|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: drobiazgi oddam za nie wiele
ok
a powiedz mi jeszcze kiedy róż był otwarty?
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
zastrzeliłaś mnie tym pytaniem. normalnie nie pamiętam, ale max 2 lata.
w każdym razie nic się z nim nie porobiło, wciąż jest w takim samym stanie ... właśnie dobrze mu się przyjrzałam i potwierdzam - od otwarcia do teraz bez zmian (nie licząc zużycia oczywiście). chciałam ci też polecić róż z Joko. wiem, że jest on trochę po terminie, ale też wszystko z nim w porządku. ma fajny kolor. dam ci jako gratisika, jakbyś chciała. |
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
Pollena Ewa, Eva Natura, Żel do mycia twarzy Bourjois róż napisalas ze szukasz jasnego podkladu mam u siebie 2 ktore moga cie zainteresowac
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
roz bourjois i zel do mycia twarzy pollena ewa? pisałas ze szukasz jasnego podkladu akurat mam 2 takie u siebie
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
róz joko, też chetnie wyprobuje
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
widze ze kolezanka pierwsza zainteresowała sie rozem bourjois
przepraszam za podwojny wpis wyzej problemy z internetem mam. daj znac jak cos cie u mnei zainteresuje to mzoe jakos sie dogadamy(u ceibie spodobal mi sie tez jasny podklad kolastyny ale nie wiem jak ze stopniem jego jasnosci )
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
no tak to zrozumiałam
ale pytam czy cos cie u mnie interesuje bo ja bylabym zainteresowana zelem i podkladem kolastyny tym jasniejszym
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() niestety, nic mnie nie zainteresowało u Ciebie. pzdr. i owocnego pobytu na Targowisku (widzę, że 1-wszy raz)
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak możesz to podaj jeszcze raz-ostatnio musiałam wykasować całą skrzynkę bo miałam całą zapełnioną
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś z tego Cię z tego zainteresuję???
Avon podkład ok.1/2 cream lakier inglot nr.134 -- brak max. 10% do skórek oriflame ok.1/2 odzywka do paznokci Avon--raz uzyta do skorek sally hansen ok.1/3 cień estee lauder GWP kolorAuburn-01-light--- max.10% cień tester manhatann- srebrnao-szary--raz uzyty cień Inglot integra, w sumie wszystkie rozświetlajace--opalizujące. zuzycie 5-20% max.
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2011-05-05 o 14:04 |
|
|
|
|
#44 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
interesują mnie wszystkie cienie. |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
z tym , ze interesuje mnie jeszcze ( czyli... chetnie wypróbuje) podklad kolastyny -- ktory jest ciemniejszy??? a ja Ci doloże np.odzywkę avon+ do skórek oriflame+ próbeczki apteczne + fajną odsypke sypkiego cienia.....co ty na to pozdarwiam anna
|
|
#46 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ciemniejszy jest odcień naturalny, chętnie go dorzucę. jako gratisik dołożę puder brązujący Roboerto Boro. mam go z wymiany na Targowisku. jest to ciekawy produkt, bo brązuje delikatnie i można łatwo dozować stopień "przyciemnienia". i nie ma drobinek, jest matowy. nałożony z umiarem spokojnie zastąpi puder. nie ma do niego puszku, ale i tak najlepiej sprawdza się na pędzlu. ja mam taki typ urody, który nie wygląda korzystnie brązowany, normalnie jakbym była chora. a do modelowania rysów nie umiem go używać. a nie chcesz zalotki - prawie nowa, w dodatku mam do niej nową i nie używaną "gumeczkę" (czy coś). użyłam jej huk czasu temu i od tego czasu leży tylko i zajmuje miejsce. to był nieprzemyślany zakup, bo z natury podkręcają mi się rzęsy i nie ma dużej różnicy, gdy jej użyję. |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo...robi sie ciekawie
![]() pewnie ,moge wyprobowac zalotke --- chodź do tej pory żyłam jakoś bez niej ...... to co jutro wysyłka???? podaj adres na PW---- a wyśle rano ![]() pozdarwiam cieplutko p/ O!!! jak lubię konkretne i szybkie wymianki
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

(wszystko wolne akurat)

a powiedz mi jeszcze kiedy róż był otwarty?
)

+ fajną odsypke sypkiego cienia.....