|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Poszukuję zespołu i kamerzysty na 2008 rok - Śląsk
Koniczynka tak juz mam od lipca zespol ...
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Poszukuję zespołu i kamerzysty na 2008 rok - Śląsk
Witam! Jestem Nowa
![]() ![]() mam ogromną prośbę- zainteresował mnie zespół Ratoro z Gliwic Niestety nie mam okazji go przesłuchac, gdyż jestesmy z Narzeczonym za granicą i szukamy opinii na ich temat-tzn. jak śpiewają, jak prowadzą oczepiny, jaki mają kontakt z goścmi itd Prosze o pomoc![]() ![]() Pozdrowionka
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.art-video.alpha.pl/ bardzo dobry kamerzysta, polecam! sama go mialam na weselu i jestem bardzo zadowolona, a plyty dostalismy juz tydzien po weselu
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Też mam problem ze znalezieniem zepołu/dj na śląsku:-(((wiem wiem...że za późno szukam bo na 30.08.2008 ale tak jakoś wyszło
także za wszelki namiary będę wdzięczna ))
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkim gorąco polecam Dj Malinę ww.kamilmalczewski.pl - nie pożałujecie. Mialam jego namiary z polecenia od fotografa. Jakoś przed ślubem naszły mnie wątpliwości jak to będzie ale chętnie poszłabym na wesele które on prowadzi. Nie żałuję, wręcz przeciwnie, jesten bardzo zadowolona
![]() Było super wszyscy goście super się bawili, nikt nie siedział przy stołach. Super zabawy. Stał na scenie, pokazywał kroki a wszyscy za nim suuuuper, jeszcze raz gorąco polecam. Oczepiny także zrobił oryginalne, inne niż wszystkie. Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam. Goście siedzieli do końca imprezy i wszyscy bardzo dobrze wspominają to wesele mówiąc "tak super to się jeszcze nie bawiliśmy, skąd wzięliście tego wodzireja? rewelacja"
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.

także za wszelki namiary będę wdzięczna