![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
![]()
Cześć dziewczyny
![]() POMOCY!! ![]() Liczę na Was Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Opinie o lubelskich lokalach weselnych!!
Polecam zajrzeć do tego wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=193912
![]() Prawdziwa składnica wiedzy ![]()
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Opinie o lubelskich lokalach weselnych!!
Cytat:
A dziękuję bradzo za podpowiedź miss.hot ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Lokale weselne: Lublin i okolice
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
ostatnio na wątrku lubelskich panien mlodych pojawiły się namiary na lokal w garbowie - tez wielki. Ale to chyba z obsługą...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Lokale weselne: Lublin i okolice
Siemka szukamy jakiegos fajnego miejsca na wesele.Niestety okazuje sie ze wiekszosc jest zajęta na przyszla wiosne lato a czasem nawet jesien. Napiszcie jesli znacie jakis fajny dom z duza sala na 80 os. i normalną ceną. Jak bylismy np w KONCERTOWEJ 160 zl bez ciast alkoholu mala sala lipa okolica i pachnie kuchnia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Dot.: LUBLIN -szukamy fajnych i w miare dostępnych domów weselnych.
Proponuję zajrzeć na forum Lubelskie Panny Młode, jesteście? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=193912 to prawdziwa skarbnica wiedzy. Chociaż to trochę późno na organizację wesela w 2008, większość sal jest zarezerwowana nawet z 1,5 rocznym wyprzedzenim
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Tak jak Doro polecam wątek lubelski
![]()
![]() |
#39 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Myślę że mają jakieś wolne terminy na wiosnę bo niedawno otworzyli lokal. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Karolinna moim zdfaniem Karczma Rzym to najlepsze miejsce na weselisko. A wiem co mówię, bo niecałe 2 tygodnie temu mieliśmy tam przyjęcie weselne. Na swieżo - rewelacja. Wystrój, jedzonko, obsługa - na sześć. Sam fakt że w pażdzierniku dowiedzielismy się na 2008 rok lokal miał tylko 3 wolne terminy o czymś świadczy. Oczywiście moga znależć się wyjatki, że komus cos tam sie nie podobało, ale to jak mówią - jeszcze sie nikt nie urodził co by wszystkim dogodził
![]() ![]() Karolinna, jeszcze jedna uwaga. Jeżeli chodzi o obawy krewengo że za mało jedzenia było - to przecież ty bedziesz ustalała jadłospis i mozesz wybrac dowolna ilosc dan Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-12-18 o 00:31 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
a co z Restauracja Pałacowa - Wierzchowiska S.C. w Piaskach ??
myslałyscie o tym ?? powiem szczerze starsznie mi sie podoba i mysle wlasni o tym miejscu, ale nie slyszalam jeszcze zadnych opinii o tym miejscu. moze wy cos wiecie ?? http://www.wierzchowiska.pl/
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Lokale weselne: Lublin i okolice POMOCY!
Post nieaktualny
Edytowane przez zielona_sowa Czas edycji: 2007-12-17 o 20:55 Powód: Post nieaktualny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
![]()
witam!!! chce wszystkich ostrzec przed lokalem "Podolanka Bistro"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam A ile osób było u was na przyjęciu??
Gdzieś pośród sześciu miliardów głów Dwie pary rąk dwie pary nóg na zawsze Ty i ja I mówię ci to nie pierwszy raz Za nami już przed nami jeszcze kupa czasu Ty i ja http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201401430.png Waiting for my only miracle. Mój Aniołeczek 05.10.2009 [*] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam Wszystkich
![]() Jestem na etapie poszukiwań lokalu weselnego. Bardzo podoba mi się Dworek Szlachecki przy ul. Siennej 25 w Lublinie. Nie znam nikogo, kto mógłby wyrazić swoją opinię na temat organizowanych tam imprez. Czy ktoś z Was zna to miejsce??? Będę wdzięczna za każdą informację! Z góry dziekuję!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Lokale weselne: Lublin i okolice
Hej Dziewczynki! Ja i mój narzeczony w styczniu poszukiwaliśmy lokalu na ten rok na jesień. Zwiedziliśmy chyba ze 20 lokali w Lublinie i okolicach i niestety- ślub przeniesiony na 2009 rok na czerwiec, bo nie było wolnych terminów. Na ten 2009 też nie jest za dużo. Ponieważ ja pochodzę z Turki to skończyło się na lokalu w Turce- Rozmaryn. Cena za osobę na następny rok to 120 zł. Znaleźliśmy też kilka po 110 zł za osobę, ale terminy wolne tylko sierpień i wrzesień, a my już nie chcemy tak długo czekać. Szkoda, że jak człowiek chce sformalizować związek to musi się uzbroić w takie pokłady cierpliwości.
![]() ![]() Aha i jeszcze zapomniałam dodać, że byłam już w Rozmarynie na kilku weselach i zarówno lokal jak i obsługa bardzo mi się podobała. Jedzonko pyszne, pan właściciel ugodowy, no i blisko do domu ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-02-20 o 18:00 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczeta....zwracam sie do was z prosba gdyz poszukujemy lokalu badz sali do wyanjecia w okolicach włodawy, czy macie cos na uwadze oczywiscie w rozsadnych cenach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
![]()
witam wszystkich!!!
Wlasnie się zaręczyliśmy z moim Ukochanym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czekam na Wasze sugestie i dziękuję z góry!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyjęcie weselne Lublin (okolice) jakie lokale polecacie???
Polecam przejrzeć wątek lubelskich panien młodych => http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=236391
![]()
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
ale tu nic nie ma na temat lokali;((((
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Jest, tylko uważnie przejrzyj wątek albo tam zadaj pytanie, na pewno któraś z dziewczyn Ci odpowie
![]() Jest jeszcze I część wątku => https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=86495 ![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
a ja polecam dokładnie przeszukać forum korzystając z wyszukiwarki
![]() wątek łączę |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Przyczajenie
|
Dot.: szukam sai weselnej w ok. Lublina
Witam !
Czy ktoś organizował swoje wesele w nastepujących lokalach: Zajazd Biesiada Bogucin Zajazd Kasztelański Płouszowice Proszę o opinie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
wejdz na lubelskie panny młode cz. III jest tam jedna wizażanka która bodajże za dwa tygodnie w Biesiadzie będzie mieć swoje wesele
![]() |
#56 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ostatnio warto pojechać też do lokalu DYS 300 - wyjazd z Lublina z Czechowa jak do Woki i po prawej stronie. Duuużą sala fajnie zrobiona, nowa, działająca klima, scena dla zespołu i chyba miejsce na 200 osób. Byłam tam na weselu impreza była super. Dobre jedzenie - i jest go sporo. Grał zespół REMIX z Lublina ich strona: www.zespol.remixpw.com Ich też mogę z czystym sumieniem polecić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
sala weselna- Lublin, Świdnik okolice
tak jak w temacie- czy znacie jakąś fajną salę weselną (gdzie można samemu zorganiozować wesele) w okolicach Świdnika, Lublina? będę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
Dot.: sala weselna- Lublin, Świdnik okolice
Cytat:
![]() Ps. Przejrzyj wątek "Lubelskie Panny Młode" - to prawdziwa skarbnica wiedzy! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
W Lachówce nie chcę wprowadzać w błąd ale wydaje mi się że nie można. Musiałabyś podzwonić po tych lokalach i się popytać. Jeszcze zależy jak duże masz mieć to wesele? W Lublinie mało jest takich lokali. Większy wybór będzie napewno w okolicach w mniejszych miejscowościach lub tez jeśli Ci to nie przeszkadza w szkołach czy jakiś salach gimnastycznych przy szkołach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
W szkołach z tego co wiem nie organizują już wesel...Mi tez by sie przydał lokal na ok 250 osób w Lbn lub okolicy chętnie bez obsługi tylko sama sala, jeśli słyszeliście o jakiejs stołówce w szkole lub tp. to piszcie proszę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.