Kontrowersyjne filmy nakręcane komórką - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-02-12, 21:08   #31
paula78
Zakorzenienie

Dot.: Kontrowersyjne filmy nakręcane komórką

Cytat:
Napisane przez fructissa Pokaż wiadomość
paula78- Myślę że ta gówniara i jej 'kochanek' byli tak zajęci sobą, że nawet nie zauważyli tego ochroniarza. A swoją drogą wyobrażasz sobie, że on podchodzi do nich i mówi:
-Ej sory, mogę was nagrać?

zapewne byli zajeci .

a co do ochrony to powinni zwolnic wszytskich tych polglowkowatych pakerow z karkiem wiekszym niz mózg i lancuchem na szyji,ci ludzie powinni nosic kamienie a nie pracowac jako ochrona gdzie nalezy myslec !

nie widze w tej sprawie zadnego powodu do smiechu.

dyskoteki powinny wpuszzczac od 18 roku zycia a tam gdzie sa malolaty nie sprzedawac alkoholu-czyli takie miejsca nie mialaby prawa bytu -bo na czym by zarabialy,do tego gdzie sa rodzice? edukacja?

problem jest zlozony i moim zdaniem bardzo latwy do rozwiazania tylko wymaga odpowiednich regulacji prawnych , odrobiny checi i dojrzenia czegos wiecej niz wlasny nos,podworko i kieszen.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-12, 22:44   #32
Rena
Zakorzenienie

Coz to za diskoteka?
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-12, 22:51   #33
Nemezja
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;6573568]Bess - nawet jeśli nie wiedziała, to sorry - ale 15latka uprawiająca sex w ubikacji to chore.[/quote]
Chore to za mało powiedziane.
Dobrze jej.

Nemezja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-13, 10:26   #34
ufcio
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez Nemezja Pokaż wiadomość
Dobrze jej.
ostre słowa
ufcio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-13, 10:45   #35
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fructissa Pokaż wiadomość
Każdy chyba ma swój rozum i powinien 'kontrolować' swoje czyny .
Gdybyż, ach gdybyż byłaby to prawda....Marzenie

Niestety nie wszyscy mają rozum, niektórzy maja tylko ze trzy zagubione komórki, tulace się do siebie z zimna (cytat nie dosłowny ).
A i tak te komórki maja za zadanie mysleć tylko o dupie Maryni.

I odnoszę powyższy tekst nie tylko do tego o czym mowa w tym akurat wątku.
Zas jesli chodzi o ten watek, to myslenia tam nie było ani za psi pazur. Nie myslała dziewczyna, nie myslał jej chłopak, nie mysleli ochroniarze a przede wszytskim nie mysleli rodzice (wszystkich wczesniej wymienionych osobników) kiedy uprawiali tzw. wychowanie dziecka. Jesli ktokolwiek w tym towarzystwie kiedykolwiek pomyslał, powinien dostac lizaka. Ale jak widać nie mysleli. A za brak myslenia się płaci. Czasami słono.

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-13, 11:16   #36
Daenerys
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
Zas jesli chodzi o ten watek, to myslenia tam nie było ani za psi pazur. Nie myslała dziewczyna, nie myslał jej chłopak, nie mysleli ochroniarze a przede wszytskim nie mysleli rodzice (wszystkich wczesniej wymienionych osobników) kiedy uprawiali tzw. wychowanie dziecka. Jesli ktokolwiek w tym towarzystwie kiedykolwiek pomyslał, powinien dostac lizaka. Ale jak widać nie mysleli. A za brak myslenia się płaci. Czasami słono.

Wlasnie. I kazdy ma tu wine. Szkoda mi jednak tej glupiej dziewczyny.

Daenerys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-13, 12:35   #37
madame paranoja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nemezja Pokaż wiadomość
Dobrze jej.
? to, że ktoś za wcześnie rozpoczął współżycie nie uprawnia i nie upoważnia nikogo do rozpowszechniania intymności osób trzecich!

pytasz szajajabo czemu uprawiali sex w toalecie, może nie mie
li gdzie? Byli parą więc nie rozumiem o co cały szum wokół ich moralności itp.
Należałoby się zastanowić nad moralnością wykorzystujących nagranie.

Mi dziewczyny szkoda bo dojrzewa w chorych czasach, gdzie prywatność to słowo prawie ze archaiczne.

madame paranoja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-13, 13:22   #38
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Napisane przez madame paranoja Pokaż wiadomość
? to, że ktoś za wcześnie rozpoczął współżycie nie uprawnia i nie upoważnia nikogo do rozpowszechniania intymności osób trzecich!.
Tu nie chodzi o to, że ktoś wcześniej rozpoczął współżycie, ale, że współżył w publicznej toalecie.

Nikt tu nie mówi, że ochroniarz dobrze zrobił , po prostu wina leży po obu stronach.

Cytat:
pytasz szajajabo czemu uprawiali sex w toalecie, może nie mieli gdzie? Byli parą więc nie rozumiem o co cały szum wokół ich moralności itp.
Należałoby się zastanowić nad moralnością wykorzystujących nagranie.

Mi dziewczyny szkoda bo dojrzewa w chorych czasach, gdzie prywatność to słowo prawie ze archaiczne
Przypomniała mi się wypowiedz jednej z Wizażanek na temat czy 15 latka jest gotowa do współżycia. Bardzo mądrze napisana.
Aż poszukałam (chodzi mi głównie o pogrubiony fragment):

Cytat:
Napisane przez Agatkia
Dla mnie osoba gotowa do wspolzycia:
- zna swoj organizm, ma wiedze dotyczacą antykoncepcji, ma mozliwosc skorzystania ze srodkow antykoncepcyjnych, nie wstydzi sie chodzic do ginekologa
- jest w stanie poniesc ewentualne konsekwencje-ciąza
- ma mozliwosc zadbania o zycie seksulane (bo przeciez to nie chodzi o magiczny pierwszy raz ale o calokszatlt ) w sensie: nie beda tego robic byle jak , byle gdzie, po kryjomu, w strachu przed rodzicami
- jest dojrzala emocjonalnie i zdaje sobie sprawe, ze wchodzac w swiat seksu wchodzi w swiat ludzi doroslych i odpowiedzialnych- jest przygotowana nie tylko na orgazm i fajerwerki ale tez wie, ze w zyciu seksualnym mogą pojawic sie problemy
- moze byc kobieta dla mezczyzny i odwrotnie: facet potrafi byc mzeczyzna dla kobiety... ja naprawde nie wiem, co np moze dac w lozku dziewczyna, ktora ledwo co okres dostala i naprawde niewiele wie o zyciu i o milosci i zwiazkach; wiem, ze są wyjątki- dziewczyny, dojrzale, ktore wiele przeszly mimo mlodego wieku- ale dla mnie- pewnych etapow rozwoju emocjonalnego przeskoczyc sie po prostu nie da

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-13, 13:23   #39
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Madame_paranoja - no i co z tego, że parą byli? Zauważ, że parą 15latków Inna sprawa by była, gdyby byli dorośli. Ja nie twierdzę, że nastolatkowie nie mają prawa do prywatności, ale umówmy się - na sex to oni nie te lata mają.

A poza tym - czy faktycznie kibel to takie zajefajne miejsce na miłość? Wolałąbym się powstrzymać.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-13, 13:32   #40
Vivienne
... choć nie Westwood

W publicznych toaletach to mi się sikać odechciewa, nie mówiąc już o seksie

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-13, 13:32   #41
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

dobrze jej tak?
Współczuję jej i jej chłopakowi. Poniosło ich bardzo, nie powinni tego robić w miejscu publicznym ale to w żaden sposób nie usprawiedliwia tych ochroniarzy.
Oczywiście na forum mamy same święte osoby które nie pamiętają swoich głupot z lat młodości? Zero empatii

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-13, 13:48   #42
syntagma
Zakorzenienie

no bez przesady. Pelno ludzi doroslych uprawialo seks w miejscu w teorii nie do tego przeznaczonym. Toaleta nie jest miejscem publicznym, zamykam drzwi i nikt nie ma prawa mi tam wlazic, filmowac czy podgladac co ja w srodku robie. Moge sie tam sie wysikac, masturbowac, jesc marchewke czy malowaz rzesy... to jest moja sprawa tylko i wylacznie.

ja rozumiem gdyby to przy stoliku sie dzialo, na plazy albo na łące przed domem - to jest miejsce publiczne. Rownie dobrze, jak pisala bess mozna filmik zrobic z pania na solarium, czy ginekolog sobie moze kamerke polozyc.
Stary 2008-02-13, 13:51   #43
phdwao
Zakorzenienie

Jadna sprawa to nagrywanie po kryjomu kogoś bez pozwolenia, to naruszanie prywatności itd.

Inna sprawa to zachowania osob nagrywanych,czyli własnie sex w szatni, na peronie w krzakach itd. Sądze,że osoby które świadomie w publicznych miejscach pokazują swoje intymne życie, nie zastanawiają się nad tym,że dziwnie się zachowują i chyba ich to nie obchodzi
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-13, 14:18   #44
Tusio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
zapewne byli zajeci .

a co do ochrony to powinni zwolnic wszytskich tych polglowkowatych pakerow z karkiem wiekszym niz mózg i lancuchem na szyji,ci ludzie powinni nosic kamienie a nie pracowac jako ochrona gdzie nalezy myslec !

nie widze w tej sprawie zadnego powodu do smiechu.

dyskoteki powinny wpuszzczac od 18 roku zycia a tam gdzie sa malolaty nie sprzedawac alkoholu-czyli takie miejsca nie mialaby prawa bytu -bo na czym by zarabialy,do tego gdzie sa rodzice? edukacja?

problem jest zlozony i moim zdaniem bardzo latwy do rozwiazania tylko wymaga odpowiednich regulacji prawnych , odrobiny checi i dojrzenia czegos wiecej niz wlasny nos,podworko i kieszen.

zgadzam sie.
dziewczyny mi zal, ale postapila bardzo glupio. naprawde juz nie mieli bardziej...hmmm...romanty cznych miejsc?
natomiast zachowanie tych pseudo ochroniarzy jest nie do przyjecia, ale to juz w ogole temat na inny watek, ze czesto w takich miejscach stoja i "chronia" ludzie, ktorzy absolutnie sie do tej roboty nie nadaja.
Stary 2008-02-13, 14:22   #45
atka83
BAN stały

A mi nie żal młodej,głupiej panienki która bzykała sie z chłopaczkiem w kiblu.Bardziej żałuje,tą która straciła dziecko bo ojciec zabił maleństwo.Także tą drugą mi żal i moge żałować jak najbardziej,a tą 15 letnią panienke w życiu. Następnym razem niech pomyslą,zanim hormony uderzą im do głowki.
Lecz owszem zgadzam się,że nagrywanie tego przez ochroniarzy jednak jest przegięciem.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-13, 14:48   #46
istari
Paul's girl

Cytat:
Napisane przez syntagma Pokaż wiadomość
no bez przesady. Pelno ludzi doroslych uprawialo seks w miejscu w teorii nie do tego przeznaczonym. Toaleta nie jest miejscem publicznym, zamykam drzwi i nikt nie ma prawa mi tam wlazic, filmowac czy podgladac co ja w srodku robie. Moge sie tam sie wysikac, masturbowac, jesc marchewke czy malowaz rzesy... to jest moja sprawa tylko i wylacznie.

ja rozumiem gdyby to przy stoliku sie dzialo, na plazy albo na łące przed domem - to jest miejsce publiczne. Rownie dobrze, jak pisala bess mozna filmik zrobic z pania na solarium, czy ginekolog sobie moze kamerke polozyc.
Twoja toaleta w domu nie jest miejscem publicznym. Toaleta w klubie jest miejscem publicznym i można tam instalować kamery, jednak trzeba o tym informować np. przez umieszczenie w widocznym miejscu informacji.
w toalecie możesz robić co chcesz, ale musisz się liczyć z tym, że może to zostać uwiecznione na taśmie. problemem jest rozpowszechnienie tego filmu, udostępnienie go innym osobom.
istari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-13, 14:49   #47
kingkong
Rozeznanie

no ja dzisiaj trafiłam na artykuł w jakiejś młodzieżowej gazecie o filmikach nakręcanych komórką. Pisało tam trochę o "przypadku" jakiejś dziewczyny z 2 liceum(to jest koło 18 lat) i 13-letniego chłopca którzy w miejscu publicznym uprawiali seks. A największą tragedią było to że nakręcił ich przypadkowy przechodzień i wrzucił to do internet. Pozwólcie mi pozostawić to bez komentarza
kingkong jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-13, 14:54   #48
fructissa
BAN stały

co sie z tymi ludźmi dzieje... masakra...
fructissa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-13, 14:55   #49
syntagma
Zakorzenienie

a to jest tez bardzo ciekawe. Seks w ubikacji, oburzenie wszystkich
A ten watek ile ma wpisow...

Seks w dziwnych miejscach

I Twoj atko83 rowniez tam widnieje np. A jakby wtedy jakis swir nakrecil filmik Tobie - glupiej panience, ktora sie bzykala ze swoim chlopaczkiem w samochodzie przy samej drodze i nastepnym razem niech pomysli zanim hormony uderza jej do glowki?

Cytat:
Napisane przez atka83 Pokaż wiadomość
-w samochodzie przy samej drodze.
Najlepsze było to,gdy siedząc rozkraczona były tż robił minetke,a gdy nadjeżdzał samochód to wziełam nogi na doł,a ten powiedział do mnie:siedz.Taa,siedz,auta jeżdzą,oświetlają, a ten wypala z tekstem siedz,cwany był bo jego nie było widać bo klęczał na wycieraczce.

A jak jeszcze leżałam na nim,to też mówił,patrz patrz jak cie samochody oświetlają,na co ja chowałam się jak mogłam
------------------------------------

Cytat:
Napisane przez istari Pokaż wiadomość
Twoja toaleta w domu nie jest miejscem publicznym. Toaleta w klubie jest miejscem publicznym i można tam instalować kamery, jednak trzeba o tym informować np. przez umieszczenie w widocznym miejscu informacji.
w toalecie możesz robić co chcesz, ale musisz się liczyć z tym, że może to zostać uwiecznione na taśmie. problemem jest rozpowszechnienie tego filmu, udostępnienie go innym osobom.
Toaleta znajduje sie w miejscu publicznym i tyle. Po to sa drzwi, zamki, zeby to miejsce bylo odgrodzone od widoku wszystkich osob postronnych. I taki jest cel, takie przeznaczenie toalety. Ma Ci zapewnic prywatnosc.

To by mozna nocnik ustawic na samym srodku klubu, co sie patyczkowac.
Stary 2008-02-13, 15:03   #50
istari
Paul's girl

Cytat:
a to jest tez bardzo ciekawe. Seks w ubikacji, oburzenie wszystkich

Toaleta znajduje sie w miejscu publicznym i tyle. Po to sa drzwi, zamki, zeby to miejsce bylo odgrodzone od widoku wszystkich osob postronnych. I taki jest cel, takie przeznaczenie toalety. Ma Ci zapewnic prywatnosc.

To by mozna nocnik ustawic na samym srodku klubu, co sie patyczkowac.
prywatność - owszem. ale toaleta publiczna...hmm, czy nazwa nie jest dla Ciebie podpowiedzią? poza tym naprawdę uważasz, że toaleta została stworzona po to, żeby uprawiać w niej seks? moim zdaniem przeznaczenie ma inne...
Stary 2008-02-13, 15:05   #51
agatkaz88
Zakorzenienie

osobiscie uważam tak: rzeczywiscie może nie jest zbyt mądre wyprawianie dziwnych rzeczy w miejscu publicznym, ale moim zdaniem NIKT nie ma prawa naruszac czyjejs prywatnosci nagrywac filmik i tym bardziej puszczac go do intenetu , nawet bez zakrywania twarzy . czemu to ma służyć ? śmieszne to ma byc ? no cóz .. albo szantazowanie kogos w ten sposób ?to zwyczajnie cios ponizej pasa.

a tak swoja droga to u mnie na studiach jest takich chłopak, który robi zdjecia ludziom z uczelni, a potem umieszcza je na gronie z niezbyt milym komentarzem. np. taki spaczony gust maja studentki "tu nazwa uczelni" i zdjecie dziewczyn takich zwyklych normalnie ubranych , niczym sie nie wyrozniajacych. moim zdaniem to przesada ;/
Stary 2008-02-13, 15:11   #52
Tusio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agatkaz88 Pokaż wiadomość
a tak swoja droga to u mnie na studiach jest takich chłopak, który robi zdjecia ludziom z uczelni, a potem umieszcza je na gronie z niezbyt milym komentarzem. np. taki spaczony gust maja studentki "tu nazwa uczelni" i zdjecie dziewczyn takich zwyklych normalnie ubranych , niczym sie nie wyrozniajacych. moim zdaniem to przesada ;/
a zaslania twarze? bo jesli nie, to to chyba jest przestepstwem...
Stary 2008-02-13, 15:11   #53
syntagma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez istari Pokaż wiadomość
prywatność - owszem. ale toaleta publiczna...hmm, czy nazwa nie jest dla Ciebie podpowiedzią? poza tym naprawdę uważasz, że toaleta została stworzona po to, żeby uprawiać w niej seks? moim zdaniem przeznaczenie ma inne...
nazwa jest toaleta publiczna, bo jest dla szerokiego uzycia publiki i znajduje sie w miejscu publicznym

Ani toaleta nie sluzy do tego zeby w niej seks uprawiac ani
- samochod
- stol kuchenny
- pralka
- plaza
....
etc.

A ludzie jednak w takich miejscach sie oddaja uciechom, co widac w tym watku, ktory podalam. Ni cholere nie widze czemu w samochodzie (ktory ma szyby i wszystko widac co jest w srodku) przy drodze jest super, a w toalecie ktora ma drzwi i sie ja zamyka tak, ze nic nie widac z zewnatrz jest be.

i na dzialeczce u sasiadow, na plazy, w lasku wszysko cacy. Wiadomo, ze to jest na swoja odpowiedzialnosc, ale oburzenie jakby tu wszyscy swieci byli i poza wlasnym lozkiem nigdy sie im nie zdarzylo
Stary 2008-02-13, 15:18   #54
atka83
BAN stały

syntagma,po pierwsze nie życze sobie wywlekania innych postów z inych wątków,a swoją drogą że też ci się chciało szukać. A po drugie wtedy to myslelismy ze wjechalismy dalej,ale my byliśmy tego swiadomi co robimy,że może nas ktoś przyłapać i nie byłam wtedy głupią nastką jak ta 15 letnia pannica. A jeszcze coś,nie uważam uprawianie seksu w kiblu za be,panna mogła by/powinna mieć troche oleju w głowce i pomysleć że jest jakieś ryzyko,ale chyba jej to umkneło i poddała się chwili czyt: hormonom.
Stary 2008-02-13, 15:19   #55
istari
Paul's girl

Cytat:
nazwa jest toaleta publiczna, bo jest dla szerokiego uzycia publiki i znajduje sie w miejscu publicznym

Ani toaleta nie sluzy do tego zeby w niej seks uprawiac ani
- samochod
- stol kuchenny
- pralka
- plaza
....
etc.

A ludzie jednak w takich miejscach sie oddaja uciechom, co widac w tym watku, ktory podalam. Ni cholere nie widze czemu w samochodzie (ktory ma szyby i wszystko widac co jest w srodku) przy drodze jest super, a w toalecie ktora ma drzwi i sie ja zamyka tak, ze nic nie widac z zewnatrz jest be.

i na dzialeczce u sasiadow, na plazy, w lasku wszysko cacy. Wiadomo, ze to jest na swoja odpowiedzialnosc, ale oburzenie jakby tu wszyscy swieci byli i poza wlasnym lozkiem nigdy sie im nie zdarzylo
też nie uważam, żeby sytuacja, gdy uprawia sie seks w samochodzie różnila sie od omawianej w tym wątku. co do pralki, stolu kuchennego - najczęściej znajdują się one w mieszkaniu prywatnym, a tam jak wiadomo - "wolnoć Tomku w swoim domku".
ja jestem przerażona wiekiem tej dziewczyny. gdyby co.ś takiego przytrafilo sie doroslej osobie to zapewne nawet nie zwrocilabym na to uwagi. ale 15 lat i seks w toalecie w klubie to dla mnie gotowy material na panienkę lekkich obyczajów
Stary 2008-02-13, 15:22   #56
syntagma
Zakorzenienie

Cytat:
syntagma,po pierwsze nie życze sobie wywlekania innych postów z inych wątków,a swoją drogą że też ci się chciało szukać. A po drugie wtedy to myslelismy ze wjechalismy dalej,ale my byliśmy tego swiadomi co robimy,że może nas ktoś przyłapać i nie byłam wtedy głupią nastką jak ta 15 letnia pannica. A jeszcze coś,nie uważam uprawianie seksu w kiblu za be,panna mogła by/powinna mieć troche oleju w głowce i pomysleć że jest jakieś ryzyko,ale chyba jej to umkneło i poddała się chwili czyt: hormonom.
oj, ale do zyczenia to nie masz co, PW nie upublicznilam zadnego Szukac nie musialam, zrobila to dla mnie wyszukiwarka

Nic poza wiekiem od tej dziewczyny Cie nie rozni w tym przypadku.
Stary 2008-02-13, 15:30   #57
atka83
BAN stały

Cytat:
oj, ale do zyczenia to nie masz co, PW nie upublicznilam zadnego Szukac nie musialam, zrobila to dla mnie wyszukiwarka

Nic poza wiekiem od tej dziewczyny Cie nie rozni w tym przypadku.
Jak dla mnie to smieszne,aby wyszukiwać czyjeś posty,by coś udowodnić. A moim zdaniem rózni. Olej w głowie.
Kuniec tematu,kłocić się nie chce przypadkiem.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-13, 15:38   #58
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Cytat:
syntagma,po pierwsze nie życze sobie wywlekania innych postów z inych wątków,a swoją drogą że też ci się chciało szukać. A po drugie wtedy to myslelismy ze wjechalismy dalej,ale my byliśmy tego swiadomi co robimy,że może nas ktoś przyłapać i nie byłam wtedy głupią nastką jak ta15 letnia pannica. A jeszcze coś,nie uważam uprawianie seksu w kiblu za be,panna mogła by/powinna mieć troche oleju w głowce i pomysleć że jest jakieś ryzyko,ale chyba jej to umkneło i poddała się chwili czyt: hormonom.
Oni tez pewnie myśleli, że nikt ich nie widzi

A ona świadoma raczej też była, na śpiąco chyba nie da rady kochać się w kiblu??

Nie znasz wszystkich faktów i okoliczności, a osądzasz.
EOT
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-13, 15:40   #59
syntagma
Zakorzenienie

Cytat:
Jak dla mnie to smieszne,aby wyszukiwać czyjeś posty,by coś udowodnić. A moim zdaniem rózni. Olej w głowie.
Kuniec tematu,kłocić się nie chce przypadkiem.
Drazni mnie hipokryzja. Ten watek na seksie liczy sobie duzo stron, czyli dla wizazanek seks w innym miejscu niz lozko to zadna nowosc.

Czym sie ten twoj olej w glowie objawil w tym wypadku to nie wiem. Z ukrycia ktos mogl tak samo wszystko sflilmowac i tyle. To samo w przypadku innych wpisujacych sie ten o seksie na balkonie, dzialeczce, szatni itd.

Dziewczyna gdyby tego oleju w glowie nie miala to by sie zabrala za chlopaka przy stoliku. Poszla do tej toalety wlasnie dlatego, ze tam liczyla na prywatnosc, zamkniete drzwi itd. Jak ja ide siusiu do toalety to mi nikt zwykle filmikow nie robi Mysle, ze ona zakladala tak samo jednak

Pokusilabym sie o stwierdzenie, ze wybranie toalety jest nawet lepszym miejscem, jak juz sie gdzies w miejscu publicznym chce bo nie ma szyb jak samochod

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;6580963]Oni tez pewnie myśleli, że nikt ich nie widzi

A ona świadoma raczej też była, na śpiąco chyba nie da rady kochać się w kiblu??

Nie znasz wszystkich faktów i okoliczności, a osądzasz.
EOT[/QUOTE]

Dokladnie
Stary 2008-02-13, 15:55   #60
atka83
BAN stały

Dobra syntagmo,dyskutować mi się już nie chce,nie mam na to zbytnio dzisiaj czasu.Rozumiem co mas na myśli,sądzą "żem" hipokrytka.Okej,spoko myśl co chcesz.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości