![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Piercing
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
nie jestes dziewczyna???????
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Nie mi osądzać ani jedno, ani drugie
![]()
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
żart taki.
dziewczyna może nie - w moim wieku powinno byc kobieta ![]() ale nie czuje sie dorosle, podobno nie wygladam - stad ten nick. a stupid - spodobal mi sie teledysk pink bo pokazuje dokladnie jaka nie jestem ![]() i odnosi sie to do kolczykow tez - mam taka prace i hobby, ze nie moge za bardzo pozwolic sobie na kolczyki w widocznych miejscach, nawet w uszach, a bardzo lubie piercing wiec robie tam gdzie nie przeszkadzaja i sprawiaja dodatkowo frajde ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Niestety nie znam piercera miejsc intymnych z Poznania.
Piercing jest osobistym, wolnym wyborem każdego człowieka, o ile robi to po przemyśleniu sprawy i podejmuje decyzję tylko i wyłącznie dla siebie. Mi nie przeszkadza, że ktoś ma kolczyk w waginie, a nawet jak ma tam piętnaście, też mnie to nie rusza. Wszystkie kobiety mają to samo i mogą ze swoimi narządami robić dowolne rzeczy: golić, nie golić, kolczykować, strzyc w fikuśne wzorki, tatuować, pokazywać lubemu, nie pokazywać nikomu, farbować. Cytat:
![]() A ponadto po takiej Twojej wypowiedzi zastanawiam się, czy nie powinnaś poprosić stupid-girl, żeby odstąpiła Ci nick (oczywiście skoro tak ujął Cię za serce i tak spodobał, że skomentowałaś go na forum ![]() Może to przeznaczenie... Nie wyobrażam sobie, żebym miała tam np. kilka kolczyków, ale to nie znaczy, że ja mam rację, że ja jestem mądra, że ja jestem naj - a reszta z kolczykiem w waginie to głupki
![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() I bynajmniej nie uważam, że "reszta z kolczykiem w waginie to głupki" ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
hej Dziewczyny!
odkopałam wątek by nie zakładać nowego ![]() mam już kolczyk w pępku od jakiś 3 lat (nie bolało wcale, jestem zadowolona) ale teraz chciałabym sobie zrobić TAM ![]() a dokładnie tutaj http://foto.m.onet.pl/_m/2b7d873e0f7...f3,14,19,0.jpg (zdjęcie nie jest wulgarne, to rysunek ![]() może któraś wie, jak wygląda przebicie tego miejsca? czy piercer chwyta skóre szczypcami jak przy przebijaniu pępka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Czy zna ktoś zakład we Wrocławiu ktory zaklada w tych miejscach kolczyki ?? Jaki jest koszt ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:51.