![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Re: Czy jest tu ktos z USA?
Nie ma za co
![]() Trzymam kciuki zeby Ci pomogl,ale mysle ze pomoze(ja mialam naprawde plamy pod pachami mokre i wstydzilam sie nosic jasnych bluzek,tylko czarne)a teraz problem z glowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
CzarnyElf napisał(a):
> Nie ma za co ![]() Jest za co ![]() > Trzymam kciuki zeby Ci pomogl,ale mysle ze pomoze(ja mialam naprawde plamy pod pachami mokre i wstydzilam sie nosic jasnych bluzek,tylko czarne)a teraz problem z glowy ![]() No wlasnie mam ten sam problem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
na pewno bedzie dobrze,on jest bardzo skuteczny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
e_v_e - rowniez mam problem z tradzikiem na plecach, ramionach
![]() ![]() ![]() Czarny Elf - dzisiaj kupilam Certain Dri i od dzisiejszej nocy zaczynam stosowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Czarownicagosia
![]() Napewno po 1 zastosowaniu zauwazysz roznice ![]() dzieki za polecenie tego zelu,wyprobuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
no dokladnie, twoja dewiza WSZĘDZIE DOBRZE, GDZIE NAS NIE MA to swieta prawda!!
![]() ![]() ![]() a tak na marginesie, bo jestem ciekawa, jak ci sie zyje po fil ang w naszym kraju?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
nie wiem czy moge tu o to pytac, ale moze któraś z Was ma na zbyciu książki pisane w jezyku angielskim
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
hej, ja jeszcze na ten temat cosik chcialam dorzucic
![]() fakt, ze ciezko sie dostac, bo jest malo miejsc w porownaniu z innymi kierunkami (np 40), ale ja jestem przykladem na to,ze z wiedza wyniesiona tylko z liceum, bez zadnego kontaktu z jezykiem za granica, jest sie w stanie dostac ![]() Fakt, ze na poczatku trzeba sie przywyczaic do english only na wykladach (heh wykladach, u nas to prawie same cwiczenia obowiazkowe) ![]() Rzeczywiscie, trzeba duzo czytac, duzo pracowac samemu, zeby byc na biezaco, sesje sa ciezkie, ale do przezycia ![]() Ale ja i tak jestem zdania ze same studia nie wystarcza, i jesli ktos chce powiedziec, ze naprawde dobrze zna ang, musi wyjechac gdzies, zeby pobyc w srodowisku native speakerow i zdobyc wlasciwy akcent!! mozna miec wiedze teoretyczna, znac wszystkie zasady, regulki, gramatyke perfect, ale co z tego, jesli w momencie kiedy sie trzeba odezwac, to zenada,zero akcentu,albo polish english!! wg mnie, kontakt z ang tylko na uczelni to zdecydowanie za malo!to tylko takie moje skromne zdanie no i tak tylko na marginesie ![]() Agateczko, jesli czujesz, ze to jest to, i chcesz wybrac ten kierunek, to nie zniechecaj sie tym, ze inni mowia jak jest ciezko!!! wiem z wlasnego doswiadczenia,ze to nie ma sensu, bo inni mnie wczesniej nastraszyli ze sobie nie poradze bla bla bla, a tu co?? heh po pierwsze to sie dostalam, chociaz nikt w to nie wierzyl heheh a po drugie radze sobie dobrze i tak bedzie dalej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
dzieki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
no to super !!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
ask@ napisał(a):
> no to super !! ![]() ![]() ![]() ![]() ja też trzymam kciuki. Zyje się tylko raz (podobno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
CzarnyElf napisał(a):
> Napewno po 1 zastosowaniu zauwazysz roznice ![]() Tak, ten antyperspirant naprawde dziala ![]() ![]() Polecam wszystkim, jesli macie do niego dostep ![]() ![]() Jeszcze raz dziekuje Elfiku ![]() ![]() Certain Dri i po problemie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
To swietnie ze Ci pomogl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.