![]() |
#31 |
zielony stworek
|
Dot.: Czy na codzien tez takie jestescie ?
Ja jestem po prostu szczera i tyle
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
jestem sobą...po prostu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Ktos mi kiedys zarzucil, ze jestem za bardzo neutralna. No moze jestem. Jak czytam o jakims problemie, ktory mnie nigdy nie dotyczyl, to trudno, zebym -tak jak byc moze zyczy sobie autorka watku- utazsamiala sie z automatu z czyjas sytuacja.
Czasem wiec patrze jak ptak z gory, przelatujacy nad kraina. I widze takze - tak samo neutralnie - punkt widzenia "tego zlego". I mi konkretnie moze sie az taki zly nie wydawac, bo nie patrze na to przez pryzmat bolu, ktorego nie przezywam. Dyplomatycznosc to moja codziennosc w realu, czesto obracam sie z ludzmi, ktorzy reprezentuja odmienne (sprzeczne ze soba) poglady czy interesy. I musze sobie z tym jakos radzic. Staram sie okazywac ludziom serce, ale nie zawsze mi sie to udaje. Nie chce ranic i krzywdzic. Czasem - jak kazdy - wpadam w zlosc, ale u mnie taki wybuch jest naprawde intesywny. Na codzien uchodze jednak za osobe opanowana. Nie staram sie zbawiac swiata, wplywac na innych, bo nie jest to zgodne z moja filozofia zyciowa. Rzadko denerwuje mnie to, ze ktos zyje/mysli inaczej niz ja. Choc podobienstwa lubie i chetnie wyszukuje. Ale co innego - cieszyc sie, ze ktos jest do mnie podobny, a co innego na sile kogos czynic podobnym do mnie. Zarowno w realu jak i na forum rzadko reaguje na zaczepki. Zazwyczaj chamstwo ignoruje i ta metoda przynosi najlepsze rezultaty. Specjalnego lukru tutaj nie widze. Czasem ktos mi poslodzi, ze moj intelekt ma sie dobrze i ja sie wtedy czuje z lekka skrepowana. Komplementy jednak lubie, chociaz jak zaraz po nich nastepuje prosba - moge odebrac to jako probe manipulacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
![]() Skąd ta pewność? Czyżbym gdzieś odkryła swoje głęboko skrywane wnętrze? ![]() Z milusią to w moim przypadku znaczna przesada. Ja w życiu nawet herbaty nie słodzę, a co dopiero ludziom. W końcu nie bez powodu mówi się, że cukier to cichy zabójca. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez spotkałam się na tym forum nie raz z taką słodyczą , ze az mdliło
![]() Sporo jest tez takich, które wyraźnie chyba chcą byc lubiane i nawiązać jakie wizazowe przyjaźnie. Wybierają chyba najprostszy sposób - włażąć nie napisze komu i gdzie ![]() Nie brakuje tez denerwujących pań, które czerpią satysfakcję z nabijania sie z wyzej wymienionych ![]() ![]() ![]() Wdg mnie wszystko co sprowadza sie do przesady jest denerwujące i nie naturalne. A niestety na wizazu zdarza sie to często wsród każdej grupy wizaznek; czy tych przesłodkich jak i tych bardziej pyskatych. I obie sytuacje nie wprowadzają miłej atmosfery.
![]() |
![]() |
#38 |
BAN stały
|
No właśnie, na intymnie dramat, bo panie wredne, na plotkowym też, bo podejrzanie słodkie.
Zdecydujcie się. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
Cóż, wszystkim nie dogodzisz, trzeba zaakceptować ten stan rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Jestem na forum milsza niż w realu.
Choć czasem tak samo złośliwa.
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Jestem sobą i nie staram się podlizywać innym.Piszę tak,jaki mam humor - czasem "łach " a czasem neutralny zmuł. Ale tak trzeba
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Wstyd się przyznać, ale w realu jestem bardzo nieprzyjemną osobą. Jedynie z osobami, które lubię, umiem się dogadać. Dla reszty jestem oschła i niesympatyczna.
Na forum chyba też to czasem widać.
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
[1=7b876ccefd4157b39b86852 d237c1fcdcf44b9c3_6485007 1d5e54;6493703]Kochanie, chyba wolisz miłą, ciepłą i przyjazną atmosferę i takich ludzi, niż agresję, brak życzliwości i złośliwość? Jak np. lepiej czuję się na Wizażu, niż na pewnym polskim portalu na O, na forach którego dyskusje regularnie zamieniają się w pyskówki, wzajemnie dogryzanie sobie i wyładowywanie frustracji - już samo czytanie psuje humor.
![]() no oczywiscie ze wole jak jest mila atmosfera jak nikt nie klnie jak stary szewc ale sa takie sytuacje jak ktos tutaj napisal ze az czasami mdli od tej slodkosci ( nie napisalam doslownie jak bylo napisane) ze az mi cisnienie podnosi jak widze te zdrobnienia takie tiu tiu tiu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.