![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: BIŻUTERIA WIOSNA/LATO 2008 - Proszę o ocenę
Nie w moim guście- zbyt "ciężkie", zbyt masywne, zbyt przytłaczające. Ale pewnie jakichś amatorów ta biżuteria znajdzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Prawie identyczna biżuteria jest w Klimexie
Takie branzoletki z masy perłowej sa juz od 5zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
schiza111 wydaje mi sie ze jeśli wystawiasz coś pod ocenę internautów to musisz sie liczyć z rożnymi opiniami. Mniej lub bardziej pochlebnymi.... Dziewczyny nie chciały cię urazić w żaden sposób tylko pomoc i doradzić. Tez uważam ze te paciorki nie są zbyt piękne. Sama bym ich nie kupiła!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Hmmm, nie moj styl, nie nosilabym niczego takiego ale Schiza masz racje takie produkty wbrew pozorom calkiem dobrze sie sprzedaja. Widze takowe na co dzien u moich kolezanek z pracy, na ulicach pelno kobiet w roznym wieku obwieszonych takimi swiecidelkami bo to nie bizuteria dla, jak to okreslilyscie 'dla starszych pan'. Rozgladnijcie sie uwaznie wokol
![]() A co do oceny, zdziwiona jestem taka krytyka tej bizuterii, nie uwazacie ze ta bizuteria jest tyle samo warta co 'cudenka' a la H&M, ktore wzbudzaja ku mojemu zaskoczeniu zachwyty na Wizazu (?) Pozdrawiam i zycze dobrych utargow Schiza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.