![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV
Właśnie wróciłam i jestem padnięta!!
Fuksja: Bardzo ładny telefon ![]() ![]() Ide zaraz na wiadomości i wezme sie za wos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedzi i fajnie, że Wam się podoba
![]() Już odpowiadam: torba jest z allegro, kosztuje 49,90zł, jest dość duża bo szeroka na 52 cm, wysoka na 33 ale tak myślę, że przyda mi się na basen i jakieś większe wyprawy ![]() Czekam na maila od sprzedawcy z fotkami czarnej torby i odpowiedzi na resztę pytań. Także torbę chyba wezmę ![]() Jest mi wstyd bo miałam się uczyć ale nie byłam w stanie się dzisiaj skupić ![]() ![]() ![]() A właśnie! Krówka jak tam z W.? ![]() ![]()
![]() |
#33 | |||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ja bym chyba brała białą ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() właśnie wgrałam sobie mp3 do niego. jaka jakość dźwięku ![]() a z bioli się już pouczyłam.. najchętniej teraz wtuliłabym się w P. i poszła spać. jakiś taki dziwny dzień mam. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
Fuksjaaa kupilas telefon za 45 zł? wow! Co za okazja
![]() ![]() Ja choruję na punkcie tej torby. Juz chcialam nawet ją kupić ale K się nie podoba...wiem ze nie powinnam sie sugerowac ale moz ei ma racje...zresztą amm juz 4 torby...ale 5 też by sie przydala ![]() Mam tez chrapke na karmelową skorę z Bershki (taka jak ma Anies i Super Karo) ale zal mi 300 zł ![]() Znalazlam tez dzis sobie peep toe w CCC, balerinki w H&M i balerinki i kozaki na wiosne w streecie i jeszcze 2 pary w Zarze... i nie wiem ktore kupic bo chcialabym wszystkie ![]() Nie idzie m ita nauka...zale zmusze sie jeszcze...powinnam wkuwac kanon z XIX wieku na sprawdzian z historii sztuk iw piatek ale jestem zbyt leniwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Blaque, Durga skąd Wy te torby wytrzasnełyście, bo są śliczne...
Durga szczególnie chodzi mi o Twoją torbę, bo szukałam ostatnio właśnie mniej więcej takiej.. jest śliczna... |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
Jest z Bershki, kosztuje 89 zł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
dubel
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny życzę powodzenia
![]() ![]() pam allegro ![]() ![]() ![]() Durga fajna tylko mi by nie pasowało to, że trzeba ją nosić na ręce, praktycznie na nadgarstku ![]()
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
marta ja słyszałam ze telefony wysuwane mją gorszą opinie bo łatwiej można u nich zerwać ten pasek jak sie wysuwa niż u tych z klapką
![]() Durga cuuudo ![]() No ja juz po biologii i powiem ze jestem w miare zadowolona ![]() ![]()
#41 | |||
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Twój jest bardzo fajny, szkoda że to nie Nokia. ![]() Wróciłam. Rozszerzona geo była taka, że.. modlę się, żeby to była prawda, że jak próbna jest trudna, to prawdziwa łatwa.. ![]() Ywonula, ja miałam identyczne zadanie, jakie robiłam przedwczoraj na fakach na jakimś próbnym arkuszu! Identyczne! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Ta torebke z Bershki też mi się podoba, oglądałam ją w realu ale niestety nie wydaje się być zbyt porządna
![]() Co do matury dziś to spoko, jednak pisałam tylko gegrę podstawową, która jak dla mnie nie była trudna, uczyłam się niewiele, a większość napisałam. Z majcy nie pisaliśmy bo jednak okazało się, że nie ma kto zostać i nas pilnować :| Ale patrzyłam na zadanie i też nie wydawały się trudne... Mam nadzieję, że na normalnej nie przywalą jakiś z kosmosu ![]() Jeszcze oczywiście dziś w trakcie matur musiałam okres dostać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() z matur jestem zadowolona, polskiego u nas nie było i całe szczęście. dzisiejszy WOS poszedł mi dobrze, wszystko mam, w wypracowaniu się rozpisałam na 5 stron i ledwo miejsca starczyło, ciekawe jak mi to oceni.. za to historia.. nie pisałam, ale była ponoć trudna ![]()
#44 |
|
Durga, bardzo podoba mi się taka torba
![]() przez Ciebie i blaque sama nabrałam ochoty na nową torbę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Głupio mi już na to pytanie odpowiadać, bo z W., jak z W.
![]() Ostatnio w piątek bawiłam sie z nim cudownie, no i ogólnie jest dobrze. Przynajmniej mi ![]() Durga, śliczna to torba! ![]() Też mam ochotę na nową torbę i nawet sobie zamówiłam ja na Allegro ![]() Z H&M. Fuksja, Em, a skąd Wy więzłyście tak tanie telefony? ![]() Humor mam jakiś nie najlepszy, wkurzyłam nie na próbie moja wychowawczyni ![]() Mam nadzieje, że mi przejdzie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
em bo w sumie jak już są ułożone wszystkie możliwe zadania z jakiegoś przedmiotu to nie ma szans zeby jakieś nowe wymyślić, będą tylko inne dane. Zadania bedą sie powtarzac i dlatego tzreba ich jak njwięcej robić
![]() krówka no to fajnie ze z W. fajnie ![]() kasia ![]()
#48 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do dzisiejszej matury z historii sztuki to trudna byla jednak. No i na anszych arkuszach byla fatalna jakość druku kolorowych obrazkow, ledwo bylo widać mniej wiecej co na nich jest a zeby jeszcze zaklasyfikowac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Dobry!
![]() Ja z biologii jestem zadowolona po części, chociaż wiadomo- zobaczymy jaki będzie wynik ![]() ![]() W ogóle mam ostatnio i dzisiaj taki wspaniały humor.. ![]() Jutro o 1rano jedziemy do Częstochowy ![]() Durga hm ja mimo wszystko bym nie umiała w takiej chodzić, bo ten pasek mnie nie przekonuje ![]() ![]() fuksjaa ja już Ci mówiłam, że jestem kusicielka ![]() Dostałam zdjęcia czarnej wersji i nie podoba mi się. Biała o wiele korzystniejsza ![]() ![]() ![]() Krówka to nadal trzymam qciuki, żeby dalej 'szło' ![]() ![]() ![]() Już wiem kiedy mam ustne. Maturę zdam (mam nadzieję ![]() ![]() ![]()
![]() |
#50 |
|
blaque, a podasz mi linka na allegro do tych toreb?
![]() ja też już wiem kiedy mam ustne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#52 | |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A co do tej torby z Bershki to nie weim czy sie zdecyduje...zreszta juz jej nie ma w jednej z Bershek we Wroclawiu i nie wiem czy bylaby w drugiej bo mi do niej dosć daleko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Blaque,Durga:Ale ładne torby !!
Ja chce sobie kupić nie taką wielką,ale nie malutką noo średnią turkusową,zieloną lub żółtą ( koleżanka ma dużą żółtą i jest świetna super ożywia strój) Wrażenia po maturze? Hmm powiedzmy,ze pozytywnie,ale nie napisałam o brance w przyczynach powstania styczniowego, ![]() ![]() Wos poszedł też nieźle. Licze na hmm 50,60% Oby nie mniej ![]() Lenie sie dzisiaj cały dzien,a musze nauczyc sie na kartkówke z matmy i poczytac cokolwiek z historii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
po prostu Em :)
|
U mnie w szafie leży jeszcze 9 takich samych.
![]() ![]() Cytat:
Właśnie wróciłam ze spotkania wizażanek. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym się podzielić z Wami taką jedną złotą myślą.
Kobieta bez mężczyzny jest jak ryba bez roweru ![]() ![]() A maturę próbną pisałam tylko z polskiego i poszła mi chyba nie tak najgorzej, ale zobaczymy po wynikach.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
blaque, durga świetne torby! Przez Was mam ochotę jakąś sobie kupić
![]() ![]() Pokłóciłam się z P. mimo że wiem, że on chciał dla mnie dobrze to nie podobało mi się to jak do mnie mówił ![]() ![]() Ja wiem, że zdam tą maturę jakoś! I chodzenie do szkoły nie ma z tym nic wspólnego. Zresztą do matury na pewno mnie dopuszczą. Ech jakby mógł to jakoś inaczej napisać... I napisał żebym się nie odzywała do niego wczoraj, no to cały wczorajszy dzień było głucho... Zobaczymy jak dziś. ![]() Spadam do szkoły. ![]()
#58 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Weź się nie przejmuj wychowawczynią, ja już od dawna przestałam brać do siebie to co mowią do mnie nauczyciele bo powoli patrzeć na nich nie mogę... Cytat:
![]() ![]() Durga to tylko próbna więc się nie przejmuj. Najważniejsze, że wiesz co zrobiłaś źle i jak powinno być naprawdę. Blaque ta torba jest rewelacyjna!! szczególnie ecru ![]() ![]() ![]() ![]() A ja dziś do szkoły poszłam na jedną lekcję napisać spr. z angola. to jest poprostu paranoja, żeby człowiek z anginą szedł do szkoły a wiecie czemu? bo jak się jest chorym to oczywiście można zaliczyć spr. w drugim terminie tyle tylko, ze pani "profesor" robi taką wersję dla tych co piszą po terminie, że trudno w ogóle to zaliczyć, nie mówiąc już o 4 czy 5. A najlepsze w tym wszystkim jest to, że nawet tego nie ukrywa i co chwile powtarza, że dla tych ktorzy nie przyjdą przygotuje wersję extra. Przecież to jest chore!! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Jaka ja jestem tępa, nie mam słów
![]() ![]() Ja też, tzn. wiszą gdzieś i ktoś mi doniósł, że mam 19 polski, ekstra, 6 dni po historii, będzie 6 dni na wkucie prezentacji ![]() ![]() Cytat:
Ja napisałam o brance ![]() ![]() ![]() ![]() Czas ucieka, a ja tak na dobrą sprawę nie zaczęłam się uczyć, tzn. uczę się coś na te powtórkowe sprawdziany, ale mam świadomość, że mało umiem z tej histy i jeżeli będę robić dalej tyle co teraz to będę miała problem zdać, będzie to zależało od arkusza ![]() ![]() Chyba idę do fryzjera dziś, zależy o której mama wróci z pracy, bo nie chce mi się autobusem/rowerem/na piechotę, ale jestem wygodna ![]()
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
jejku nie mam sił Wam odpisać na to wszystko. nadrobię wieczorem.. teraz padnięta po szkole idę spać..
Mam wyniki części matur.. polski - 57% (jak na mnie i jak na tle klasy to dobry wynik ![]() biologia - nie wiem na ile ale napewno zaliczyłam.. babka mówiła, że te prace które ona sprawdzała to najwyższy wynik to 65% a że na operonowskiej maturze ja byłam najlepsza to mam nadzieję, że tym razem będzie tak samo ![]() ![]() ide spać, odpisze wieczorkiem na wszystko PS. Mathilda, nie przejmuj się tak P... Wszystko się ułoży, zobaczysz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.