|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ślub w rozmiarze XL
Kochane ja też przejmowałam się że będę wyglądac niebardzo ... a jednak ... widziałam pierwsze zdiecia i nie było az tak zle
Te rozmiarki tez są urocze PozDraWiaM
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Ja również jestem właścicielką większego rozmiaru i nie ukrywam, obawiałam się, że będę wyglądać jak beza
Mąż jest tradycjonalistą i nie chciał słyszeć o żadnych bordowych gorsetach, tudzież innych dodatkach maskujących niedoskonałości figury Poszłam na przebój - suknia ecru, gorset i odkryte ramiona I o dziwo czułam się świetnie Nie taki diabeł straszny..![]() Pozdrawiam Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-12-03 o 01:31 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Ładne suknie
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-12-03 o 01:35 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
polska kolekcja XXL rozmiary od 42-52 http://www.karina.net.pl/
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
oregano super...
ja równiez miałam suknię z opadającymi ramiączkami ... w przyszłym tyg postaram sie pokazac moje fotki
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
oregano - a ja z innej beczki - sliczna fryzurka - masz jakies zdjecie ukazujace jej detale? Peeeassseee
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Przejrzałam wszystkie zdjęcia i większość z nich, które ukazują "detale" są z welonem, czyli przysłaniają fryzurę. Wklejam wzór z którym wybrałam się do fryzjerki i to co znalazłam z "efektów"
![]() Pozdrawiam Edytowane przez oregano Czas edycji: 2006-07-12 o 20:56 |
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Obiecałam fotki i wklejam ... rozmiar XL - bo takie też bywają
Edytowane przez Naja84 Czas edycji: 2009-01-21 o 12:47 |
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
Naja wyglądałas prześlicznie
Nic dodać nic ujać
|
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
Edytko bardzo dziękuje ...
|
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
SIWONA WITAJ
)JA TEZ SLUBUJE ZA ROK, TYLKO ZE W GRUDNIU ![]() MZESZ MI PODAC NAMIAR NA STRONKE SUKIENKI TEJ ZLOTEJ Z GORSETEM ZACHODZACYM NA SZYJE , LUB KATALOG, LUB PROJEKTANTA.SUKNIE JEST CUDNA. A TY SIE TAK NIE MART NAPEWNO ZNAJDZIESZ COS DLA SIEBIE, I BEDZIESZ WYGLADAC ZJAWISKOWO. PAMIETAJ TO MA BYC TWOJ DZIEN PELEN USMIECHU I MILOSCI POZDRAWIAM CIE |
|
|
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
OREGANO! Świetnie!
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Naja84 i oregano, piękne z Was panny młode
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
Zalozycielka watku miala slub zaplanowany na pazdziernik. Chetnie bym zobaczyla, jak wygladala i jaka suknie znalazla!
|
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
Nadin dziękuje
|
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Kochana, na szczęście to dopiero październik 2006! A moje poszukiwania i tak zakończyły się fiaskiem... Poczekam do wiosny, może wtedy jakieś świeże pomysły wpadną mi do głowy
![]() MZESZ MI PODAC NAMIAR NA STRONKE SUKIENKI TEJ ZLOTEJ Z GORSETEM ZACHODZACYM NA SZYJE , LUB KATALOG, LUB PROJEKTANTA.Wybacz, że nie odpowiadałam od razu, ale przyznaję bez bicia, że chyba miesiąc nie odwiedzałam forum , a namiarów i tak nie mam, bo zbieram tylko zdjęcia, bez stron i projektantów, gdyż na 100% swoją sukienkę będę szyła i same zdjęcia mi wystarczą...
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-12-03 o 01:27 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Kobietki przecudnie wygladalyscie
Bardzo mi sie podobaja Wasze suknie
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny na prawde slicznie wygladalyscie. Jak na dzien dzisiejszy ja tez musze szukac sukienki w wiekszym rozmiarze, ale jeszcze sie nie poddaje i poki co pracuje nad tym
A jak sie nie powiedzie to dzieki wam widze ze kazda Panna Młoda wyglada pieknie wiec juz sie tak bardzo tym nie przejmujęPozdrawiam |
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Jestem właśnie na etapie szukania sukienki, panie w salonach twierdza że rozmiar w którym są szyte to zazwyczaj 38
ja mam 42/44 i jestem dośc niska do tego - 165 , dopadła mnie czarna rozpacz. Decyzja o ślubie zapadła w 2 święto a data to 22 kwietnia więc za dużo czasu nie mam Ale widząć Wasze zdjęcia urosłam na duchu i nie musze wybierać w jakiś dziwnych sukniach tylko także wygldać pięknie Pozwoliłam sobie na wydrukowanie niektórych waszych sukienek i znalazłam krawcową która szyje sukienki u siebie w mieście (prośba mamy - niższe koszty niż w Poznaniu) więc do krawcowej będę dojeżdzać Naprawdę podniosłyście mnie na duchu
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
one_shot napewno będziesz wygladąc pięknie
Oczywiście czekamy na relacje z przygotowan Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Z przygotowań mam tylko na razie zaklepaną restaurację i teeraz w niedziele jedziemy do księdza, wybraliśmy kościółek - ani moja ani TŻ parafia, tylko piękny drewniany ponad 100-letni
, reszta w trakcie, ale moja mama jest pełna zapału i ma czas - nauczycielka, a z racji tego że wesele we Wrześni a ja jestem w ciągu tygodnia w Poznaniu więc ogrom przygotowań spadnie na nią ale i tak bardzo bardzo bardzo bardzo sie denerwuje czy zdąże ze wszystkim na czas
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
|
|
|
|
#52 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczynki, dziękuję za miłe słowa!
|
|
|
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny a jaka suknie zalozyc gdy sie bierze tylko cywilny bo pan mlody juz jest po koscielnym mazy mi sie piekna dopasowana do figury bez przepychui najlepiej z dodatkim bordo,sama tez jestem niestety rozwodka,i nieiwem czy wypada zakladac suknie czy tylko garsonke.Pomocy!!!!!
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
joaannaa mi sie wydaje że jakas skromna suknia Ci się nalezy
lubisz bordo ? wiec dodatki jak najbardziej ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#55 |
|
Przyczajenie
|
dzieki dzieki tylko w jakim stylu jestem osoba troche okragla nosze rozmiar 42-44 ale ze wzgledu na obfity biust gdyby nie to to zalozylabym 40-42 no ale coz pani natura jest dla jednych laskawa dla innych nie
znalazlam takie ale czy sie nadaja?
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-12-03 o 01:27 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
hej ja tu tez umieszczam swoja fotke a raczej linka do niej
, tez jestem xxl kobitka http://www.pivnaslama.nazwa.pl/slub/...estauracja.jpg
|
|
|
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
Katasha śliczna z Was para
Szkoda że nie widac całej sukni ... Może jeszcze jakies fotki ? Pozdrawiam |
|
|
|
|
#58 |
|
Przyczajenie
|
Dopiero znalazłam wątek.Oregano ja tez chce taka suknie jak ty tylko inny gorset. Powiedz skad jestes i ile cie ta suknia kosztowała w Twoim miescie?
|
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
suknie dla puszystych...
hej, szukałam już na internecie ale nie znalazłam wielu stron z sukienkami ślubnymi dla puszystych osób..macie może jakieś linki?? z góry dziękuję za pomoc
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: suknie dla puszystych...
wkleje kilka propozycji moze ci wczyms pomoga
sama znalazlam je w watku o sukienkach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.

Te rozmiarki tez są urocze

I o dziwo czułam się świetnie

, a namiarów i tak nie mam, bo zbieram tylko zdjęcia, bez stron i projektantów, gdyż na 100% swoją sukienkę będę szyła i same zdjęcia mi wystarczą...
ja mam 42/44 i jestem dośc niska do tego - 165 , dopadła mnie czarna rozpacz. Decyzja o ślubie zapadła w 2 święto a data to 22 kwietnia więc za dużo czasu nie mam