![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: *KosmetKi RóżnopÓłkOwe*ZapraszaM*
czyli tak,chcesz czapke, szminki 3,tak? i podklad ktory ?cos jeszcze bo nie nie pamietam?
![]() do cieni cokolwiek,najlepiej jakis blyszczyk bezbarwny czy lakier roz/czerwien cos w tym deseniu ![]() pozdrawiam
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
hej znajdziesz coś u mnie?podoba mi się parę rzeczy...np ^Sally Hansen Maximum Growth, 13,3 ml, użyty raz, KolorBlush Charm-jasny róż, sredniokryjący -Peeling ogórkowy Ziaji, zostało 90% Balsam do ciała It's KAOS-GOSH, 200 ml, wersja damska, użyty raz, z pudełkiem prosże odp u mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie z kosmetyków podobają mi się:
-Paleta do makijażu RIMMEL, cienie niektóre ledwo dotkniete, to samo róże, błyszczyki-jak na fotce. Tylko za coś super -Cień profesjonalny Inglot, testowany tylko, mocna zieleń -Peeling Optimals Oriflame, bardzo dobre opinie, z 75 ml zostało 50 ml. Do cery normalnej i suchej. a z ubrań: *Bluzeczka zapinana na guziki w paseczki, rękawki 3/4. Aplikacja-kwiat. Nowa, nie noszona. Metka przecięta. Balerinki jednak nie ![]() Bardzo mi na tej palecie rimmel zalezy ... Nie znajdziesz nic juz u mnie z ciuszkow?
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
moze cos u mnie ?
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Szkoda
![]() Jakby sie zwolnila rezerwacja na cień to daj znac ![]() pozdrawiam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
hej nie mam już tego tuszu ale w zamian moze dołozę Ci tusz miss porty i próbeczki kremow i szamponu Sebiprox?co ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie paletka rimmel,zielony cien inglot, sally hansen - odzywka i olejek manhattan i breloczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
możesz zropbić zdjecie tego etui w środku? jaka ma długość?
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
A jaką ma długość?
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
cos za:
^Kredka do brwi Rimmel, 001 Dark Brown, nie jest taka znowu ciemna ![]() -Spray Airbrush Legs do nóg Sally Hansen, Tan Glow. Nowy w folii, wersja do torebki -Paleta do makijażu RIMMEL, cienie niektóre ledwo dotkniete, to samo róże, błyszczyki-jak na fotce. Tylko za coś super
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
tego zestawu już nie mam, szminka jest w kolorze delikatnego różu, zostało jakieś 80%, postaram sie zrobić zdjecie
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Błyszczyk do ust Yves Rocher Luminelle, intensywny róż, zostało z 60%
i paletka rimmel ![]()
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Podoba mi się jeszcze:
Pomadka w sztyfcie Max Factor, kolor 16 Sherbet, wygląda na miedzianą, na ustach rózowa z drobnkami. Tylko testowana.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przepraszam za zwłokę z odpowiedzią ale zajmowałam się jedną wymianą na której mi bardzo zależy i nie wiedziałam co zachować a co mogę wymienić ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
16 to długość czy szerokość? Bo jeśli długość to pędzelki by mi się nie zmieściły, za długie są
![]() ![]()
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
-Puder delikatnie brązujący Roberto Boro Terracota, zużycie niewielkie. Wytarte napisy na opakowaniu.
-Błyszczyk do ust Yves Rocher Luminelle, intensywny róż, zostało z 60% ^Olejek Repair Oil, Manhhatan do kruchych paznokci, zuzycie 15 %, baaardzo wydajny, -Profesjonalne nowe farby do włosów berrywell: 8N jasny blond naturalny mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=236980 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Puder delikatnie brązujący Roberto Boro Terracota, zużycie niewielkie. Wytarte napisy na opakowaniu.
-Błyszczyk do ust Yves Rocher Luminelle, intensywny róż, zostało z 60% ^Olejek Repair Oil, Manhhatan do kruchych paznokci, zuzycie 15 %, baaardzo wydajny, -Profesjonalne nowe farby do włosów berrywell: 8N jasny blond naturalny Troche mało tego masz.. nie masz czegoś poza watkiem? Na razie interesowałby mnie róż Golden Rose..Jaki on ma kolor na twarzy? różowo-złoty, błyszczący, taki rozświetlający, ale bez nachalnych drobinek (dopatrzyłam się kilku naprawdę maciupkich) poza wątkiem ... właściwie to dodam kilka rzeczy do wątku. zajrzyj za chwilkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej cos za:
Olejek Repair Oil, Manhhatan do kruchych paznokci, zuzycie 15 %, baaardzo wydajny, Inne: -Spray Airbrush Legs do nóg Sally Hansen, Tan Glow. Nowy w folii, wersja do torebki Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
^Cień profesjonalny Inglot, testowany tylko, mocna zieleń ^Pojedynczy Vertigo Inglota, turkus, po terminie -Bourjois 24- beżowo-złota kryjąca ^Sally Hansen Maximum Growth, 13,3 ml, użyty raz, KolorBlush Charm-jasny róż, sredniokryjący
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Nic... Ciezko mi dogodzic w tej kwestii:/
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Raczej nie mam, wszystko co mam do wymiany mam w wątku. Ewentualnie mam jeszcze duże pudełko z kolczykami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Balsam mam, ale mnie wkurzają skórki ktore rosna jak szalone
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Zmierzyłam moje pędzelki- najkrótszy ma 18,5 cm
![]() ![]() Czyli rezygnuję, przepraszam.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.