![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: WoW - World of Warcraft
jest masa tutoriali, świetnych stron które pomagają graczom - opisy questów, profesji, rozkładanie talentów itp np thottbot.com, wow-professions.com, crafterstome, wowhead czy nawet wowwiki. tam znajdziesz odpowiedź na wszystkie pytania
![]() ja nigdy nie grałam rogalem. Mam death knigta na 73, maga na 60, huntera na 24 i paladyna na 5 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Mój TŻ zmarnował przez tą głupią grę 4 lata życia ;] Na szczęście spotkał mnie
![]()
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
nie wiem czemu narzekacie na te gre
![]() ![]() Edytowane przez zajacxxx Czas edycji: 2010-02-07 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam maga (magę ![]() ![]() Czekam na Cataclysm bo chcę goblina ![]() I czy ktoś może mi powiedzieć, czemu ludzie z Alliance nie rozumieją idei pracy zespołowej na battlegroundzie ![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#37 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
[Ponura] Beware of Lorlel she's a b****ch. [Jakiś koleś] She's what? [Ponura] Belf pally.... (po dwóch minutach) [Ten sam koleś] I met this Lorlel. She's not a nice person.... Straszliwie mnie to ubawiło. ![]() Inne: (Uldaman) [Ponura] MANA! Otherwise no boom boom! [Jakiś koleś] Mana then. We like boom boom. I jak tu ich nie kochać? ![]() Swoją drogą jak tylko zrobiłam orka (a raczej orkę ![]()
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po graniu hunterem dla mnie wspaniała zmiana, jest się w centrum akcji ![]() Boże jak ja kocham PvP ![]() Btw jaki serwer? Jest może ktoś z Kilrogga?
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Scarshield legion, RP PVP
![]() ja maga ostatnio leveluję, reszta poszła lekko w odstawkę a z battlegroundów uwielbiam WG ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Ja w WoWa nigdy nie grałam, choć słyszałam wiele pozytywnych opinii.
Z MMORPG, to tylko (jak dotąd) LineageII i czekam na to: http://www.youtube.com/watch?v=ODD790bO2VU Ślina mi ścieka po biurku ![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
postanowiłam odswiezyc troche watek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Luthienn Czas edycji: 2010-04-06 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy któraś może ma Enchanting? Moja Paladynka stuknęła niedawno 80, a teraz walczę z tym enchantingiem i chyba nigdy nie dojdę do 450
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
ja gram na bezpłatnym serwerze moltena deathwing. niestety narazie nie zapowiada sie bym mogla przezucic sie na oficjalny serwer. zreszta jak narazie swoj sobie bardzo chwale.
jezeli jest ktos kto dopiero zaczyna przygode z wowem to zapraszam na moj serwer na wspolne expienie ![]() co do enchantingu mialam go kiedys z jewelcraftingiem. to istna finansowa studnia bez dna...a korzysci dopiero na samym samym koncu. illusion dust tez mnie przesladowal. kiedys pol nocy spedzilam na wowhead zeby zobaczyc z czego to badziewie dropuje. na poczatku spradzałam metoda prob i bledow...ale to nie byla dobra metoda :-D Edytowane przez Luthienn Czas edycji: 2010-04-07 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Hehe, ja mam addona Enchantrix, który mi mówi co z czego wyjdzie, ale i tak cięzko o ten proszek. Najlepsze do tego są zielone ciuchy ok 55 lvlu. A w naszym AH kosztuje 10G/sztuka.
![]() ![]() ![]() Tak ogólnie, to mi brakuje więcej dziewczyn w WoWie. Ja znam tylko jedną, reszta to sami faceci czyli mój facet i jego kumple. Niestety częśc znajomych (w tym ta dziewczyna) przeniosła się na inne serwery bo na naszym zrobiło się tak, że Horda ciągle wygrywa Wintergrasp, jak jesteś np. w Stormwind, to nie ma tam ludzi tylko Horda robi zamieszanie i zabija ludków w domu aukcyjnym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Pani Buka
|
Nie grałam, nie zamierzam, nie lubię
![]() TŻ gra ![]() ![]()
![]() |
#46 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Masz je połączone z tailoringiem? To pomaga tez, nie trzeba latać do AH i kupowac.. Pomagało też to że na mojej drugiej postaci 70 lvl zbierałam takie zielone syfki przesyłałam i disenchantowałam. Jest ktoś z Kilrogg'a? Boże jak mi się grac chce ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Nie, postanowilam połączyc z inscription, brat TŻ ma herbalism, więc zbiera dla mnie kwiatki
![]() ![]() Dzisiaj stworzyłam Belfa Mage'a na Bladefist i może w końcu zrobie sobie postać w Hordzie. Trochę mi sie nie chce levelować, ale trza będzie sie sprężyć. Taranka, czy ten Kilrogg to oficjalny serwer? Jak tam wyglądaja sprawy zaludnienia, balansu, atmosfery itd? Zastanawiam się nad serwerem, gdzie ewentualnie całe nasze towarzystwo sie przeniesie. Nasz serwer wymarł a nie zanosi sie na darmowe transfery ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Enchanting i tailoring ma moja najświeższa postać - mag, też blood elfka ![]() Tak Kilrogg jest oficjalny - mi sie podoba, gram hordą jest ludzi akurat, nie ma problemów z ładowaniem w miastach itp. (no chyba że świeżo po wejściu nowego patcha, ale to jak wszędzie ![]() ![]() no może nie w Alterac Valley ale ciii ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Aha, no to może dołączę i przetestuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja gram na Kilrogg ![]()
C'est la vie... Edytowane przez dixie Czas edycji: 2010-04-07 o 23:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może się na jakimś BG spotkałyśmy ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
![]()
czesc Dziewczyny, na Wizazu siedze juz jakis czas, ale wlasciwie sie nie udzielam na forum. dopiero teraz przyszlo mi do glowy, zeby sprawdzic czy jest jakis watek o WoWie i jestem mile zaskoczona
![]() ![]() Edytowane przez sonya89 Czas edycji: 2010-04-21 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
WoW dobra gra, ale ja wole od lat Ragnaroka. Poza tym najlepszą z gier już zawsze pozostanie DotA. <3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Up!
![]() Ja gram w WoWa z TŻem już 4 lata. Miałam kilka postaci, obecnie gram druidem po stronie Alliance. Czy któraś z Pań gra na serwerze Burning Legion PvP? ![]() Albo przymierza się do gry? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Konto usunięte
|
Odkopuję!
Ravenholdt Alliance Main - Druid feral pve/resto pvp 85lvl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
O jak milo ze ktoś odkopał.
Ja wroce do gry po dlugiej przerwie po maturach.. Moze jakas wizażanka tez ze mna zacznie?
![]() |
#57 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
O proszę, nawet dziewczyny z TODa są na wizażu
![]() Też gram na todzie właśnie, grałam na nim już na TBC i teraz na WOTLK- blood elf hunter 80lvl i blood elf paladin 80lvl (tank) WoW jest naprawdę fajny-o ile umie się dawkować sobie czas spędzony przy kompie i odgranicza się prawdziwe życie od tego spędzonego w WoWie, czeg niestety dużo grających nie potrafi...
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
moge zapytać co to jest DOT, szukalam w google ale nic konkretnego mi sie nie wyswietlilo.
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
damage over time, czyli np klątwy w wowie
![]() a gra to nie DOT tylko DotA Edytowane przez Tygrysiak Czas edycji: 2011-04-20 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.