|
|
#31 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 879
|
Dot.: Co robic, ¿eby w zwi±zku nie by³o nudy?
niby to ironia , a niby ludzie naprawdê maj± problem...
![]() a nuda istnieje i owszem.
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 522
|
pozwole sobie od¶wie¿yc watek bo mam pytanie: czy fakt ze po 3 latach bycia razem ciezko wynalezc jakis temat do rozmowy lub zajecie, w ktore moglibysmy zaangazowac sie wspolnie, bawiac sie przy tym dobrze(oprocz jednego bardzo ciekawego
)chodzi o wspolne spedzanie czasu, jezeli jest taka sytuacja ze wlasnie po 3 latach i przy wspolnym mieskzaniu nagle nie ma sie o cyzm rozmawiac(pomijajac typowo przyziemne tematy:kto dzisiaj pojdzie po zakupy itp.) i nie ma sie pomyslow na wspolne spedzenie czasu(bo np. nie jest sie w stanie dogadac w tej kwestii) to czy to jest normalna sytuacja po takim czasie czy cos tu jest jednak nie halo. czekam na jakies Wasze doswiadczenia w tej sprawie. sorki za moze niepoprawne sformulowanie pytania
|
|
|
#33 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 145
|
Cytat:
![]() najgorsze w zwi±zku jest to kiedy zaczyna siê moment jak zaczynamy nie mieæ wspólnych tematów ........ do¶wiadczeñ du¿ych nie mam poniewa¿ dogadujê sie z me¿em w kazdej kwestii ale mo¿e spróbujcie i¶æ do kina,potem porozmawiajcie o filmie albo wyjedzcie razem na kilka dni,jesli tam nadal bêdziecie siê razem nudziæ i nie dogadywaæ co do sposobu spêdzenia czasu to przykro mi...... ale ¿yczê wszystkiego dobrego,mo¿e dziewczyny napisza jakies pomys³y Edytowane przez Ratatuj Czas edycji: 2009-11-29 o 00:10 |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 809
|
Chyba musze Cie zmartwic.. Widocznie jestescie soba znudzeni, codziennosc was przytlacza.
Moze starajcie sie spedzac wiecej czasu z inyi ludzmi, zatesknicie wtedy za wspolnymi wieczorami... |
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 28
|
Polecam zrobiæ co¶ nieprzewidywalnego.
Spróbuj od¶wie¿yæ Wasz± relacje.. W ka¿dym b±d¼ razie starajcie sie oboje wnie¶æ co¶ nowego... a jak siê nie uda, to wiesz.. nie za dobrze. |
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 522
|
dziekuje za odpowiedzi
sprobuje to jakos naprawic, na prawde szkoda zeby sie to rozpadlo przez taka glupote
|
|
|
#37 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 145
|
Cytat:
w³a¶nie przez takie my¶lenie ,¿e to nic takiego i¿ w zwi±zek zakrada siê nuda,brak porozumienia w tej kwestii rozwala zwi±zki ale có¿.....naprawiaj je¶li uwa¿asz,¿e warto i ma to szansê |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 716
|
A co proponujecie robiæ na pierwszej randce,¿eby nie by³o nudno i sztywno?
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 568
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Mam pro¶be,doradzcie Mi jak o¿ywic Swój zwi±zek.....
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 220
|
fakt faktem, ¿e je¶li siê dobrze dobierzecie to nawe wspólne siedzenie i nic nie robienie bêdzie fajne
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 389
|
Kiedy jest siê z odpowiedni± osob± nawet zwyk³e le¿enie, przytulanie i niemówienie ani s³owa nie jest nudne. ¦wiadczy to o wzajemnej wiêzi i harmonii. Szczególnie po d³u¿szym czasie razem.
Twoi wcze¶niejsi T¯-ci najwyra¼niej nie byli TYMI i nie ma co siê przejmowaæ "oni mi siê znudzili, nie chce, ¿eby z nastêpnym te¿ tak by³o" ¯yczê Ci, ¿eby obecny by³ w³a¶nie TYM
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.

)chodzi o wspolne spedzanie czasu, jezeli jest taka sytuacja ze wlasnie po 3 latach i przy wspolnym mieskzaniu nagle nie ma sie o cyzm rozmawiac(pomijajac typowo przyziemne tematy:kto dzisiaj pojdzie po zakupy itp.) i nie ma sie pomyslow na wspolne spedzenie czasu(bo np. nie jest sie w stanie dogadac w tej kwestii) to czy to jest normalna sytuacja po takim czasie czy cos tu jest jednak nie halo. czekam na jakies Wasze doswiadczenia w tej sprawie. sorki za moze niepoprawne sformulowanie pytania