![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: GIVENCHY, GUERLAIN, BVLGARI i inne:)
hej czy za hota interesuja cie tylko perfumy?? Mam troche kosmetykow profesjonalnych do włosow
Profesjonalna pianke nadajace objetosc firmy Tigi Odzywke do włosow Loreala absolut repeair (odlewka do uzgodnienia) Maske do włosow z tej serii( odlewka 50ml) Nabłyszczacz firmy kallos Potrojne cienie firmy isadora 02 colden cacao 2 odcienie brazu i złoty na imela wysle zdjecie Profesjonalne pedzle do makijazu inglot do podkladu, sephora do korektora i cieni. Napisz czego jeszcze szukasz z poza listy moze mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() EdC jest pieprzne, ale nie gorzkie - powiedziałabym bardziej wibrujące,krystaliczne i miękkie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
agusiaAA 19 ---> dziękuję za propozycję, ale za hota wolałabym perfumy, pozdrawiam
![]() jasmin30 ---> wiesz, że zdecyduję się na Skin, Twoja recenzja do mnie przemówiła ![]()
![]() |
#35 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z wątku interesuje mnie tylko Nu, ale to trochę mało za Pola, jeszcze muszę poczytać o tej piance Joico i jutro dam Ci znać co postanowiłam Pozdrawiam
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
może chciałabyś Baby Doll YSL ok. 35 ml ze 100 ml za Guerlain, Champs Elysees (vaporisateur natural spray) ok. 30 - 35/50 ml ?
Edytowane przez ElaG Czas edycji: 2008-03-14 o 08:40 Powód: nieaktualne - Baby Doll poszło w świat |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.