![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: seriale
ja namiętnie oglądam CSI New York
![]()
#32 |
Zakorzenienie
|
mnie się te wszystkie CSI nie podobają wogóle...
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Lost
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
mnie losty osobiście nudzą..nie lubię filmów jakiś SF. \fajne jest DH i chirurdzy. Oczywiście o Gossip Girl już nie wspomne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Lost
Ugly Betty
#37 |
Rozeznanie
|
Dexter, Lost, Desperate Houswives
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Moi faworyci to
1)Friends ![]() 2)Sex w wielkim miescie na rowni z Rozowe lata 70(That 70's Show) 3)Lost 4)Magda M 5)Beverly Hills 90210 (akurat zaczelo leciec od poczatku na polsacie) I przyznam ze jestem uzalezniona. Przyjaciol ogladalam juz chyba z 10 razy ale niektore odcinki sa ponadczasowe, naprawde polecam ![]()
#39 |
Zakorzenienie
|
Seks w wielkim mieście też teraz oglądam
![]() a może za przyjaciół też się zabiorę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Bardzo lubię i polecam:
* Grey's Anatomy * Desperate Housewives * Lost * Private Practice * FRIENDS ![]() Ale przede wszystkim uwielbiam i bardzo bardzo wszystkim polecam: STARGATE SG-1 oraz STARGATE ATLANTIS ![]() Jeśli wydaje Wam się, że nie lubicie sci-fi, to się mylicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
seks w wielkim mieście i różowe lata 70
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
ja uwielbiam, chirurgow <33 to zdecydowany faworyt wsrod seriali !
ale ogladam tez Gossip Girl, One tree hill, obejrzalam caly 1 sezon Californication i czasem Gotowe na wszystko (kiedys bardziej wyczekiwalam na kolejne odcinki teraz juz jakos mniej mnie ciagnie)
#43 |
Raczkowanie
|
![]()
Moje seriale?
![]() 1. Prison break 2. Gossip Girl 3.Private practice 4. Moonlight (o wampirze detektywie, ale koles jest tak przystojny, ze padam) 5. October road (obyczajowy- fajny) 6. Jericho 7. Hidden Palms (mlodziezowy) 8. O.C (młodziezowy) ale juz nie leci po 4 czy 5 sezonach 9. The black Donellys (o gangu irlandczykow w NY)- dobree ![]() 10 Californication (niezle!) no i oczywiscie Men in trees ![]() Oto seriale, ktore ogladalam, albo nadal ogladam, zalezy czy leca. Mam pytanie, czy zamierzaja puscic dalej Private Practice??? Bo po tych strajkach to juz nie wiem ![]()
#44 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
A ja
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też lubię ten serial, muzyka jest super ![]() A tak po za tym to: Everybody Loves Raymond kocham to a inne .. South Park (serial animowany) Gotowe na wszystko Moja rodzinka Miodowe lata Alex Hoży Doktorzy Jak obrobić Micka Jaggera Family Guy Bogaci bankruci Przyjaciele Jak poznałem waszą matkę Roseanne Co się dzieje w Hidden Hills Świat według Bundych Sabrina Świat Raiven Cybill Bill Cosby Show (jak byłam mała to też to oglądałam ![]() Rodzina zastępcza Na Wspólnej Niania Hela w opałach Po dyżurze 13 Posterunek [oglądam powtórki na necie] Golden Girls Diabli nadali On, ona i dzieciaki Daję słowo, wszystkie te znam conajmniej po kilkanaście odcinków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Moje ulubione seriale które mogłabym oglądać ciągle i nigdy mi sie nieznudzą to:
Miasteczko Twin Peaks świetna muzyka ,klimat i ciekawe wątki Przystanek Alaska Więzy Krwi bardzo fajny serial ,szkoda że go nigdy niepowtórzą ![]() Herosi tez niezłe Desperate Houswife |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
ja tez lubie chirorgow ale szkoda ze sa tka pozno bo cos kolo 23?!:P a w priso break sie strasznie wkrecilam
![]() ale z tego co mi sie wydaje to żadna nie wspomniała o Beverly Hills 90210 ;PPP wiadomo ze serial bardzo stary ale teraz znow powtarzaja i jak dla mnie rewelacja ![]() ![]()
#49 |
Zakorzenienie
|
Mało oglądam telewizji. a już w ogóle seriali.
Z czasów dzieciństwa pamiętam przepięknie zrobiony, z romantycznym rozmachem serial Marco Polo... Podróże, podwójne oddalenie- dział się przecież w średniowieczu i dodatkowo óczesna najbardziej egzotyczna egzotyka, a przynajmniej jej wizja... Ja, Klaudiusz, jad, zdrada i podstęp wylewające się z ekranu, i ta diabelska Liwia, świetny. Z czasów późniejszych nieporównane Twin Peaks. Muzyka, wizyjność, niepokój, w końcu aktorzy- to klasyka. Z niekłamaną przyjemnością oglądałam hallmarkowe Córki Mc Leoda- zwłaszcza kilka pierwszych serii, później już powtarzali się niestety scenariuszowo i rozpaczliwie ciągnęli pomysł za uszy. Australia, bohaterki ładne, ale normalne, nie chodziły w niepokalanych ciuchach, wiejsko- australijskie przygody, trochę senytmentalizmu rozbijanego przez humor, występujących facetów też lubiłam bardzo... No i napięte do ostatecznosci 24 godziny. Bauer i senator Palmer. ![]() A, i Jeriho, niestety przerwałam oglądanie, z powodów jakich- nie pomnę. Natomiast Rzym oglądnęłam sobie nagrany i praktycznie ciurkiem przez dwa dni, no ale był to też oczywiscie serial, jeden z moich ulubionych. |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
O tak, uzależnienie i to spore. Teraz przez strajk scenarzystów cierpię na głód serialowy
![]() - Grey's Anatomy -Lost -Dexter -Heroes -Desperate Housewives -Ostry Dyżur, ale tylko te co były w Polsce - kilka odcinków Veronici Mars, ale nigdzie w necie nie mogę znaleźć starych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Allo allo rulz!!
#52 |
Zakorzenienie
|
ta i ten Klos na polsacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Re: Dot.: seriale
stare i biezace:
Six Feet Under (ulubiony) The Office (ulubiony) House Entourage The Catherine Tate Show
#54 |
Raczkowanie
|
Może jestem staroświecka, bo jak do tej pory najbardziej mi się podobała Moskiewska Saga. Niestety, oglądałam na wyrywki, emitowali ją w wakacje, dzieci na głowie i stąd nie zawsze był czas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Ja jestem fanką przede wszystkim:
Lostów Gotowych na wszystko Skazanego na śmierć A poza tym od czasu do czasu: Moda na sukces ![]() Pierwsza miłość Wszystko z serii "kryminalne zagadki..." Ale z młodzieżowych, to nie za bardzo. ale, ale, pogoda na miłość? Nie oglądałam co prawda, ale koleżanka mi mówiła, że fajny młodzieżowy serial. ![]()
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
Może się narażę niektórym Paniom, ale dla mnie polskie seriale typu "M jak Miłość", "Na Wspólnej" itd to po prostu żenaaaaaaada. Ale bez urazy
![]() Uwieeelbiam za to wymienionego już Dr. House'a (Hugh Laurie :ślinotok: ), który oprócz na dwójce leci też od pn. do pt. na AXN w strasznej porze bo o 23ciej! Dodatkowo lubię serial "Kości" z polsatu o 21 (chyba) w niedzielę, sympatyczne toto. Lubiłam też Ugly Betty ale jakoś dziwnie ją nadawać zaczęli ![]()
#57 |
Zakorzenienie
|
U mnie Ugly Betty znajduje sie w jednym worku z np. Na Wspólnej czy Klanem.
![]() Zgadzam sie z Danuskahehe Allo Allo jest świetne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
- Lost
- Desperate Housewives - Prison Break - Ugly Betty - Men in trees
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.