![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zamienię COCO CHANEL MADEMOISELLE
Hej,
Jesli chodzi o Nature YR to pozwol, ze przytocze kilka opinii z KWC, z ktorymi jak najbardziej sie zgadzam: 1.Zapach świeży, ziołowo-drzewny a przy tym dość klasyczny,męski- bardzo zrównoważony.Trwały,ale nie płaski.Opakowanie piękne, idealnie zaprojektowane do tej wody.Cudowny zapach. 2.super Ziołowy, ale nie zimny. Lekko dymny. Sycący powonienie, ale nie nachalny. Bardzo skoncentrowany, wystarczy niewielka ilość dla uzyskania optymalnego efektu na długi czas. A w tym upływającym czasie nie zmienia się drastycznie, podkreślone zostają idealnie współgrające ze sobą nuty głowy i serca. Ale absolutnie nie płaski. Jednocześnie głęboki, mocny i orzeźwiający. W zgrabnej, przyjemnej dla oczu i dłoni butelce. Świetnie sprawdza się latem. 3.Ten zapach jest po prostu The Best. Jest to zdanie moje i mojego męża. Jest to jeden z tych zapachów które się nie nudzą nawet po kilku zużytych flakonach. Mój mąż lubi go na sobie a ja uwielbiam jak go nosi. Swieży,lekko korzenny,zmysłowy i męski. To tak jak napisalam wyzej, kilka opinii z KWC, z ktorymi sie zgadzam ale wiadomo ze kazdy zapach odbiera inaczej... mam nadzieje, ze choc troche Ci pomoglam ![]() Mnie jak i mojemu facetowi bardzo podoba sie ten zapach, ale ma druga flaszke wiec ta moge odstapic ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Ok, dzieki za wyczerpujaca informacje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mprawda Czas edycji: 2008-09-30 o 08:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Znalazlam jak widzisz Twoj watek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Faktycznie
![]() ![]() ![]() 14. Phytum Actif force&volume extra-volume bio-proteines, szampon zwiąkszający objętość włosów YR – pozostało więcej niż pół; 16. Inositol vegetal, krem do mycia twarzy YR – 150 ml, użyty kilka razy; 19. Jardins des iles, Monoi de Thaiti Hair & Body Shampoo YR; 21. Jardins du Monde żel pod prysznic Kwiat Lotosu YR;- i z probek 15,16,17 ![]() tylko napisz mi jaka to pojemnosc tych zeli i szamponow, bo wiem tylko ze ten ten krem do mycia ma 150ml ![]() nie wim czy tak moze byc?? nie wiem czy to duzo czy malo, wiec z gory przepraszam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 14. Phytum Actif force&volume extra-volume bio-proteines, szampon zwiąkszający objętość włosów YR – pozostało więcej niż pół; 200ml 16. Inositol vegetal, krem do mycia twarzy YR – 150 ml, użyty kilka razy; 19. Jardins des iles, Monoi de Thaiti Hair & Body Shampoo YR;nowy 150ml 21. Jardins du Monde żel pod prysznic Kwiat Lotosu YR;nowy 200ml Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Diora brakuje tak ok 1 cm, ale przysle ci zdjecie to sama zobaczysz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
no czesc
![]() ![]() Jean Paul Gaultier Classique EDP; pojemność wyjściowa 50 ml, aktualnie zostało ok. 28 ml; mam oryginalną puszkę i paragon- tylko zupelnie nie wiem jaki to zapach, musze obczaic w sephorze ![]() Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów Brun Casual (srebrzysty szary, satynowy kakaowy, opalizujący jasny łososiowy, jasny złotobeżowy, ciemna gorzka czekolada); zużycie - ok. 40 % (różne dla różnych kolorów)- chcialabym zobaczyc zdjecie ![]() Bourjois Effet 3D Nudes; błyszczyk kolor Nude Energic 35 (naturalny, beżowo-różowy) nadający duży połysk; pełnowymiarowy, nowy Frederico Fekkai Finishing Polish (serum nabłyszczające) - opakowanie pełnowymiarowe 50 ml (szklana buteleczka z pompką); ubytek niewielki; mam plastikowe opakowanie- co to za cudo? jaki efekt?? Guerlain Super-Aqua Day - tubka o pojemności 3 ml, w kartoniku co moglabys z tego oddac? przyslij zdjecia i moze cos wykombinujemy ![]() pozdrawiam ![]() Edytowane przez mprawda Czas edycji: 2008-09-30 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Ok. W takim razie chyba mozemy przejsc na Pw?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ewentualne dalsze negocjacje proponuję - dla porządku - prowdzić w jednym watku: u Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się L'eau par Kenzo
![]()
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Nie, to nie divine bronze. to takie jakby drobiny w puszki, puszek jest fioletowy, z kokardką, nie mam pudełka
![]()
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
mprawda zajrzyj do mnie w wolnej chwili, wkleiłam fotkę cieni, błyszczyka i pomadek (post 103).
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
odpowiedziałam u siebie w watku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
dziekuje za fotki
![]() tylko problem w tym ze podoba mi sie silver mist, crystal mauve, golden petals, perełki Ori i błyszczyki ![]() może cos bys u mnie jeszcze znalazła? albo napisz mi Słonce czym mogłabym Cie skusic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
ten złoty lancome to ten okrągły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.