|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Wyszło spontanicznie
Po fakcie pomyślałam "O matko uprawiałam seks" Wspominam to bardzo miło, było tak jak być powinno.
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: 1 raz planowany czy nie planowany?
u mnie to był spontan, ale oczywiście bezpieczny spontan
![]() było fajnie, bo tak z zaskoczenia, bez planowania ... achhh
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Mój pierwszy raz był planowany ale bardzo mi się podobalo
Spodziewałam sie bólu .. krwi .. ale czegoś takiego u mnie nie było. Poza tym mój TŻ był bardzo ostrożny wiec wszystko dobrze wspominam
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Spontan
|
|
#35 |
|
... choć nie Westwood
|
Nieplanowany.
Nagle zostaliśmy sami w domu i postanowiłam zadziałać
|
|
|
#36 |
|
BAN stały
|
Nie był planowany, chociaż tego dnia od samego rana wiedziałam, że "cuś bedzie". I było.
Po wszystkim sobie pomyślałam że "o matko jedyna... ja to na prawdę zrobiłam"? |
|
|
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
ja zawsze mówiłam do niego że chce żeby był planowany róże romantycznie itp . ... ale jakoś od 3 dni miałam ochote sie z nim kochac i napisałam do niego to on wynaja pokuj w hotelu .. a myślał że tylko chxe sie podotykac a gdy weszłam na niego i powiedziałam ze bardzo chce to byl w ostrym szoku..
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/user/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG] [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/user/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG]http://pinkthink.blog.onet.pl/ czytajcie i komentujcie !!!!!!!!!!!!! [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/user/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG] |
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
planowany
Edytowane przez fableux Czas edycji: 2012-02-20 o 13:47 |
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
poznawczy od strony technicznej, raczej z ciekawosci
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
planowany czy nie - z odpowiednia osoba zawsze sprawia przyjemnosc
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
nie planowany ale przeczucie było że jednak coś tamtego wieczora się wydarzy :P
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Hmm.. u nas to było tak że ja planowałam a on o niczym nie wiedział chociaż skubany gumke przy sobie miał jakby cos przeczuwał
i było cuuudownie.
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
My pierwszy raz mielismy planowany i niewiele z tego wyszlo ale za to kolejny raz to byl spontan i wtedy bylo cudownie.
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Nasz pierwszy raz nie byl planowany. Znalismy sie miesiac, TŻ przsyjechał po mnie, pokręcilismy się trochę po miescie, po czym ja zaczelam marudzic, zebysmy pojechali gdzies, gdzie nie ma ludzi. Moje intencje byly wtedy czyste, na prawde chcialam tylko odpoczac od wrzawy w miescie:P Moj TŻcik zrozumial to chyba inaczej, pojechalismy do lasu i... stało się. Ale jak sie stalo, to wam nie powiem, oboje z TŻ bylismy w takim szoku, ze niewiele pamietamy
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Edytowane przez Monicoor Czas edycji: 2012-06-08 o 21:47 |
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
Nieplanowany, z chłopakiem którego słabo znałam. Nie żałuję
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Cos wisiało w powietrzu. Przyjechał pomóc mi w przygotowaniu do egzaminu
![]() Wtedy jeszcze się nie udało (kompletny brak doświadczenia), ale i tak przeżycie było niesamowite. Pierwszy raz facet mnie TAK dotykał, pierwszy raz widział nagą. Tzw. "prawdziwy" pierwszy raz udał się po wielu próbach całkiem niespodziewanie |
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmawialiśmy o tym.... ale nie ustalaliśmy konkretnej daty_miało to się stać w przyszłości bliższej czy dalszej ale razem
Ale jak miną rok od naszego bycia razem ja czułam w sobie presje że powinnam z nim to zrobić. I tak sie stało. Planowałam to długo, zabezpieczyłąm się i.... pewnego wieczoru zaskoczyłam go swą deklaracją( mówił potem że się wystraszył trochę-był prawiczkiem) ![]() Było miło, choć byliśmy bardzo spięci
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
planuje KA MAĆ już prawie rok...
na planach pozostaje... NIE PLANUJCIE NICZEGO! tylko chodźcie zawsze zabezpieczone >< |
|
|
|
|
#51 |
|
Konto usunięte
|
Nie planowany, znaczy planowany przeze mnie w głowie tylko wtedy od fiu fiu, lat
Nie było to nic szczególnego, nie wystrzeliwały sztuczne ognie i korki od szampana, było trochę bólu, obtarcia, podniecenie i zero przyjemności. Byc może byłoby lepiej gdybym nie trafiła na zestresowanego prawiczka kompletnie bez fantazji.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się. U mnie tak było. najpierw postanowienie "do ślubu", potem pewna sytuacja nas przekonała, że by jednak, że do ślubu nie ma sensu, ze przecież i tak będziemy razem... Było po prostu powiedziane "zrobimy to", czekaliśmy tylko na komfortowa sytuację: jedna się trafiła ale niekoniecznie miałam ochotę, przy następnej już tak. naprawdę nie warto się spieszyć, nie warto tez planować dokładnie kiedy i gdzie, bo może sie okazać niewypałem.
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
nieplanowany
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam za sobą jedynie próbę pierwszego razu. była spontaniczna. zaplanowane były tylko gumki (zawsze przy sobie
), no ale sie wystraszyłam w ostatnim momencie, wiec nadal czekam.
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
1 podejście planowane nie zakończone powodzeniem (stwierdziłam, że jednak nie)
Kolejne podejście do 1 razu nie planowane. Tak wyszło
|
|
#56 |
|
Przyczajenie
|
z mojego punktu widzenia wydaje mi sie ze nie warto planowac bo mozna strasznie sie zawiesc (tyczy sie to przewaznie kobiet)
u mnie byl spontan impuls chwili i bylo super |
|
|
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój pierwszy raz był spontaniczny
![]() Najlepszy jest spontan, ale oczywiście nie z byle kim, tylko z Ukochanym facetem Takie dokładne planowanie pierwszego razu nie jest dobre. Ktoś może się wtedy stresować tym wszystkim. Pierwszy raz powinien wyjść tak naturalnie, nie powinien być tak zaplanowany na 100%
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." Edytowane przez Hajja Hawwa Czas edycji: 2009-01-23 o 16:43 |
|
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
hmmm ja na razie pierwszy raz mam jeszcze przed soba ....ale czuje ze zbliza sie wielkimi krokami
) tak jak wiekszosc raczaj bedzie to dosc spontaniczne, jedyne co to nadal zastanawiamy sie z TZ-tem nad zabezpieczeniem nie wiem ale ja jakos boje sie gumek choc nie wiem czy warto tak od razu od tabletek zaczynac :/ jak sie zabezpieczalyscie pod czas pierwszego razu ?? |
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze planuje sex.musze się przygotować i nastawić psychicznie
|
|
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
A mój pierwszy raz był poniekąd planowany. Pierwsze podejście było w moje urodziny, następne w sylwestra i w końcu sie udało w walentynki. Niestety nie mogę się pochwalić romantyzmem, tak to jest jak dziewica i prawiczek zabierają się do sexsu. Znaczy mu się podobało ale mi jakoś tak niezbyt, dopiero potem zaczynalo wychodzić troche lepiej. I też reakcja mnie troche speszyła, po wszystkim połozył się obok i powiedział "fajny ten sex".
Ale mój pierwszy raz z moim obecnym Tż (drugi łóżkowy partner) był już spontaniczny, spotykaliśmy się juz jakąś chwila, może oficjalnie jeszcze nie bylismy razem ale juz jakies pieszczoty były i buziaczki. Kiedyś przyjachał do mnie po moim aerobiku odnieść mi torbe, kupiliśmy wino, troche wypilismy wygłypy no i się stało. Po wszystkim objol mnie mocno i powiedział że mnie kocha. Pierwszy raz mi to powiedział, jak mi się przyjemnie zrobiło. Więc powiem tak, moj drugi pierwszy raz był super
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.

Po fakcie pomyślałam "O matko uprawiałam seks"
Wspominam to bardzo miło, było tak jak być powinno.