|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kibicanki- Wizażowa Ekstraklasa (inspired by Ebi Smolarek) cz.II
Cytat:
![]() Najlepiej sprawdź na stronie PZPNu, tam na pewno pisze ![]() nie wiedziałam, że wybierasz się na EURO?
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
nuu troche cięzko jest, ale wcinam żelki, wafelki i paluszki ![]() nawet nie wiesz ile dobrych rzeczy jest bez czekolady ![]() w tamtym roku mi się udało, więc czemu by mi sie miało nie udać w tym ![]() jaaa moj nawet by się nie podejmował takiego trudnego zadania bo pewnie by zły kupił a poza tym wychodzi z założenia że jestem za młoda na malowanie sie tjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa
|
|
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale prawdopodobieństwo, ze nas wylosują jest podobno 1 do 40![]() Włąsnei od Tri spodziwałam się odpowiedzi, bo to taki nasz wizażowy specjalista od biletow Pomijajac 1 wizazanek, która kiedys kupowała bilety na kupbilet.pl z pewnymi przygodami![]() No własnie na stronie PZPN pisze, ze bilety warunkowe sa dostepne jedynie w przypadku zakwalifikowania sie druzyny do kolejnego etapu, czyli wniosek wychodzi taki, ze jesli sie nie dostana dalej to nie otrzymuje biletu. .. |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
spadaj na drzewo maleńka
|
|
|
#35 |
|
MUSEarka
|
dodam jeszcze - banany prostować! o!
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooo kochana speszyl for you przeglądnęłam właśnie regulamin dotyczący sprzedaży biletów na EURO 2008 ![]() masz racje z tymi warunkowymi biletami, dostaniemy je TYLKO w momencie wyjścia z grupy a poza tym znalazłam takie informacje: §2 4. System pozwoli tylko na jednokrotne wystąpienie danego numeru PESEL, niezależnie od tego czy będzie on zgłoszony w danych wnioskodawcy, czy któregokolwiek z przyjaciół tego lub innych użytkowników systemu KupBilet.pl. 5. Brak podania numeru PESEL eliminuje daną osobę z możliwości bycia wnioskodawcą i/lub przyjacielem. §3: 5. W przypadku składania wniosku na bilety warunkowe wnioskodawca będzie obowiązany podać również numer konta bankowego, na który zostanie dokonany zwrot z tytułu niespełnienia się warunku ważności biletu warunkowego. ciekawe czy faktycznie będą sprawdzać te psesele to w zasadzie uniemożliwia utworzenie kilku kont dla zwiększenia swoich szans w losowaniu Mess, jesteś najlepsza ![]() |
|
|
|
|
|
#37 | ||
|
Zadomowienie
|
Ale Mes to było boskie, chyba do końca życia tego nie zapomne
![]() Wolałabym prostować banana kogos innego I tak cię lubie ![]() Cytat:
![]() Zeby teraz wejsc na kupbilet.pl to Cytat:
|
||
|
|
|
|
#38 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mes Najpierw wymyśl sposób na rehabilitację zerwanego rdzenia kręgowego, a potem pogadamy A w ten sposób chociaż umilił mi życie, oddał swą cenną pamiątkę - to jest ważne.Cytat:
Jeśli myślisz o Ebim, to marne Twoje nadzieje! - Prościutki jak drut! |
||
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Hejoo! Ale dzisiaj brechowy dzien, bylam z kolezankami w szn i spotkalam sie z nasza wizazanka AGUCHNA! Wrazenia mega pozytywne, pogratulujcie jej wielkiego spokoju gdy przy mnie chodzila, a ja wybieralam/szukalam/4razy wchodzilam do jednego sklepu
Bylo bardzo sympatycznie i wkleje Wam fotke z tego spotkania (mam nadzieje ze sie Aga nie obrazisz )Magda - haha mamy wlasnego operatora kamery ![]() Mes - u mnie czekolada to podstwawa zycia ![]() Gwiazdka - sytuacji z biletami to ja do konca zycia nie zapomne a na 8 do szkoly ps. a i jeszcze, kupilam sobie dzisiaj Kilera po tym jak znalazlam ten fragment http://www.youtube.com/watch?v=xCLBCiYYa4s nie moge
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
O jaa
wyglądam okropnie !! ![]() ale to dlatego, że jestem chora i bez makijażu Ola pamiętaj o naszym meczowym stroju Idę się kurować
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, to już bilety na Euro?!
A do kiedy można się tam zgłaszać? Bo w niedzielę wyjeżdżam. A jutro już pewnie nie będę mieć czasu, żeby myśleć o biletach, bo trzeba się pakować
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#43 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twój tata jest boski, ciągle nas nagrywał, żebyśmy miały co wspominać, pozdrów go ode mnie ![]() widzę, że oprócz fot z piłkarzmi zaczynasz kolekcjonować fotki z wizażankami ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Tri ja Ci tego wyjazdu tez nie zapomne
mam nadzieje ze nastepny tez wypali ![]() Zaraz go pozdrowie ![]() Ty sie nie smiej.Poem te wizazanki beda zonami kadry a ja bede miala z nimi foty Mi tez u Agi pierwsze co rzucilo sie w oczy to rzesy ![]() dobranoc
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jaki szał na KupBilet
ludzie to już chyba od samego rana tam przesiadują ![]()
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#47 | ||
|
MUSEarka
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;6600078]
Mes Najpierw wymyśl sposób na rehabilitację zerwanego rdzenia kręgowego, a potem pogadamy A w ten sposób chociaż umilił mi życie, oddał swą cenną pamiątkę - to jest ważne.Jeśli myślisz o Ebim, to marne Twoje nadzieje! - Prościutki jak drut! no w sumie ![]() przepraszam ![]() Cytat:
![]() ja też Cię lubię ![]() ![]() kogooo? ![]() Cytat:
![]() mój kanarek ma na imię Killer Aga, ładna z Ciebie kibicanka
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Oli, Aguchna - Kibicanki pierwsza klasa
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ciesze sie ze Wam sie nasze foto podoba
Mam nadzieje ze kiedys spotkamy sie w wiekszym gronie ![]() Aga to prawda, kupbilet zwariowal wczoraj bylam 485 w kolejce ![]() Mes obejrzalam dzisiaj w calosci Kilera, o rany ale sie usmialam "To moja zona lafirynda a to moj najlepszy przyjaciel" albo "Kiler, och ujales?! 300dolarow?co ja sobie za to kupie?waciki?" |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
za zwycięstwo BVB z Energie Cottbus 2:0
|
|
|
|
|
#52 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
![]() i za doubletrick Petricka
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam ten film
![]() brawo bvb |
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Ale mi posłodziłyście
![]() Kurcze chyba wezmę przykład z Tri i pokombinuje coś z tymi biletami w przyszłym tygodniu, bo za cholere strona nie chce mi się otworzyć, a jak się otwiera, to musze czekać w kolejce, dzisiaj byłam 3131 ![]() jak już się doczekałam, to mi się strona zawiesiła ![]() Za Borussię ![]() Ja wczoraj obejrzałam "jak rozpętałem II wojne światową" i muszę Wam powiedzieć, że film jest superancki ![]() pierwszy raz obejrzałam go w całości
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Aga a wiesz co mi tata powiedzial? zebym czekala, logowala sie, zamawiala, na kazdego czlonka naszej rodziny
poczekamy, zobaczymy.
|
|
|
|
|
#56 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I mi, i mi! Cytat:
![]() Niestety nie mogłam oglądać... ![]() doubletrick? Tak to sie mówi? Cytat:
W ogóle to dzisiaj zupełnie spontanicznie byłam w Karpaczu na nartach Pierwszy raz w życiu! 2 razy o mało się nie zabiłam, bo jak nabrałam prędkości, to nie wiedziałam, gdzie tam są hamulce Ale im więcej zjeżdżałam, tym mi lepiej szło, zwłaszcza, jak opanowałam technikę upadków Na drugi raz chce się nauczyć jeździć na snowboardzie
|
|||
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;6612032]Bardzo ładnie wyglądasz! Ładna z Ciebie dziewczyna
I mi, i mi! Mes, Ty zboczku!! ![]() Niestety nie mogłam oglądać... ![]() doubletrick? Tak to sie mówi? To jest dobry pomysł! W ogóle to dzisiaj zupełnie spontanicznie byłam w Karpaczu na nartach Pierwszy raz w życiu! 2 razy o mało się nie zabiłam, bo jak nabrałam prędkości, to nie wiedziałam, gdzie tam są hamulce Ale im więcej zjeżdżałam, tym mi lepiej szło, zwłaszcza, jak opanowałam technikę upadków Na drugi raz chce się nauczyć jeździć na snowboardzie [/quote]Jak to? Wzwód cały czas? A to mu nie przeszkadza strzelać goli, biegać itd? ![]() A nie miałaś instruktora do nart? Bo ja za pierwszym razem jeździłam z instruktorem. To dopiero było przeżycie. Jechał tuż przede mną, przodem do mnie, a ja cały czas mu w ramiona wpadałam i się tym strasznie stresowałam. No, bo to taki młody, wysportowany instruktor narciarstwa i w ogóle, a ja taka 13-latka ![]() Jeju, już nie mogę się doczekać! Ja jutro jadę w góry!!! |
|
|
|
|
#58 |
|
Konto usunięte
|
Nie, co Ty, sama się nauczyłam
Taka już jestem, muszę wszystko siama W ogóle z instruktorem nie miałabym takiej swobody, tylko musiałabym jechać za nim, jakoś dziwnie. Wolę się uczyć na błędach.Magda, a Ty myślisz, że czym on te gole strzela? ![]() |
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Na prawdę myślisz, że... To nie nogą? Ojej, więc to jest oszukane, bo tak na prawdę goli Portugalii, Kazachstanowi, Belgii i tak dalej nie strzelił Ebi Smolarek, tylko Wacław Smolarek! Myślę, że to trzeba komuś zgłosić, żeby wnieśli poprawki do jakichś statystyk. Chociaż lepiej nie, bo jak to zgłosimy, to jeszcze ktoś może się przyczepić, że nasza repra ma za dużo graczy.
|
|
|
|
|
#60 |
|
Konto usunięte
|
No cóż, taka prawda, Euzebiusza bramki to tylko te strzelone głową, a nogi służą mu tylko do biegania i... bycia krzywymi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

rusza rejestracja na bilety na Euro 2008 i mam pewne pytnie, mianowicie:

Normalnie respekt 

dostałam Róże i takiego smiesznego pluszowego kwiatka no i buziaka na koniec, wogóle wogóle wogóle, weeees 
Najpierw wymyśl sposób na rehabilitację zerwanego rdzenia kręgowego, a potem pogadamy