sauna - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-02-02, 11:55   #31
myShaczeQ
Zadomowienie

GG do myShaczeQ
Dot.: sauna

Cytat:
Napisane przez maupka Chicca Pokaż wiadomość
uwaga napisze cos sensacyjnego

wczoraj wieczorem rozmawialismy przez skypa z opcja video i ja o nic nie prosilam slowem nawet nie sprowokowalam a on mi tam zaczal tanczyc i sie rozbierac

Musialam miec niezla mine bo bylam lekko zszokowana co on podsumowal dzisiaj stwierdzeniem na gg ze uwielbia patrzec jak mam takie maslane oczy jak wczoraj aaa a ja nie mialam wcale hehehe wrecz dziwnie sie czulam

no to mi sie jakis eksibicjonista trafil
ale trafilas

myShaczeQ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-02, 11:57   #32
Ptysio5
Zakorzenienie

Amierican Pie

też bym miała maślane oczy.
Albo bym się tak śmiała, że by sie obraził
Ptysio5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-02, 11:59   #33
sammira
Zadomowienie

GG do sammira

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
no mowilam ze nie rokuje.Poznaliscie sie przez net?to tym bardziej nie idz
Pozniej zacznie Ci cos innego pokazywac przez ta kamerke,pewnie nie moze sie juz doczekac chociaz tacy to rzadko sobie zadaja trud zeby oprawic to striptizem, ten jakis bardziej ambitny

Stara się chłopak no I jeszcze widzi w oczach maupki Chicca to, czego tam nie ma.

A muzykę włączył do tego striptizu?

sammira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-02, 12:03   #34
maupka Chicca
Raczkowanie

spokojnie ...ja nie mysle juz o spotykaniu sie z nim

znamy sie nie tylko z neta bardziej z realu, po prostu gdyby nie te jego niespodzianki w zyciu bym nie wpadla ze jest taki szybki...troche sie rozczarowalam bo wygladal bardziej zyciowo jakkolwiek to nie brzmi taki spkojny ...zamyslony...
chlopak który robi sam od siebie striptiz-trafilo mi sie jak ślepej kurze ziarnko..

Zostawie sobie jego numer na czrna godzine hihihih
maupka Chicca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-02, 12:50   #35
plywok
Zakorzenienie

zostawie na czarna godzine i wykorzystam jak bede potrzebowac
plywok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-02, 13:02   #36
AnQś
Zadomowienie

Sauna aż tak aseksualna nie jest...zazwyczaj to małe ciemne pomieszczenie połączone salką z prysznicem, w której tez bylibyście sam na sam...EEE koleś na bank chce Cię zbałamucić (ale po tym tańcu rozbierańcu pewnie sama już to wiesz)
AnQś jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-02, 13:10   #37
sammira
Zadomowienie

GG do sammira

Cytat:
Napisane przez maupka Chicca Pokaż wiadomość
spokojnie ...ja nie mysle juz o spotykaniu sie z nim

znamy sie nie tylko z neta bardziej z realu, po prostu gdyby nie te jego niespodzianki w zyciu bym nie wpadla ze jest taki szybki...troche sie rozczarowalam bo wygladal bardziej zyciowo jakkolwiek to nie brzmi taki spkojny ...zamyslony...
chlopak który robi sam od siebie striptiz-trafilo mi sie jak ślepej kurze ziarnko..

Zostawie sobie jego numer na czrna godzine hihihih
No zobacz, cicha woda

sammira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-02, 15:16   #38
Rena
Zakorzenienie

Maupka - przynajmniej nie masz nudno

Ten tekst o kawie taki sredni natomiast
Zazwyczaj jak ludzie maja sie ku sobie, to po prostu chca sie spotkac. Jak pisze miejsce nie ma znaczenia. Wiec faktycznie jak bardziej mu zalezy na miejscu niz na spotkaniu z Toba, to... no wlasnie tak jest. Wlasnie. Wiec spokojnie mozesz wyslac go do tej sauny. A sama napic sie kawy - bez jego towarzystwa, nie to nie.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-02, 18:53   #39
Vivienne
... choć nie Westwood

Ale agent

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-02, 19:14   #40
sadex
Raczkowanie

No nie wiem, ale ja byłam w saunie z obcymi mężczyznami i nie widzę w tym nic nienormalnego ani z podtekstem. To tylko sauna!
Poza tym nie wiem, jak komuś w tej temperaturze może się zachciewać dokazywać

Nie mówiąc o tym, że w fińskiej kulturze sauna to miejsce święte niemalże, w którym nie wolno krzyczeć ani przeklinać, słowem trzeba zachowywać się spokojnie i z umiarem

Ja bym poszła, sauna jest fajna
i ask for silence i ask for sex give me a ray gun tell me how to dress call my mother call the priest tell them my lover has turned a beast i ask for strength a clear head maybe a razor to paint you red i want radar i want a light i want division i want to fight
sadex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-03, 11:10   #41
maupka Chicca
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sadex Pokaż wiadomość
No nie wiem, ale ja byłam w saunie z obcymi mężczyznami i nie widzę w tym nic nienormalnego ani z podtekstem. To tylko sauna!
Poza tym nie wiem, jak komuś w tej temperaturze może się zachciewać dokazywać

Nie mówiąc o tym, że w fińskiej kulturze sauna to miejsce święte niemalże, w którym nie wolno krzyczeć ani przeklinać, słowem trzeba zachowywać się spokojnie i z umiarem

Ja bym poszła, sauna jest fajna
Zaczne od tego ze ja tez bylam w saunie z mezczyznami i kobietami nawet-tylko to byla sauna w duzym kompleksie basenowym i tez nie widze w tym nic zlego to tylko sauna,czas dla zdrowia

Natomiast po nastawieniu tego chlopaka i jego tancach wygibancach
mysle ze prywatna sauna w hotelu nie bez przyczyny kojarzy mi sie jednoznacznie,wiadomo ze w ubraniu tam sie tez nie siedzi

temperatura-ufffffff goraco ale jest specjalny kubelek z zimna woda i mozna sie ochladzac troszeczke (ale bym go chciala wylac mu na glowe-moze dla tego kubelka warto skorzystac hihihi)

O i ta finska kultura,swiete miejsce moze ja taki zbok tylko jestem ze mi sie kojarzy od razu z jednym
maupka Chicca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości