|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: sauna
Cytat:
ale trafilas |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Amierican Pie też bym miała maślane oczy. Albo bym się tak śmiała, że by sie obraził
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Stara się chłopak no I jeszcze widzi w oczach maupki Chicca to, czego tam nie ma.A muzykę włączył do tego striptizu?
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
spokojnie ...ja nie mysle juz o spotykaniu sie z nimznamy sie nie tylko z neta bardziej z realu, po prostu gdyby nie te jego niespodzianki w zyciu bym nie wpadla ze jest taki szybki...troche sie rozczarowalam bo wygladal bardziej zyciowo jakkolwiek to nie brzmi chlopak który robi sam od siebie striptiz-trafilo mi sie jak ślepej kurze ziarnko.. Zostawie sobie jego numer na czrna godzine hihihih |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
zostawie na czarna godzine i wykorzystam jak bede potrzebowac
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Sauna aż tak aseksualna nie jest...zazwyczaj to małe ciemne pomieszczenie połączone salką z prysznicem, w której tez bylibyście sam na sam...EEE koleś na bank chce Cię zbałamucić (ale po tym tańcu rozbierańcu pewnie sama już to wiesz)
Kiedy podchodzę do dziecka, wzbudza ono we mnie dwa rodzaje uczuć: czułość wobec tego, kim jest i szacunek dla tego, kim może się stać. Maryniu Niania Ogg zwykle kładła się spać wcześnie. W końcu miała już swoje lata. Czasami szła do łóżka nawet o szóstej rano. |
|
|
|
|
#37 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Maupka - przynajmniej nie masz nudno
Ten tekst o kawie taki sredni natomiast ![]() Zazwyczaj jak ludzie maja sie ku sobie, to po prostu chca sie spotkac. Jak pisze miejsce nie ma znaczenia. Wiec faktycznie jak bardziej mu zalezy na miejscu niz na spotkaniu z Toba, to... no wlasnie tak jest. Wlasnie. Wiec spokojnie mozesz wyslac go do tej sauny. A sama napic sie kawy - bez jego towarzystwa, nie to nie.
|
|
|
|
|
#39 |
|
... choć nie Westwood
|
Ale agent
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
No nie wiem, ale ja byłam w saunie z obcymi mężczyznami i nie widzę w tym nic nienormalnego ani z podtekstem. To tylko sauna!
Poza tym nie wiem, jak komuś w tej temperaturze może się zachciewać dokazywać ![]() Nie mówiąc o tym, że w fińskiej kulturze sauna to miejsce święte niemalże, w którym nie wolno krzyczeć ani przeklinać, słowem trzeba zachowywać się spokojnie i z umiarem ![]() Ja bym poszła, sauna jest fajna
i ask for silence i ask for sex give me a ray gun tell me how to dress call my mother call the priest tell them my lover has turned a beast i ask for strength a clear head maybe a razor to paint you red i want radar i want a light i want division i want to fight |
|
|
|
|
#41 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Natomiast po nastawieniu tego chlopaka i jego tancach wygibancach ![]() mysle ze prywatna sauna w hotelu nie bez przyczyny kojarzy mi sie jednoznacznie,wiadomo ze w ubraniu tam sie tez nie siedzi temperatura-ufffffff goraco ale jest specjalny kubelek z zimna woda i mozna sie ochladzac troszeczke (ale bym go chciala wylac mu na glowe-moze dla tego kubelka warto skorzystac hihihi) O i ta finska kultura,swiete miejsce moze ja taki zbok tylko jestem ze mi sie kojarzy od razu z jednym
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.

uwaga napisze cos sensacyjnego