![]() |
#32 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: L'oreal Nutribronze,soczewki Acuvue2,emulsja Ori,cienie Avon-za drobiazg!
CK One oddałam TŻetowi, sunflowers nie jest "mój" a na kokos się wymieniam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Dot.: L'oreal Nutribronze,soczewki Acuvue2,emulsja Ori,cienie Avon-za drobiazg!
[quote=istari;6727996]bardzo chętnie wymienię następujące rzeczy:
Kolastyna - SlimBody mleczko ujędrniające efekt stopniowej opalenizny. Nawilża i wygładza, 200ml - zostało 100ml Mixa - francuski samoopalacz do cery wrażliwej, 50 ml - zostało ok 40ml Cosmence - Re-Fine Pore, krem matujący 50ml. Higieniczne opakowanie z pompką - została połowa. - rez. Soraya - Złocista pielęgnacja krem brązująco-pielęgnacyjny 50ml, zostało 99proc. Super Repair Hair - maseczka do włosów suchych, zniszczonych. 150ml - zostało więcej niż pół L'oreal NutriBronze Krem do twarzy Efekt stopniowej opalenizny, nawilżający 12h SPF 15 - zostało ponad 3/4, jest kartonik - rez. Oriflame - Optimals Rozświetlająca emulsja z witaminą C do skóry mieszanej/tłustej (posiadam ją z wymianki z cappucino, 75ml, ubytek ok 20ml, jest kartonik i ulotka) - rez. Avon - eyeshadow steel grey. Dwa kolory: jasny szary i ciemny popiel + gąbeczka. Użyłam go kilka razy Avon - tusz Color Trend Pool Blue. Użyłam go 1 raz. Golden Rose - kontorowka do oczu No. 333, zieleń Golden Rose - Ultra Brilliant Volume Tube Lip Gloss 14g + kartonik - rez. Joanna - Multi Color Effect. szamponetka koloryzująca. odcień 07 głęboki burgund 2 soczewki ACUVUE 2 D-5,5 BC 8,3 DIA 14,0 data ważności 2009/02, fabrycznie zapakowane, w pudełeczku po 6 sztukach, są w idealnym stanie CO JA MAM WYBRAC?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.