|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bourjois, Clinique, Givenchy, Maybelline, Yardley - za wish liste:)
Hej,interesuje mnie:
* Oriflame Optimals Balance - nowy żel do mycia buźki, normalizujący, 200ml * Podkład bourjois w ampułkach - superowy ! Mogę się podzielić mam odcień 13, odcień pośredni Wyszukasz cos u mnie? Tylko niektóre kosmetyki są w trakcie"docierania"w wymiankach.Ostatecznie w nd będzie wiadomo,czy polecą. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka! Niestety na razie dzięki.Wolałabym jednak jakiś płyn miceralny.Pozdro
|
|
|
|
|
#52 |
|
Przyczajenie
|
Hej, z twojej listy mam:
Odsypka pudru Clinique - mam takie małe śliczne pudełeczko w kwaitki - tester transparentnego pudru mało chętnie ale ewentualnie mogę oddać ![]() Błyszczyki owocowe, ale takie, które naprawdę smakują jak owoce i tak pachną -inglot juice w tubce (ok.55%) Czarny eyeliner w pisaku o intensywnej czerni - mam manhattan japoński tusz -eyeliner w pisaku cieżko stwierdzić ile go tam jest.. dałabym jakieś 40% Odlewki odżywki L’Oreal Absolut Repair, na około 2-3 użycia lub więcej. -mogę odlać ![]() -Escada – wszystkie zapachy, z wyjątkiem kiss -mogę oddać pełnowymiarową buteleczke z jakimiś 2-3ml pacific paradise ![]() u Ciebie interesują mnie: * Kuleczki brązująco-rozświetlające essence - zużycie 50% * Podkład bourjois w ampułkach - superowy ! Mogę się podzielić mam odcień 13, odcień pośredni - w zasadzie 1 góra 2 ampułki -tylko na sprubowanie * Givenchy lakier do paznokci, tester, użyty kilka razy, kolor czekoladowy, rzeczywistości jest bardziej brązowy - oddam za coś extr * Serum rozświetlające Sake i Ryż Avon Planet Spa - została 1/4 w sam raz na wypróbowanie * Paletka 5 cieni z lusterkiem, TCW the color workshop, kilka razy maźnięte:biały,szarawy,br ąz,fiolet i turkus proszę odpowiedz u mnie pozdrawiam
"The Devil Code prevents me from declining the rock-off chalange" ![]() Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=216137 - DOKŁADKA 2.11!! Ciuchy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217528 - DOKŁADKA 6.11!! |
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

oki czekam na odowiedz