![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: moja głupota i jak to odkręcić?
A dlaczego cie okłamał z ta impreza?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Nie to, że okłamał, po prostu zataił coś przede mną. Dokładnie to, że był na imprezie beze mnie, z koleżankami i kumplem.
Dzisiaj nie chce się ze mną widzieć, ale za to napisał żebym przyjechała w piątek. Więc jest dla mnie jakaś nadzieja... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Andzia, to nie Ty masz miec nadzieje, ale ON! Nie wypalilas z tym zrywaniem ot tak sobie, on po prostu przegiął i zawiódł Cie wtedy, kiedy go potrzebowalas. I lepiej niech to On sobie przemysli, czy zachowal sie dojrzale w tej sytuacji... A wiadomo, ze koledzy zawsze wezma jego strone.
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
A niby dlatego to zrobił, bo w nocy nie pisał mi o tym, ze wychodzi, żeby mnie nie budzić, a z rana już wszystko wiedziałam. Zapytałam go czy był na imprezie i wtedy się przyznał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrze, a skad jestes pewna, ze nie wiedzial wczesniej o tej imprezie? bo ja bym taka pewna nie byla... po prostu za duzo juz takich sytuacji mialam. Owszem, to nie znaczy, ze Twoj TZ tez taki jest, ale badz ostrozna...
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pytalas co robi tego wieczoru? mysle dlatego ci nie powiedzial bo zabraniasz mu wychodzic samemu ?bo robisz jazdy z powodu jakis kolezanek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Oj teraz to go bronisz.
Facet widać jest uparty i honorowy. Ale to nie znaczy że masz iść do niego z czekoladkami, to aż śmiesznie brzmi zeby dziewczyna szła z czekoladkami do faceta na przeprosiny... Na pewno mu przejdzie, ale założe sie że robi to specjalnie. Bo myśli że im dłużej Cie potrzyma w niepewności, tym na dłużej zapamietasz żeby nastepnym razem nie rzucać słów na wiatr. Nie martw sie na pewno mu przejdzie, po prostu musi ochłonąć. Ale miej tez swoja godność ![]()
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Andziu, a dlaczego dopiero w piątek się zobaczycie?Pisałaś,że pójdziesz do niego dzisiaj... Nie chciał??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
A ja proponuję przytemperować wzorcową solidarnośc jajników i spojrzeć krytycznie również na postępowanie bohaterki, a nie tylko z faceta robić ostatniego łobuza.
![]() Godzina 23, chłopak wychodzi od dziewczyny i jedzie do domu, kumpel się odzywa przyjdź na imprezę, chłopcze nie pisze do wybranki esa: idę na urodziny do kolegi, i wraz ze świtem ![]() ![]() Nie mówię od razu, że postąpił ładnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tak, nie ufasz mu. Czy masz powody, nie wnikam. A jak juz się pogodzicie, to zrob mu to dobre jedzonko. Nie zaszkodzi. Ci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
4 miesiące Cytat:
![]() Racja. Widzę swój błąd, nie winię go. Faceci trochę inaczej myślą, poza tym zdarzyło mu się to pierwszy raz. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety Andziu zachowalas sie bardzo nieadekwatnie do sytuacji. Zeby z takiego powodu zrywac ![]() ![]() Wcale nie dziwie sie Twojemu chlopakowi, ze nie chce Cie teraz widziec :/ edit. Mam jedno pytanie. Czy on musi sie spowiadać Tobie z każdej czynności, każdego wyjścia??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez miphuhiz Czas edycji: 2008-02-05 o 18:03 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Może wychodzić do kolegi, czy iść z nim na piwo i nie musi mi o tym mówić, ale iść na imprezę, wcześniej twierdząc, że pójdzie się do domu spać i do tego z koleżankami, których nie znam? Z tego raczej musi się "spowiadać". Poza tym on chce też wiedzieć kiedy ja gdzieś wychodzę i mu o tym piszę. A już napewno powiedziałabym mu gdybym szła na imprezę bez niego i z jakimiś dwoma znajomymi których nie zna. Myślę, że o takich rzeczach trzeba sobie mówić, bo później są niedomówienia i dziwne podejrzenia. Ja zawsze stawiam na szczerość i nie ukrywam nic przed nim i tego samego oczekuję od niego. Myślę, że mam do tego prawo jako jego dziewczyna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam nie wymagam, zeby W. mi po nocach meldowal co robi. W sumie gdyby zaczal meldowac to by bylo podejrzane ![]() Ale rozumiem, ze Ty inaczej na to patrzysz ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Ja się zgadzam z Hultajem.Dlaczego od razu masz mysleć, że on to zaplanował?!Przecież mogłobyć tak,że to miał byc całkowity spontan, a nie wyobrażam sobie faceta mówiacego do kolegi:"sorry, ale nie mogę iść, bo najpierw muszę się spytać swojej panny, czy się zgodzi, żebym poszedł bez niej" czy cos w tym stylu
![]() ![]() Takie jest moje zdanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
Na pewno wysyłanie komuś sms'a to nie jest dobra metoda, żeby załatwiać jakiekolwiek poważne sprawy w związku. Znam takich, którzy na przykład nie rozmawiają ze sobą o seksie tylko za pomocą sms'a/mai'a/GG poruszają tą kwestię.
Nie wiem, co to za moda na elektroniczną miłość - dziwna, w każdym razie. Ale do sedna - jeśli kocha, to wybaczy, bo takie rzeczy mówi się często i to przeważnie w furii, albo w przypływie jakichś bezsensownych uczuć. Jeśli jesteście zgraną, kochającą się parą i dobrze Wam razem, to zupełnie nie masz się czym przejmować. To tak, jakbyś liczyła na to, że jeśli stłuczesz szybę w Pałacu Kultury, to runie. Nie runie, bo ma silne fundamenty i ściany. ...no a jeśli zdarzy się, że jednak legnie w gruzach, znaczy, że był do dupy i nie ma co po tym płakać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Jakoś udało mi się go dorwać na gg i wkońcu powiedział, że da mi szansę, ale z bólem serca. Tak więc dalej jesteśmy parą. Trudno będzie to wszystko odbudować, narazie prawie ze mną nie rozmawia. Mam nadzieję że z dania na dzień będzie coraz lepiej. Napewno napiszę jak będzie w piątek, kiedy się spotkamy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Konto usunięte
|
ty tez powinnas prawie nie rozmawiac....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Wiem, ale jak to zrobić kiedy serce mówi inaczej? Poza tym ja gorzej mu się naraziłam niż on mi. Oby tylko nie było to z jego strony wymuszone, albo żeby nie chciał się na mnie odegrać i teraz mnie rzucić. Mam nadzieję, że nie będzie próbował takich głupich zagrywek i jest choć trochę dojrzały. Czas wszystko pokaże.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Konto usunięte
|
gdy serce mowi inaczej posluchaj rozumu. Wiem że łatwo pisać trudniej zrobic ale nauczylam sie kiedys gdy sama bylam oszukiwana pzrez pewnego osobnika ze trzeba walczyc o szacunek do siebie i mowic co sie mysli i nie brac wszytskiego na siebie trzeba sie zawziasc w tym
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z bolem serca ![]() ![]() Powinnas mu powiedziec, ze owszem ponioslo Cie i jest Ci z tego powodu przykro ale bez powodu sie to nie stalo. I tyle. Po co sie plaszczyc?? Uwierz mi, ze teraz bedzie to wykorzystywal. Bedzie wzbudzal w Tobie poczucie winy za kazdym razem kiedy on cos przeskrobie. Przepraszam za ostre slowa ale chyba troche za bardzo sie zatracilas w tym zwiazku.
![]() |
![]() |
#57 |
BAN stały
|
Miałam podobną sytuację. I zrobilam tak samo. Kupilam wielką kartkę wypisałam malymi literami milion razy przepraszam i poszlam. Wuybaczyl, tyle ze naprawde mial za co. A ty kochana o co sie poklocilas ze swoim chlopakiem ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
BAN stały
|
Ojojojoj ja przeczytalam pierwszy post i widze ze zle doradzam ! Dziewczyno daj sobie z nim spokój kolo wciska Ci beznadziejną bajeczke jedzie z jakimis szmatami (co, akurat dwoch kolesi i dwie klientki ? przypadek ?) i Ty go jeszcze przepraszasz? Niech idzie w cholere !!! Nie chce CIe dolowac ale skoro tak sie zachowuje napewno do czegos tam doszlo. Pokaz mu ze: on przegiął a nie Ty ! WYPNIJ SIE NA NIEGO I SZUKAJ KOGOŚ KTO JEST CIEBIE WART
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
facet na dyskotece z kolega i dwoma kolezankami?hmm...jedna dla kolegi jedna dla ,,twojego,, faceta. nie powinnas go przepraszac to on zawinil poniewaz cie OSZUKAL,a to znaczy ze nie jest szczery bedzie cie oklamywal!!!porozmawiaj z nim nie na temat klotni tylko na temat tego jak on widzi wasz zwiazek (jesli wrocicie do siebie)
jeli teraz nie chce cie zabierac ze soba to co bedzie pozniej? zycze ci jak najlepiej tym bardziej ze go potrzebujesz ale czy nie warto sie zastanowic? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.