![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: ślub na styl amerykański
Pewnie, że chcę zobaczyć fotkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Ojej, a co cioci do Twojego ślubu Bidulko
![]() ![]()
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
U mnie na slubie tata bedzie mnie prowadzil do oltarza i moja chrzesnica bedzie obraczki niosla poza tym nic wiecej takiego nie bedzie wszystko polskie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
znalazłam tylko taką fotkę...ale na żywo sukienki były identyczne jak ta którą pokazałaś
![]()
i can fly but I want his wings... i can love but I need his heart... my angel gabriel http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008071900400430.png ![]() nasz aniołek 22.06.2009[*] ![]() Nasz kochany syneczek 12.12.2011 ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yyx8dra3yoqgo.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
To faktycznie te same sukienki, szkoda, że nie masz więcej zdjęć. Ale mimo wszystko dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
Ja uważam że takie śluby są bardzo ciekawe, nie chodzi o to by ściągać od amerykanów cokolwiek ale wprowadzić pewne elementy do naszych wesel.
Organizowałam juz takie przyjęcia: - z druhnami - na świerzym powietrzu ( i sluby i przyjęcia weselne ) - z okrągłymi stołami, białymi obrusami, białymi pokrowcami na krzesła... i bez żadnego jedzenia na stołach ![]() I powiem szczerze, że coraz więcej własnie slubów i uroczystości weselnych mam w takich stylach....ale równocześnie zchowując polskie tradycje takie jak np: - oczepiny czy witanie chlebem i solą Mi sie bardzo to podoba, można podziwiać stoły, przepiekne dekoracje, nietypowe pomysły i jest potem co zmontowac na filmie i co pokazywać na zdjęciach bo wszytko pieknie wygląda. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z ojcem mi sie nie podoba, to narzeczony ma prowadzić, powinno sie iść razem, a takie przekazywanie od ojca do zięcia. Nie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Wklejam zdjęcie moich druhen
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.