|
|
#31 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 5 lat mineło
Cytat:
, to musi być fajne uczucie: być świadkiem jego ewolucji.Cytat:
.Nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe .○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ No, a punkty, to rzeczywiście: za niewinność , pomyślałby kto, że to prawda .
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już pominę kwestie tego,że na początku Wizażu pewnie musiało tu być inaczej,kto wie może lepiej,może nie do końca..
![]() A przede wszystkim chciałabym napisać,że dla mnie Wizaż jest bardzo ważny.Wiadomo nauczyłam się tutaj wielu rzeczy,sporo spraw mnie utemperowało,wyrobiłam sobie dzięki Wam jakiś tam światopogląd.Początki na Wizażu-'siara' straszna ![]() Ale potem chyba było coraz lepiej,naprawdę dowiedziałam się tutaj bardzo wielu rzeczy,uważam że taki Wizaż lepszy niż szkoła ![]() Od momentu zarejestrowania zmieniłam się jeżeli chodzi o wygląd o 180 stopni-ale to pewnie większość z Nas(miło napisać-Nas ).Jest tutaj bardzo wiele Wizażanek które mi w wielu sprawach pomogły,poznałam(niestety na razie tylko wirtualnie) tutaj tyle wspaniałych osób,które cierpliwie odpowiadały na moje PW,naprawdę ogromnie mi pomagając. Chciałabym też wspomnieć o WIGW które bardzo pomogło mi w zmianie życia,wyplenieniu złych nawyków itp. Naprawdę mogłam zawsze liczyć na wsparcie każdej z tych dobrych dusz ![]() I chociaż wiadomo,sporo się zmienia,jest nas coraz więcej-ale ja uważam że to miło że każda kobietka(i nie tylko ) ma szansę tutaj trochę 'pożyć'
|
|
|
|
|
#33 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja wizażowi zawdzięczam głównie to, że moja kosmetyczka jakoś tak w przybliżeniu...trzykrotni e zwiększyła swoją obiętość
|
|
|
|
|
|
#34 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale najbardziej dziwi mnie to, czemu nie mam prawa do SENSOWNEGO wyjaśnienia zasad przyznawania punktów karnych i upomnień. Cytat:
![]() Trochę się wychylisz i skończysz jak ja - "bohaterka rekordowej ilości zgłoszeń ZP". Chyba że kręcą Cię te zawody (w wyciąganiu marchwi z wody )Cytat:
- uważasz, że punkt karny w tym wątkuhttps://wizaz.pl/forum/showthread.ph...00#post6812900 dostałam słusznie? Ja naprawdę niewiele zrozumiałam z jego problematyki
|
|||
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() .Mam tłumaczyć, z mojego punktu widzenia??
|
|
|
#36 |
|
BAN stały
|
Nii...z mojego punktu widzenia
![]() Toż chyba o to proszę, że z Twojego... ![]() Byłabym wdzięczna, gdybyś odniosła się ogólnie też do sprawy z wątku "Pytanko", zasad przyznawania karniaków i wyjaśniania tego przez administratora. Tylko proszę konkretnie, bez subtelności
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
z Twojego punktu
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No nie, ja tam wcale nie twierdzę, że wszystkie punkty dostałam niewinnie Sprawa jest wyjaśniona w wątku, który wkleiłam w jakimś poście. Już kojarzę, Ty skleiłaś karniaczki w wątku o Jehowach, co tam zadyma odchodziła (oczywiście obowiązkowo brałam udział ). No...aż taka niewinna to tam nie byłaś, oj nie :P
|
|
|
|
|
|
#41 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() .A mówiąc serio. Wiem, że masz cięty język i mnie się to podoba, ale uważam, że komentarze tego typu są zbędne. Dla osoby postronnej mogą to być nic nie znaczące dwa zdania, ale osoby, które Cię znają, wiedzą, że za tymi zdaniami coś się kryje. W tym przypadku: ironia, ale: nieumiejętnie (tym razem) zakamuflowana złośliwość. Gdybym to ja założyła ten wątek i ktoś by mi w ten sposób odpisał, nie poczułabym się tu zbyt miło. A forum jest dla wszystkich i trzeba mieć na uwadze, że nie jesteśmy jedynie nickami, ale prawdziwymi ludźmi, o różnym stopniu wrażliwości. Mam nadzieję, że się nie gniewasz , sama prosiłaś, żeby nie owijać w bawełnę .Cytat:
Cytat:
![]() .
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na Forum było ogłoszone?
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Kobietki zycze wam kolejnych super lat na wizazu.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Nie było ogłoszone, ale nie ma zakazu czytania wątków, w których się nie udziela .
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uważam, że tez niesprawiedliwie.Salinger powinien dostać ![]()
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
BAN stały
|
Bo brałam w nim udział
![]() Obok postów nagrodzonych punktami są czerwone/żółte karteczki. Fresa, a Ty się migasz i tyle . Nie skomentowałaś usprawiedliwień Złośliwca, no ale w sumie nie musisz, władzy takiej nie posiadam![]() Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, chciałam wstawić do podpisu, ale chyba tego nie zrobię, bo ktoś mógłby poczuć się urażony, a szkoda, bo jest fajny .
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) na Targowisku, bo w swoim wątku miałam maść na receptę, takiej karteczki nie miała umieszczonej i nie przypominam sobie, żebym taka "karteczkę"przy swoim nicku miała w tamtym wątku. Chyba bym zauważyła
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
BAN stały
|
Przypomniało mi się vilandro - dostałaś z Leuwenem zakaz wypowiadania się w tamtym wątku. Ty nie wytrzymałaś...
![]() Co do karteczek, to miałaś taką w tym wątku, ale nie będę tu wklejać linku, zresztą to nie ma większego znaczenia. |
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
BAN stały
|
No i chyba bana skleiłaś.
Oj nie martw się, ja też miałam
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
BAN stały
|
No to ja tam jak zwykle bez owijania w bawełnę (nie cierpię tej nieudolnej pseudo dyplomacji bo z zakłamaniem mi się kojarzy) powiem, że mam wrażenie, że przyznając punkty nie wnika się w kontekst sytuacji, w całą sekwencję wypowiedzi tylko koncentruje się na jednym słowie, jednej frazie (np. "jak psów" czy "bezmyślnie"). A przecież warto by się przypatrzeć kto prowokuje, kto kogo atakuje, kto psuje atmosferę i przede wszystkim takim trollowatym osobowościom wlepiać punkty. Bo rzadko która atakowana osoba umie zachować zimną krew i to ona właśnie jest punktowana. Wiem, że to wymaga większego wysiłku, ale w ten sposób można by faktycznie zacząć wymagać kultury przez wielkie K, bo ludzie mieliby większe poczucie sprawiedliwości. No i to odmawianie przez modów wyjaśnień - przypadek całkiem -spoko jest ewidentny - naprawdę rodzi poczucie bycia traktowanym nie fair. Takie decyzje powinny być jednak motywowane tym bardziej jak ktoś chce wyjaśnień. Nie można komuś kto zgłasza zastrzeżenie zamykać gęby jednym krótkim : "nie muszę się akurat przed Tobą tłumaczyć EOT".
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli, jak się chce, to można je na wodzy trzymać .A jak ktoś widzi, że mu puszczają, zawsze może melisę wypić. W sumie, to nie mój problem, że komuś mogą nerwy puścić, a powiedzieć to, co myślę, mam prawo, bo regulaminu nie łamię.
|
|
|
#59 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
a miał być to miły rocznicowy wątek Vilandry
i znowu śpiewki o KWA, niesprawiedliwych adminach i moderatorach itp ![]() Vil, gratulacje |
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejny wątek który zszedł na dyskusje o KWA.
Mi w grudniu minie 5 lat, ale na początku się nie udzielałam, bo ciężko było się wbić w już zgrane towarzystwo Wizaż się zmienił i będzie się zmieniać. A czy na gorsze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

, to musi być fajne uczucie: być świadkiem jego ewolucji.
.
, pomyślałby kto, że to prawda 

już jakiś czas temu ją widziałam.