cieni Dior, wszystko co wyminiłas jest do wzięcia więc napisz co podoba Ci się najbardziej ....
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Witchdoctor
|
http://www.allegro.pl/item306803135_...ow_nr_009.html
to takiej jak na tym zdjeciu Guerlain chętnie wymienię na błyszczyk YSl
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
mam 5 Diora, obecnie już niedostępna, jasne odcienie opalizujące na różowo, zielono, błękit, złoty został zużyty, w środku jeszcze pastelowy róż.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.