|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: Perfumy Na Wymianę
Witam Cię,
jeśli chodzi o kartonik, to niestety - ni posiadam. A jeśli byłabyś chętna na wymianę, to wstępnie za Trussardi JEANS i Nina Ricci- LES BELLES żółte. Tylko musiałabym sprawdzić w perfumerii jeszcze ![]() |
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
ok czytalam mi ten różany zapach odpowiada-jesli znajdziesz cos jeszcze i chcesz sie zamianic na ming shu daj znac
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
cos u mnie? odp prosze u mnie
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Anastazjo,
Czy cos u mnie znajdziesz za Rosamor? Kiedys Cie interesowal moj Jourdan, moze cos jeszcze znajdziesz? Buziaki Si |
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
A miałabyś coś jeszcze poza wątkiem ?
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
hmm no duzo nie ale moze cos znajdę.. A co bys chciala? jakies odlewki perfumek-mam takie perfumy z anglii zapach jak dune, mam resztkę echo i bamboo YR. Ewentualnie ozna porobic jakies probki z tego
|
#40 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
PENHALIGON'S- LILY OF THE VALEY nowa miniaturka edt 5 ml
Ungaro Desnuda-5 ml na wypróbowanie co bys za nia chciala ode mnie? Mam: Pur Blanca - edt, 50ml, nowa, w kartoniku-nadaje sie na prezent ![]() Paloma Picasso - Tentations - odlewka 4ml - tylko za coś wyjątkowego, bo to moja mała perełka... Rochas Lumiere - edt, 47/50ml-tu będę wybredna bo uwielbiam te różyczki L'Artisan Passage D'Enfer - 2ml Galimard Parfumeur en 1747 - Grasse - Canaica - 15ml parfume - tylko za niszowiec albo ciekawe perfumy (z wymiany od przemiłej Wizażanki) ![]() http://www.galimard.com/html/intro.html CHAUMET, L'Eau Chaumet - dokładnie 50ml ze 100ml -tylko za coś eksta https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4920,leau-chaumet-edt.html Isabella Rossellini MY MANIFESTO - 75ml ubytek to 2 psiknięcia moje i kilka wcześniej Wizaznki, od której mam te perfumy(może byc 2-3ml - sprawdzałam dokładnie, ubytek jest niewidoczny)Niby My Manifesto i Manifesto to jedno i to samo - dowiedziałam sie od Wizazanki. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,251,manifesto-edt.html
Szukam FM Musc Ravageur, L'Artisan Safran Troublant, Edytowane przez Narnijkar Czas edycji: 2008-03-11 o 14:15 |
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam sie niesmialo
|
|
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
Anastazjo, bylam w Douglasie, Sephorze i 2 małych, nie sieciowych perfumeriach. Trussardi wycofany, o Nocturnach panie chyba nigdy nie slyszaly, Las Belles nie ma od daaaaaaaaaaaaawna.
Nie mam jak sprawdzic, a nie chce brac w ciemno, Przykro mi
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
Cos za lily of the valey?
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
A co byś chciała za
1. Neonatura seve YR - 50ml, jeszcze w foli, otwarta w celu sprawdzenia zapachu - raz psiknieta; 2. Nature pour homme YR – 50 ml; i ewentualnie 11. BLV Bvlgari - 40 ml; bez jednego "psika"? |
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Anastazjo
![]() Canaïca Top Notes: Lilac, Caramel, Ylang Heart Notes: Raspberry, Jasmine, Tuberose Base Notes: Amber, Vanilla
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Anastazjo mam jeszcze inną propozycję:
Dla Ciebie 5 odlewek po 4ml (L'Eau Chaumet, Canaica, Tiger Lily, Issabella Rossellini My Manifesto +wybierz cos jeszcze)+próbki niespodzianki czyli 20ml (lecą do nie fiolki takie własnie 4ml - nie ma tych 5 ml, wymianka bardzo by sie opóźniła przez to, myślę, że tak będzie lepiej, więcje perfum poznasz)Dla mnie: miniatura Penhaligons -5 Madness -5 Desnuda -5 Julbilee Bouquet - 4-5ml czyli 19-20ml Co Ty na to?
Szukam FM Musc Ravageur, L'Artisan Safran Troublant, Edytowane przez Narnijkar Czas edycji: 2008-03-14 o 22:14 |
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Naibardziej podobaly mis sie Safari...
![]() Nina Ricci- LES BELLES żółte nowe w kartoniku (pudełeczko nieco pogięte) 30 ml edt MAUBOUSSIN - edp nowy tester 50 ml UNGARO Desnuda- końcówka na spróbowanie- myślę że zostało tak ok. 5 ml lub PENHALIGON'S- LILY OF THE VALEY nowa miniaturka edt 5 ml Z tych ktore zostaly te chyba najbardziej... mi sie podobaja To z ktorymi bylabys gotowa sie rozstac za YR?
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nina Ricci- LES BELLES żółte nowe w kartoniku (pudełeczko nieco pogięte) 30 ml edt MAUBOUSSIN - edp nowy tester 50 ml Mam jeszcze Safari, ale 125 ml, tester, bez koreczka. Co proponujesz? |
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Moze przejrzyj jeszcze moj watek. Mam miedzy innymi 4 saszetki oilatum, zdaje sie ze gdzies czytalam, ze szukasz... Moze Ty cos zaproponujesz?
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
Zamiast Manifesto?...hmm...już patrzę co mam
Mam np. Halloween - 3 ml, i Gucci Envy Me 2ml, Aqua della Terra Rose Borsari - 2ml - czy wolisz jedną większą pojemność-czy np. parę mniejszych?Bo z takich po 2 ml mam sporo-mogłabym Ci wtedy oddać ze trzy takie po 2 ml Mam np Cannabis Flower Demeter 4ml jeszcze April Violets - Yardley - 4ml,Ouelques Fleurs Royale - Houbigant Paris - kofret, nowe, 2ml, fabr., Ferre Eau de Parfum - 0,8ml, kofret, fabr.,TDC Rose Poivre lucky scent - 1ml, Flora Bella Lalique - 1ml
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BLV Bvlgari - czy masz do nich kartonik? |
|
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

. Moze przejrzyj jeszcze moj watek. Mam miedzy innymi 4 saszetki oilatum, zdaje sie ze gdzies czytalam, ze szukasz... Moze Ty cos zaproponujesz?