WoW - World of Warcraft - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-02-05, 19:48   #31
Tygrysiak
Rozeznanie

Dot.: WoW - World of Warcraft

jest masa tutoriali, świetnych stron które pomagają graczom - opisy questów, profesji, rozkładanie talentów itp np thottbot.com, wow-professions.com, crafterstome, wowhead czy nawet wowwiki. tam znajdziesz odpowiedź na wszystkie pytania

ja nigdy nie grałam rogalem. Mam death knigta na 73, maga na 60, huntera na 24 i paladyna na 5 i brak czasu

Tygrysiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-07, 13:30   #32
Podmuch_Wiosny
Zadomowienie

Mój TŻ zmarnował przez tą głupią grę 4 lata życia ;] Na szczęście spotkał mnie

WYMIENIAM SIĘ ---> CZERWIEC
Podmuch_Wiosny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-07, 21:23   #33
zajacxxx
Przyczajenie

nie wiem czemu narzekacie na te gre ja dzieki World of warcraft 60 dni mialam chwile czasu wkoncu dla siebie i moj facet przynajmniej mi zawracal głowy a poza tym byl dla mnie mily jak nigdy!

Edytowane przez zajacxxx
Czas edycji: 2010-02-07 o 21:54
zajacxxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-15, 14:31   #34
Ponura
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Podmuch_Wiosny Pokaż wiadomość
Mój TŻ zmarnował przez tą głupią grę 4 lata życia ;] Na szczęście spotkał mnie
To nie gra głupia, tylko Ci, którzy nie znają umiaru.

Ja mam maga (magę ? kobitę człowieka) na 37 i dłorfa woja na 8 . Miałam kiedyś więcej ale pokasowałam.

Czekam na Cataclysm bo chcę goblina

I czy ktoś może mi powiedzieć, czemu ludzie z Alliance nie rozumieją idei pracy zespołowej na battlegroundzie ?

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-15, 14:44   #35
Tygrysiak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ponura Pokaż wiadomość

I czy ktoś może mi powiedzieć, czemu ludzie z Alliance nie rozumieją idei pracy zespołowej na battlegroundzie ?
nie wiem czy to jest przyczyna ale spotkałam się z opinią że alliancem gra więcej... dzieci bo ludziki są ladne, kolorowe, dobrze wyglądają a nie takie brzydale jak horda i stąd problem ale uprzedzam ze to nie jest moje zdanie a jedynie zaslyszana opinia. Chociaz na serverze na ktorym gram to by moglo się nawet zgadzac, przynajmniej mentalnie

Stary 2010-02-15, 15:18   #36
Taranka
Zakorzenienie

Cytat:

Oj nie tylko w Alliance jest ten problem.Szczególnie źle hordzie idzie w Alterac Valley na palcach jednej ręki mogę policzyć ile razy to wygraliśmy...

Cytat:
Napisane przez Tygrysiak Pokaż wiadomość
nie wiem czy to jest przyczyna ale spotkałam się z opinią że alliancem gra więcej... dzieci bo ludziki są ladne, kolorowe, dobrze wyglądają a nie takie brzydale jak horda i stąd problem ale uprzedzam ze to nie jest moje zdanie a jedynie zaslyszana opinia. Chociaz na serverze na ktorym gram to by moglo się nawet zgadzac, przynajmniej mentalnie
Też to słyszałam
Stary 2010-02-15, 16:49   #37
Ponura
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tygrysiak Pokaż wiadomość
Niewykluczone... I chyba więcej kobietk, które lubią ładnie i kolorowo ale niekoniecznie umieją grać...

Cytat:
Napisane przez Taranka Pokaż wiadomość
Oj nie tylko w Alliance jest ten problem.Szczególnie źle hordzie idzie w Alterac Valley na palcach jednej ręki mogę policzyć ile razy to wygraliśmy...
Serio? Mi się wydaje, że spotykam samych morderców... Ostatnio nawet, akurat zebrała się całkiem niezła grupa (przegraliśmy, ale walczyliśmy do końca) miała miejsce taka konwersacja, która strasznie mnie ubawiła:

[Ponura] Beware of Lorlel she's a b****ch.
[Jakiś koleś] She's what?
[Ponura] Belf pally....

(po dwóch minutach)

[Ten sam koleś] I met this Lorlel. She's not a nice person....

Straszliwie mnie to ubawiło.

Inne:

(Uldaman) [Ponura] MANA! Otherwise no boom boom!
[Jakiś koleś] Mana then. We like boom boom.

I jak tu ich nie kochać?

Swoją drogą jak tylko zrobiłam orka (a raczej orkę ) to na tym czacie jakoś żywiej i milej... (Poza tym, że myślałam, że Fizzle to jeden z tych jaszczurów bo się nie chciało czytać quest loga. No mam znaleźć szpon Fizzla, dookoła biega mnóstwo jaszczurów to tak biegam, zabijam je... Pfffff.)

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-15, 17:21   #38
Taranka
Zakorzenienie

Cytat:
Niewykluczone... I chyba więcej kobietk, które lubią ładnie i kolorowo ale niekoniecznie umieją grać...

Serio? Mi się wydaje, że spotykam samych morderców... Ostatnio nawet, akurat zebrała się całkiem niezła grupa (przegraliśmy, ale walczyliśmy do końca) miała miejsce taka konwersacja, która strasznie mnie ubawiła:

[Ponura] Beware of Lorlel she's a b****ch.
[Jakiś koleś] She's what?
[Ponura] Belf pally....

(po dwóch minutach)

[Ten sam koleś] I met this Lorlel. She's not a nice person....

Straszliwie mnie to ubawiło.

Inne:

(Uldaman) [Ponura] MANA! Otherwise no boom boom!
[Jakiś koleś] Mana then. We like boom boom.

I jak tu ich nie kochać?

Swoją drogą jak tylko zrobiłam orka (a raczej orkę ) to na tym czacie jakoś żywiej i milej... (Poza tym, że myślałam, że Fizzle to jeden z tych jaszczurów bo się nie chciało czytać quest loga. No mam znaleźć szpon Fizzla, dookoła biega mnóstwo jaszczurów to tak biegam, zabijam je... Pfffff.)
Też mam belf paladynke
Po graniu hunterem dla mnie wspaniała zmiana, jest się w centrum akcji
Boże jak ja kocham PvP
Btw jaki serwer? Jest może ktoś z Kilrogga?
Stary 2010-02-15, 17:45   #39
Tygrysiak
Rozeznanie

Scarshield legion, RP PVP
ja maga ostatnio leveluję, reszta poszła lekko w odstawkę

a z battlegroundów uwielbiam WG

Stary 2010-02-15, 18:37   #40
Kira87
Wtajemniczenie

Ja w WoWa nigdy nie grałam, choć słyszałam wiele pozytywnych opinii.
Z MMORPG, to tylko (jak dotąd) LineageII i czekam na to:

http://www.youtube.com/watch?v=ODD790bO2VU

Ślina mi ścieka po biurku
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy."
~Lineage2 & Sigur Ros fan
Kira87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-06, 19:15   #41
Luthienn
Przyczajenie

postanowiłam odswiezyc troche watek ja sama gram od jakiegos czasu, do tej pory tylko Alliance ale wlasnie to sie ostatnio zmieniło Zawsze grałam z moim partnerem i naszym kolegą, teraz jednak gdy byłam łaskawa wylamac sie z szeregów Alliance na rzecz Hordy gram solo a oni nabijaja sie ze mnie przez skypa bywa to urocze :-P zwlaszcza ze gram poczatkującym (dopiero 44 lvl) rogalem i gdy przyjda mi w czyms pomoc to zawsze ktorys mnie przez przypadek zdejmie razem z moim problemem ech troche smutno tak szwedac sie wszedzie samemu. Ze zmiany jednak sie ciesze gdyz granie Alliance troszke mi sie juz przejadło, to mila odmiana, wiec pozdrowienia dla wszystkich blood elfów

Edytowane przez Luthienn
Czas edycji: 2010-04-06 o 19:17
Luthienn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-07, 00:28   #42
Blushy
Raczkowanie

Dziewczyny, czy któraś może ma Enchanting? Moja Paladynka stuknęła niedawno 80, a teraz walczę z tym enchantingiem i chyba nigdy nie dojdę do 450 Jestem na etapie farmienia Illusion Dust

---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Luthienn Pokaż wiadomość
postanowiłam odswiezyc troche watek ja sama gram od jakiegos czasu, do tej pory tylko Alliance ale wlasnie to sie ostatnio zmieniło Zawsze grałam z moim partnerem i naszym kolegą, teraz jednak gdy byłam łaskawa wylamac sie z szeregów Alliance na rzecz Hordy gram solo a oni nabijaja sie ze mnie przez skypa bywa to urocze :-P zwlaszcza ze gram poczatkującym (dopiero 44 lvl) rogalem i gdy przyjda mi w czyms pomoc to zawsze ktorys mnie przez przypadek zdejmie razem z moim problemem ech troche smutno tak szwedac sie wszedzie samemu. Ze zmiany jednak sie ciesze gdyz granie Alliance troszke mi sie juz przejadło, to mila odmiana, wiec pozdrowienia dla wszystkich blood elfów
Mi też się przejadło, do tego na naszym serwerze Alliance się wykruszyło, Horda moze sobie zrobić solo "For the Horde" achievment , niestety znajomi są w Alliance i ciężko samemu w Hordzie. Na jakim serwerze grasz?
Blushy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-07, 10:30   #43
Luthienn
Przyczajenie

ja gram na bezpłatnym serwerze moltena deathwing. niestety narazie nie zapowiada sie bym mogla przezucic sie na oficjalny serwer. zreszta jak narazie swoj sobie bardzo chwale.
jezeli jest ktos kto dopiero zaczyna przygode z wowem to zapraszam na moj serwer na wspolne expienie z przyjemnoscia nawet pomoge sie podlevelowac ;-P i to niestety prawda smutno samemu w hordzie...
co do enchantingu mialam go kiedys z jewelcraftingiem. to istna finansowa studnia bez dna...a korzysci dopiero na samym samym koncu. illusion dust tez mnie przesladowal. kiedys pol nocy spedzilam na wowhead zeby zobaczyc z czego to badziewie dropuje. na poczatku spradzałam metoda prob i bledow...ale to nie byla dobra metoda :-D

Edytowane przez Luthienn
Czas edycji: 2010-04-07 o 10:33
Luthienn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-07, 11:10   #44
Blushy
Raczkowanie

Hehe, ja mam addona Enchantrix, który mi mówi co z czego wyjdzie, ale i tak cięzko o ten proszek. Najlepsze do tego są zielone ciuchy ok 55 lvlu. A w naszym AH kosztuje 10G/sztuka. I tak sobie utkwilam na enchantingu 296 i skilluje go 1 punkt na dzień w tym tempie chyba zdążę przed jesienią.

Tak ogólnie, to mi brakuje więcej dziewczyn w WoWie. Ja znam tylko jedną, reszta to sami faceci czyli mój facet i jego kumple.
Niestety częśc znajomych (w tym ta dziewczyna) przeniosła się na inne serwery bo na naszym zrobiło się tak, że Horda ciągle wygrywa Wintergrasp, jak jesteś np. w Stormwind, to nie ma tam ludzi tylko Horda robi zamieszanie i zabija ludków w domu aukcyjnym No masakra! Podobno tak jest odkąd można przenieść swoja postać z Alliance do hordy i odwrotnie. Przez to całe gildie powynosiły sie na inne serwery, co jeszcze pogorszyło sytuację. Nam szkoda kasy na przeniesienie postaci (20 euro za jedną) więc mamy nadzieję, że Blizzard w końcu zrobi bezpłatną migrację. Póki co, to sobie niezle zarobili na przeprowadzkach gildii
Stary 2010-04-07, 12:49   #45
kasiencja
Pani Buka

Nie grałam, nie zamierzam, nie lubię

TŻ gra na szczęście mało (już)

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-07, 18:27   #46
Taranka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luthienn Pokaż wiadomość
Witamy i dziekuję za pozdrowienia dla blood elfki

Cytat:
Napisane przez Blushy Pokaż wiadomość
Hehe, ja mam addona Enchantrix, który mi mówi co z czego wyjdzie, ale i tak cięzko o ten proszek. Najlepsze do tego są zielone ciuchy ok 55 lvlu. A w naszym AH kosztuje 10G/sztuka. I tak sobie utkwilam na enchantingu 296 i skilluje go 1 punkt na dzień w tym tempie chyba zdążę przed jesienią.

Tak ogólnie, to mi brakuje więcej dziewczyn w WoWie. Ja znam tylko jedną, reszta to sami faceci czyli mój facet i jego kumple.
Niestety częśc znajomych (w tym ta dziewczyna) przeniosła się na inne serwery bo na naszym zrobiło się tak, że Horda ciągle wygrywa Wintergrasp, jak jesteś np. w Stormwind, to nie ma tam ludzi tylko Horda robi zamieszanie i zabija ludków w domu aukcyjnym No masakra! Podobno tak jest odkąd można przenieść swoja postać z Alliance do hordy i odwrotnie. Przez to całe gildie powynosiły sie na inne serwery, co jeszcze pogorszyło sytuację. Nam szkoda kasy na przeniesienie postaci (20 euro za jedną) więc mamy nadzieję, że Blizzard w końcu zrobi bezpłatną migrację. Póki co, to sobie niezle zarobili na przeprowadzkach gildii

Cytat:
Dziewczyny, czy któraś może ma Enchanting? Moja Paladynka stuknęła niedawno 80, a teraz walczę z tym enchantingiem i chyba nigdy nie dojdę do 450 Jestem na etapie farmienia Illusion Dust
Ja na enchanting mam taki sposób że co co zrobię to od razu disenchantuję. Zdolność wzrasta a ja w kółko mam składniki.
Masz je połączone z tailoringiem? To pomaga tez, nie trzeba latać do AH i kupowac.. Pomagało też to że na mojej drugiej postaci 70 lvl zbierałam takie zielone syfki przesyłałam i disenchantowałam.

Jest ktoś z Kilrogg'a? Boże jak mi się grac chce
Stary 2010-04-07, 22:01   #47
Blushy
Raczkowanie

Nie, postanowilam połączyc z inscription, brat TŻ ma herbalism, więc zbiera dla mnie kwiatki . Zamysł jest taki, żeby te moje enchanty sprzedawac na AH. A tailoring przy paladynie to chyba nie bardzo...choc podobno można zrobic "clothadina" healera

Dzisiaj stworzyłam Belfa Mage'a na Bladefist i może w końcu zrobie sobie postać w Hordzie. Trochę mi sie nie chce levelować, ale trza będzie sie sprężyć.

Taranka, czy ten Kilrogg to oficjalny serwer? Jak tam wyglądaja sprawy zaludnienia, balansu, atmosfery itd? Zastanawiam się nad serwerem, gdzie ewentualnie całe nasze towarzystwo sie przeniesie. Nasz serwer wymarł a nie zanosi sie na darmowe transfery . Grasz alliance czy horde?
Stary 2010-04-07, 22:37   #48
Taranka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, postanowilam połączyc z inscription, brat TŻ ma herbalism, więc zbiera dla mnie kwiatki . Zamysł jest taki, żeby te moje enchanty sprzedawac na AH. A tailoring przy paladynie to chyba nie bardzo...choc podobno można zrobic "clothadina" healera

Dzisiaj stworzyłam Belfa Mage'a na Bladefist i może w końcu zrobie sobie postać w Hordzie. Trochę mi sie nie chce levelować, ale trza będzie sie sprężyć.

Taranka, czy ten Kilrogg to oficjalny serwer? Jak tam wyglądaja sprawy zaludnienia, balansu, atmosfery itd? Zastanawiam się nad serwerem, gdzie ewentualnie całe nasze towarzystwo sie przeniesie. Nasz serwer wymarł a nie zanosi sie na darmowe transfery . Grasz alliance czy horde?
Paladynkę mam ale ona ma mining i jewelcrafting
Enchanting i tailoring ma moja najświeższa postać - mag, też blood elfka

Tak Kilrogg jest oficjalny - mi sie podoba, gram hordą jest ludzi akurat, nie ma problemów z ładowaniem w miastach itp. (no chyba że świeżo po wejściu nowego patcha, ale to jak wszędzie ). Atmosfera? Hm jak dla mnie trudno o tym mówić oczywiście ma sie znajomych i kupę nieznajomych jak to na każdym serwerze. Ale ogółem jest miło - łoimy aliantów

no może nie w Alterac Valley ale ciii
Stary 2010-04-07, 22:53   #49
Blushy
Raczkowanie

Aha, no to może dołączę i przetestuję W takim razie może niepotrzebnie zaczęłam magę na Bladefist Gdybym Cie chciała znaleźć, to jakiej postaci szukać?
Stary 2010-04-07, 23:16   #50
dixie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Taranka Pokaż wiadomość
Witamy i dziekuję za pozdrowienia dla blood elfki

Ja na enchanting mam taki sposób że co co zrobię to od razu disenchantuję. Zdolność wzrasta a ja w kółko mam składniki.
Masz je połączone z tailoringiem? To pomaga tez, nie trzeba latać do AH i kupowac.. Pomagało też to że na mojej drugiej postaci 70 lvl zbierałam takie zielone syfki przesyłałam i disenchantowałam.

Jest ktoś z Kilrogg'a? Boże jak mi się grac chce

Ja gram na Kilrogg ale ja nie z dzikiej hordy :p

Edytowane przez dixie
Czas edycji: 2010-04-07 o 23:18
dixie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-08, 07:50   #51
Taranka
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, no to może dołączę i przetestuję W takim razie może niepotrzebnie zaczęłam magę na Bladefist Gdybym Cie chciała znaleźć, to jakiej postaci szukać?
Eithne, albo ewentualnie Malla. Tylko na razie nie gram bo mam w szkole nieciekawie

Cytat:
Napisane przez dixie Pokaż wiadomość
Ja gram na Kilrogg ale ja nie z dzikiej hordy :p
Może się na jakimś BG spotkałyśmy
Stary 2010-04-21, 17:41   #52
sonya89
Przyczajenie

Smile Dot.: WoW - World of Warcraft

czesc Dziewczyny, na Wizazu siedze juz jakis czas, ale wlasciwie sie nie udzielam na forum. dopiero teraz przyszlo mi do glowy, zeby sprawdzic czy jest jakis watek o WoWie i jestem mile zaskoczona moze ktoras z Was przypadkiem grywa na tym samym serwerze co ja - Ahn'Qiraj, po stronie Hordy?

Edytowane przez sonya89
Czas edycji: 2010-04-21 o 17:50
sonya89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-06, 21:09   #53
Bimberka
Raczkowanie

WoW dobra gra, ale ja wole od lat Ragnaroka. Poza tym najlepszą z gier już zawsze pozostanie DotA. <3
Bimberka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-21, 13:51   #54
Hiraska
Raczkowanie

Up!
Ja gram w WoWa z TŻem już 4 lata. Miałam kilka postaci, obecnie gram druidem po stronie Alliance.
Czy któraś z Pań gra na serwerze Burning Legion PvP?
Albo przymierza się do gry?
Hiraska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-19, 23:00   #55
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Konto usunięte

Odkopuję!
Ravenholdt Alliance
Main - Druid feral pve/resto pvp 85lvl
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-20, 09:19   #56
ewelinucha
Zadomowienie

O jak milo ze ktoś odkopał.

Ja wroce do gry po dlugiej przerwie po maturach.. Moze jakas wizażanka tez ze mna zacznie?
-dobrze zdać mature cel osiagniety
- poleciec do USA, byc w Nowym Jorku, Miami i Los Angeles
- skonczyc studia

ewelinucha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-20, 09:38   #57
aedrin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bimberka Pokaż wiadomość
WoW dobra gra, ale ja wole od lat Ragnaroka. Poza tym najlepszą z gier już zawsze pozostanie DotA. <3
wiem że to dawno było pisane, ale nie moge nie odpowiedzieć. Mój tż gra nałogowo wręcz w dote i czasem dostaje szału już
aedrin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-20, 10:09   #58
Lady_Kala
Rozeznanie

O proszę, nawet dziewczyny z TODa są na wizażu

Też gram na todzie właśnie, grałam na nim już na TBC i teraz na WOTLK- blood elf hunter 80lvl i blood elf paladin 80lvl (tank)

WoW jest naprawdę fajny-o ile umie się dawkować sobie czas spędzony przy kompie i odgranicza się prawdziwe życie od tego spędzonego w WoWie, czeg niestety dużo grających nie potrafi...
ADOPT! SAVE A LIFE!
Life saved: 2 Milka Draka
Dwie syberian husky
Lady_Kala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-20, 12:27   #59
ewelinucha
Zadomowienie

moge zapytać co to jest DOT, szukalam w google ale nic konkretnego mi sie nie wyswietlilo.
-dobrze zdać mature cel osiagniety
- poleciec do USA, byc w Nowym Jorku, Miami i Los Angeles
- skonczyc studia

ewelinucha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-20, 16:22   #60
Tygrysiak
Rozeznanie

damage over time, czyli np klątwy w wowie

a gra to nie DOT tylko DotA

Edytowane przez Tygrysiak
Czas edycji: 2011-04-20 o 16:24
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości