![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Śmieszkowe początki
nie wiem jak reszta, ale ja postęp widzę, chociażby w loopach. prace są proste, ale kto powiedział, że muszą być skomplikowane, żeby był ładne? mi akurat nie podoba się nic, bo jakoś tak w mój gust nie trafia, ale przecież każdy ma swój (ten gust, oczywiście
![]() ![]() no i troche poprawiły się zdjęcia.
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
co do loopów się zgodzę - lepsze. jeszcze niektóre nie idealne, ale lepsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Ta klientka co była wczoraj powiedziała, że są za odważne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Witam
Nie pokazywałam w moim wątku niczego już całe wieki (znalazłam swój wątek na 10stronie....), ale to nie oznacza, że zerwałam z biżuterią. Tworzę cały czas, sprzedaję, moje prace są już zupełnie inne niż kiedyś... Tak więc po długiej przerwie pokażę wam kilka prac, z którymi zgłosiłam się do kilku galerii internetowych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze jedne :
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
prace dużo lepsze niż były moim zdaniem, ale za to zdjęcia jakieś takie trochę, hmm, jak kiepskiej jakości kartka z pozytywką na imieniny. Nie obraź się, ale ta róża do większości z tych kolczyków kompletnie nie pasuje MOIM ZDANIEM. Generalnie kolczyki na tak (poza tym, że swarków nie lubię) zdjęcia na nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Swarków ? a w których ty tu swarki widzisz ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Nikt więcej się nie wypowie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Heheh smoczek pewnie nie lubi wszytskiego co blyszczy
![]() Prace skromniutkie, aczkolwiek ładne. Mi sie wydaje , ze praca jeszcze sa za slabe jak na galerie...
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Prace raczej mierne - kilka koralików zawieszonych na dużych biglach. Wszystkie są takie same różnią się tylko koralikami. Zero przekładek, kuleczek, a to podstawa. Jeśli już chcesz robić fotki z kwiatami to radzę znaleźć jakieś inne tło - nie białe - i zrobić tak, żeby kwiat robił za 'drugi plan' i szedł przez całą długość/szerokość zdjęcia a nie był ucięty i w środku fotki kończył się. Bo faktycznie wygląda wtedy jak pocztówka z kiosku.
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
nie swarki? a też szklane i się błyszczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
W pierwszych, to co nazywacie "kosteczką zwisającą", "swarkami" czy "szkłem", to wcale to nie jest niczym z tych, co wymieniliście. Są to zwykłe plastikowe koraliki z rozwalonej gumki do włosów (kiedys ja nosiłam).... W takim razie, przeczy to waszej tezie, że co drogie, to dobre i ładne.... Dla mnie nie jest ważne czy w dane kolczyki włorzyłam materiał za 15zł, czy za 1zł. Pierwszekolczyki, to mnie prawie nic nie kosztowały (koraliki, wiadomo; kółeczka i bigle sama wyginałam z drucika)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Śmieszko, masz rację, rozwijasz się
![]() Ale mam jedno 'ale'... Nie przeczy to tezie, że co drogie, to dobre i ładne, tylko jak już to temu, że jak ładne, to drogie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Popieram...
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
A w końcu nikt niczego takiego nie powiedział
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Aisah, masz rację.
Ale odnoszę wrażenie, że jak na wiaż zobaczycie coś co jest zrobione z niewiadomo jakich kamieni, srebra i innych pierdółek, to wam się to od razu podoba... A jeśli chodzi o rozwijanie, to swoich prac tutaj nie pokazywałam już długi czas i dlatego jest taki skok. Naprawdę to idę do przodu małymi kroczkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Zapewniam Cię, że to nie tylko kwestia materiałów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Mam w swojej kolekcji dużo par kolczyków, ale tu dałam tylko te z serii "rybek".
A jeśli chodzi o przekładeczki, minełki i inne to szczerze mówiąc szkoda mi na to pieniędzy. Moim klientkom jest wszystko jedno czy kolczyki sa zrobione ze swarków czy z plastiku, im zależy tylko na tym, aby były ładne i aby były tanie. a używając droższych materiałów musiałabym od razu podnieść ceny... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
ooouaa... widzę, że ostra wymiana poglądów w tym wątku
![]()
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Dobra, spoko. Uważajacie co chcecie, ale ja mam swoje zdanie.
CheColada, masz rację. Ja robię raczej dla pierwszej grupy ![]() ![]() Iguana: A wcześniej co niektórzy z was uważali, że są to swarki, albo bardzo ładne szkło, a jak powiedziałam co to jest, to masz inne zdanie ? ![]() A przy okazji: znacie sklep z koralikami w Warszawie, który jest otwarty w niedzielę ? (jadę w niedzielę do Wawy, od razy bym poczyniła zakupki) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Sądzę, że w niedziele to tylko empic...
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
hehe a ja akurat stwierdziłam, że to BRZYDKIE swarki. W ogóle szkło wszelkiego rodzaju i plastiki DLA MNIE nie jest ładne, a swarki to szkło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
oj oj śmieszko ale jak na moje oko to za ostro reagujesz.
A kolczyki (żeby nie było że offtop) takie nie w moim stylu. Niektóre, przyznam całkiem ładne i to zależy od gustu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Ładne, najbardziej podobają mi się ostatnie. Szkoda, że masz takie podejście do przekładek.. dużo uroku dodają i jest większa szansa na niepowtarzalność projektu. Zdjęcia dużo lepsze, chociaż mam wrażenie, że inne ułożenie kwiatka i kolczyków byłoby lepsze.
Co do szkła, minerałów i plastiku.. Swarki mogą się nie podobać, ale dajcie czasem żyć i jeśli ktoś pokaże coś ze swarkami, to nie oceniajacie samych Swarków... Szkło weneckie/murano to też szkło ![]() ![]() Nie, żebym tu strasznie broniła, bo na plastikowe rzeczy to ja nie spoglądam i nie zamierzam robić, chociaż się zdarzyło na usilną prośbę, ale to nie ja miałam radochę, a tamta osoba. Bo mnie nie sprawia radości tworzenie z plastiku.. a swoją drogą, to nieźle Ci te pierwsze kolce wyszły na zdjęciu, na pierwszy rzut oka wcale nie widać, że to plastik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Przyjęli mnie do Wylęgarni <jupi>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio chyba wszystkich przyjmują
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.