![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 ?
fajna data....
choc mi na poczatku bardzo podobala sie data 02.08.2008 latwa do zapamietania...ale niestety nie bylo wolnego miejsc a w restauracji gdzie planujemy wesele ....(ale o tym to ja juz pisalam) 19.07.2008 |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Gratuluję wszystkim "nowym" narzeczonym
![]() Ja jestem Panna Młoda 2007 ale do Was też będę zagladała. pozdrawiam.
#33 |
Zakorzenienie
|
milly - bardzo miło, tym bardziej, że obie jesteśmy lublinianki - na bieżąco śledzę wątek "Lubelskie Panny Młode",tyle, że się jeszcze w nim ie wypowiadam
![]()
#34 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
hmm tak sobie myślę, że to czy załatwianie ślubu w 2008 roku zaczynamy juz teraz czy dopiero za rok to zalezy od wielu rzeczy, w niektórych mistach zeby znaleźć fajną ale niedrogą salę trzeba juz myśleć 2 lata wczesniej, także jest to sprawa indywidualna
![]() ja tez planuje na 2008 rok i chcę żeby wszytko było dobrze zaplanowane dlatego wolę już zacząć to wszytko przygotowywc w końcu to RAZ w życiu ![]()
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Hey.
tak jak pisalam wyzej mamy wesele w 2008 roku, na dzien dzisijeszy mamy zalatwiona.sale z podpisana umowa i zaliczka,wstepna rozmowe z zespolem i kamerzyste. niestety u na ssytuacja wyglada zuipelnie inaczej dlatgeo ze miezskamy za granica a wesele w polsce i jak pojedziemy na drugi rok do polski musimy wszystko reszte zalatwic na tzw.guzik |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
za sala będziemy rozglądać się koło stycznia lutego, potem trzeba sie będzie zdecydować konkretnie, żeby nie było za późno
![]() a reszta rzeczy czyli kamerzysta, fotograf myslę gdzieś w czerwcu, lipcu, zobaczymy zresztą ![]() dzięki wątkowi "Lubelskie panny młode" dużo rzeczy się dowiaduję i oczywiście w takcie juz swoich przygotowań zacznę się i tam udzielać ![]()
#40 |
Przyczajenie
|
w sobotę wreszcie zarezerwowaliśmy salę - termin na 09,08,2008, umowy jeszcze nie podpisaliśmy bo jeszcze nie chcą ale może ich jakoś przekonamy
![]() a jak tam u Was dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ale Wy szybkie
![]() ![]() Pozdrawiam Was ![]()
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
My planujemy na 20.09.2008. Jeszcze nic nie mamy załatwione, ale około stycznia salę i zespół bedziemy juz ostatecznie załatwiać. Inaczej się u nas nie da -bo takie są terminy. Poza tym jak już tu ktoś wspomniał chcemy albo wszytsko albo większość opłacić sami a wesele na 100 osób bedzie więc troszkę pieniązków pójdzie. 2 lata to wcale nie dużo na planowanie ślubu z weselem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
14 stycznia we wrocławiu sa targi slubne napewno na nie pojedziemy, pozbieram rózne wizytówki, podowiaduje się róznych info i być może podejmiemy jakis praktyczny krok.
![]()
![]() |
#44 |
BAN stały
|
usunięte - nieopłacona reklama
spamer Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2006-12-11 o 23:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Zgłasza się kolejna PANNA MŁODA 2008
![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie wszystkie Panny Mlode ![]() ![]() ![]() Girls, jesli chcecie miec wymarzona sale, fajna orkeistre badz DJa to radze juz sie rozgladac... W lokalu, ktory ja zarezerwowalam np. juz 4 terminy w sierpniu sa zajete ![]() buzki |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Piątek, piątek zgadza się
![]() ![]() ![]() ![]() kiss ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
babeczka1985 jeśli pójdzie zgodnie z moim planem, nasza wymarzona uroczystość będzie dzień po Twojej (16.08.2008)
![]() za salą mamy zamiar rozejrzeć się od stycznia, myślę, że coś ładnego jeszcze znajdziemy ![]()
#49 |
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiac nigdy nie byłam na weselu w piątek to bardzo niespotykane, przynajmniej w kręgu mojej rodziny czy znajomych nikt nigdy nie wybrał takiego dnia tygodnia.Jeżeli Wam to pasuje, nie bedziecie mieli żadnych trudności np z goścmi to bardzo sie ciesze,pozdrawiam
![]() ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-08-10 o 23:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
ja biorę ślub 3.05.2008, podobnie jak Babeczka - i narodowe święto, i katolickie, i sobota
![]() Mam już zamówioną salę i zespół.... ![]() ![]() ![]()
#51 |
Raczkowanie
|
Gdyby to był zwykły piątek to na pewno bym nie planowla wtedy slubu, ale ze swieto i dzien wolny od pracy hehe to mam nadz. ze goscie sie zjawia ;P (nie straszcie
![]() ![]() aga01: hehe, nasi przyszli męzowie na pewno nie zapomną o rocznicach ;-) a w ogole to smiac mi sie chce, bo zaloze sie, ze moj dziadek taki bedzie podekscytowany datą 15 sierpnia (swieto Wojska Polskiego) ze ubierze sie we wszystkie medale i mundury jakie ma ;P kiss ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nawet mamy już umowę o salę-może to dziwne,ale ja tak wolę,żeby wsio na ostatni guzik było dopięte..choć nie robimy jeszcze konkretnych przygotowań(myślę,że to zostanie na ostatni rok przed),to uważam,że warto wczesniej rozeznawać różne rzeczy np.pytać o zespoły,oglądać sukienki,szukać wizażystki,fryzjera i korzystać z doświadczenia innych.. tak,by potem wszystko było jak chcemy.. ja dopiero zaczynam na tym forum,jestem świeża ale pełna zapału ![]() pozdrawiam wszystkie panny młode 2008 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Zglasza sie kolejna Panna Młoda 2008
![]() Dzis byly zareczyny - takie Nasze osobiste ![]() Slub chcielibysmy w styczniu albo lutym 2008 ![]() ![]() ![]() Czyli za rok na to wychodzi... - A Wy tu juz 2 lata wczesniej rezerwujecie sale? Normalnie nie wiem czy nie bedzie trza juz na poczatku stycznia 2007 (za niecaly miesiac) szukac sali ![]() A robicie wesela takie huczne na caaala wieeelka rodzinke czy skromne na 50-60 osob? A termin u ksiedza kiedy sie zaklepuje? Pozdrawiam goraco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Pozdrawiam P.S 16.08.2008 tez braliśmy pod uwagę, gdyby coś nam nie wypaliło z nasza obecną kto wie czy nie przystaniemy przy sierpniu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No wlasnie z ksiedzem nie wiem kiedy, ale jak sale mam, to niedlugo bede pertraktowac z ksiedzem. Tylko jeszcze nie wiem, w ktorym kosicele. Na pewno nie w "moim" ![]() kiss ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2008
Dziekuje
![]() Jednak miesiac slubu przenieslismy na czerwiec - lipiec 2008r ![]() ![]() Takze z rezerwacja to chyba jeszcze zaczekamy tak do maja 2007r. Jednak mamy problem z moimi rodzicami... Sa tak zszokowani zareczynami, ze Mama nie spi po nocach tylko sie zamartwia (sprawy finansowe, organizacyjne itd) a Tata od wczoraj od popoludnia nie wydusil z siebie ani jednego slowa... A wszystko przez to ze nie sugerowalam im wczesniej ze za niedlugo moze to nastapic itp... Oni sie nawet nie domyslali! ![]() No i do Bozego Narodzenia (Oficjalnych zareczyn) zostal tydzien... Nie wiem czy sie zgodza czy zdarza sie nastawic psychicznie ![]() Buziaki ![]() Tata juz mowi ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-16 o 16:07 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Przyczajenie
|
Panny Młode 2008
Moi rodzice byli tez bardzo zaskoczeni, wiedzieli że to niedługo nastąpi bo im wspominałam, ale mój narzeczony zaskoczył wszystkich. W pon powiedział do mojej mamy zeby szykowala obiad na niedzielo bo beda zareczyny, ja sie usmialam powiedzialam mamie ze sobie zartuje. A on w czw myk wyskoczył z pierścionkiem
![]() ![]() Zmieniliśmy datę na 02,08,2008 bo 09 kucharka miala zajęte. Mówicie że to za wcześnie, u mnie w okolicy z takim wyprzedzeniem sie rezerwuje. Jak bylismy u kucharki to został jej sie tylko 02,08 z sierpnia, z orkiestra tez tak jest. My chcielismy miec wszystko tak ładnie zaplanowane ![]() ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-16 o 16:08 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
ależ Wy szybkie jesteście
![]() ![]() pozdrawiam
#59 |
Zakorzenienie
|
Zaraz po Wigilii robimy sobie kilka dni wędrówki po lokalach, mamy upatrzone sale tylko chcemy poznac wszystkie warunki i już w styczniu mamy zamiar spisac umowe.Nasi rodzice znaczy moi oraz mama mojego partnera o ślubie wiedzą, ale jeszcze nie było takiego "oficjalnego" spotkania w tym celu.Ech jak sobie pomyśle o własnym slubie to robi mi się tak błogo... zwłaszcza jak widze duże zaangazowanie Narzeczonego i Jego wielgachny uśmiech, że niedługo będę Jego zwariowaną żonką.
![]()
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Tak z ciekawości, ile będziecie zaręczone??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.