![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zakątek Dziecka...
wątek super!
![]() widzę że Twoja pomysłowość nie zna granic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Chętnie coś dorzucę ale z ćwiczeń fizycznych bo moja mama uczy wf i ma wiele ksiazek poswieconych pawidlowej postawie, zabaw sprawnosciowych itp.. więc jezeli powiecie mi czy to się nada to poszperam i poskanuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
igusia13 - wrzucaj wszystko co masz... Wielu osobom napewno się przyda!
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
super pomysł z tym watkiem
ja mam 2 synów jeden ma padaczke fotogenna i tworze z nim modele papierowe wyszywam nauczyłam go nawet na szydełku robótek drugi adas jest nadpobudliwy ma duże problemy w szkole(jak to pani określa---Adam nic znowu dziś nie zrobił)to bardzo załamujące jak przychodzi ze szkoły i znowu ma pełno znaków zapytania. od kilku dni jest na lekach (poprawiajacymi pamięc i koncentracje) ale w szkole jest praktycznie to samo może ktoś ma podobne problemy bo mi juz rece opadają nie wiem co dalej robić Dodam iż jak pojawię sie na lekcji i siade koło syna ten napisze chociaż połowe zadań które każe nauczycielka czy to normalne u dziecka z nadmierna ruchliwościa bo jesli tak dalej pójdzie syn nie zda tej pierwszej klasy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Malgwa brawo i dziękuję za ten wątek.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
wow Malgwa swietny watek, jak tylko cos bede miala to od razu ci podrzuce.Sama mam synka jest jeszcze maly 20 miechy jest zdrowiutki na szczescie ale juz teraz widac ze bedzie nadpobudliwy, chyba ze mu to jeszcze przejdzie bo jak narazie to nie ma czasu nawet zjesc ,wszystko w biegu...bystry jest bo szybko zalapuje ale nie ma czasu zeby usiasc na chwilke i popatrzec co chce go nauczyc..
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
narazie sprobuje w tym watku, bo w sumie pokrewny.
Czy ktoras z Was ma moze FILMIK instruktazowy jak zrobic teatrzyk kukielkowy? Chodzi konkretnie o filmik, nie o zadna instrukcje ksiazkowa itp. - konkretnie taka jest mi potrzebna. Czy ktoras z Was moglaby mi pomoc? Szukalam juz na youtube i innych portalach ale nie znalazlam nic ![]() A przy okazji moze ktos kiedys wykorzysta? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy już to było, ale natknęłam się przypadkiem na świetnego bloga: http://bkids.typepad.com/bookhoucraftprojects/
Masa super projektów do wykonania z dziećmi i przez dzieci, sporo inspiracji, mam nadzieję, że się przyda ![]()
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Czas na odkurzanie tego wątku i to porządne
![]() Beaux - świetna strona!!! Nie przejrzałam jeszcze wszystkiego, ale myślę, że bardzo się przyda wielu osobom! Wklejam zdjęcia kolejnego domowej roboty memorowca i prościutkiej dotykowej gry planszowej (mogą w nią grać np. dzieci z zawiązanymi oczami). Na polach przy których jest muszelka należy się cofnąć o dwa miejsca albo można wymyśleć jakieś zadanie samemu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
A teraz cała seria zdjęć o robieniu pacynek. Znalazłam je kiedyś i nie miałam czasu (lub zapomniałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
jest tego sporo...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
kolejne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
kolejne
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Zbliżamy się do końca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
i juuż
Język może nie dla wszystkich zrozumiały, ale zdjęcia myślę, ze dobre i można z nich wszystko zrozumieć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj takie postaci "rolkowe", bo myślę, że można je z powodzeniem przyklejać na rolkach po papierze toaletowym lub ręcznikach i wykorzystać do różnych celów. Na przykład schować tam jakąś niespodziankę, wskazówkę podczas zabawy, do zabawy w dobieranie par, teatrzyk itd...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
i dalsza część
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Super watek ,kopalnia pomysłów i do tego edukacyjnych.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Kochane, czy macie jakieś pomysły jakie zabawy można by wymyślić dla dzieciaków od malucha do 13 r.ż., gdzie motywem przewodnim są bajki? Mogą to być przeróżne zabawy, które będą stymulować rozwój dziecka
![]() Dzięki temu wątkowi, ale oczywiście nie tylko, mam już kilka pomysłów, ale może Wy coś podpowiecie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.