|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ewlynn - moja bizuteria :)
1, 3, 7, 13, 16 i 17 - te mi się spodobały
|
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo podoba mi się Twoja biżuteria, ogólnie robi na mnie duże wrażenie. A najbardziej:
Naszyjnik na rzemieniu z koralowcem- mój nr 1 Z kolczyków: 1- agat pasiasty, pięknie opleciony 3- świetny kształt drewienka 13- lawa taaaak! 15- kwarc wiśniowy- uwielbiam go, ale kolczyki takie sobie Najmniej: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6498366 dobór kolorów trochę mnie ściął z nóg, ale tylko ta para. Reszta fajna! |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziekuję
![]() Teraz kilka par z czasu kiedy zauroczyły mnie te dyndające zaiweszki. Jeszcze kilka z nich czeka na natchnienie ![]() 1. Chyba howlit.. ale jakos nie mam pewności.. 2. Kwarc 3. Howlit 4. Koral 5. Obsydian |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
3
reszta taka sobie :/ by the way... skąd masz taki ładny howlicik?
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
3 mi też podeszło
![]() p.s. zapinaj bigle do zdjęć, please...
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
no to jesli juz zapinasz, to bicia (przynajmniej ode mnie
) nie bedzie
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam sie 3 najlepsze
Najładniejsze
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Świetna biżuteria.
Z kolczyków najbardziej podobają mi się numerki: 1 + 10 +11 + 18. Reszta też jest jak najbardziej ok, ale te są chyba najbardziej w moim stylu ![]() Czarny komplet - kolczyki + zawieszka też bardzo ładne.
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Mi też najbardziej przypadły do gustu trzecie
Chociaż podobają mi się też drugie, bo ta zieleń kwarcu tak fajnie kojarzy mi się z zielenią winogron .
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Ostatni wrzut jest całkiem sympatyczny jako kolekcja. Chwali Ci sie to, ze dyndajki sa fanie tematem dopasowane do koloru koralików
Jedynie nie spodobał mi sie obsydian z serduchami i koral z truskawka tez mi sie srednio spodobał, ale reszta jest urocza
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuję wszystkim
![]() Koral z truskawką tez najmniej mi sie podoba. Jakoś nie mogłam dopasować kamienia do tej truskawy. Ale z pewnoscią musiałby byc większy... |
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
Hm.. ostatni wrzut to wszystko na jedno kopyto.. (To nie zmienia faktu, że zawieszki lubię, ale nie w takich ilościach
) wiem seria serią, ale nie lubię kilku kolczyków robionych na identycznej zasadzie tylko z innymi materiałami (chociaż przyznam bez bicia, czasem sama tak robię..) Jak już bym miała wybierać to winogrona albo te z obsydianem Chociaż widziałabym tam jeszcze przy koralach przekładki jakieś. A do truskawki pasowałby mi kwarc truskawkowy
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Moje typy to: kocie oczy- noc kairu, antyczne perły i nakładki i masa perłowa butterfly. Bardzo mi się podobają!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.

jestem również

Zdjęcia są z archiwum że tak powiem i jakoś nie zwróciłam na to uwagi (możecie bić po łapach). Teraz już zapinam 

) nie bedzie