Facet prawiczek - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-27, 20:57   #31
Meariel
调解人

Dot.: Facet prawiczek

Cytat:
Napisane przez Autodestruktor Pokaż wiadomość
Pewnie trafiał na dziewczyny pewne siebie, zdecydowane i skazane na sukces, które nie chciały spać z prawiczkami bo zastanawiały się: "co było nie tak że nie znalazł sobie żadnej dziewczyny".
Hehe, dobre

A co do tematu: spotkałam się z opiniami, że faceci-prawiczki są bardziej obciążeni w sytuacji, gdy kochają się pierwszy raz z kobietą doświadczoną, ponieważ czują dużą presję. W dodatku często zaczynają mysleć "czy jestem wystarczająco dobry?" i mają skłonność do porównywania się w myslach z poprzednimi partnerami kobiety.
To chyba troszkę uwarunkowane kulturowo, w sensie że mężczyzna jest wpisany w rolę silnego, zaradnego i doświadczonego w wielu sytuacjach, na wielu polach. Co sądzicie?
Stary 2008-03-27, 21:00   #32
yaminishi
Zadomowienie

Oooo co ja tutaj czytam
Niektóre posty mnie rozbrajają, cóż za instrumentalne podejście do człowieka
Ja pierwszy raz kochałam się z prawiczkiem, mając porównanie do tego co jest teraz (ten sam partner) nie zaprzeczam, że jest o niebo lepiej ale nie wyobrażam sobie, żebym miała prawo krytykować bliską mi osobę że była słaba w łóżku, czy wyśmiewać się że po 20 prawiczek to już dziwak czy też sugerować żeby poćwiczył sobie na innej...No chyba, że co niektórzy z was uprawiają seks tylko dla "sportu" ale sądziłam, że nawet tam mają miejsce jakieś emocje, jakaś magia...

Popieram wypowiedź, że każdy ma kiedyś swój pierwszy raz-uczony z nieba nie spadł. Mimo, że nie uznaję "dziewictwa" za jakiś wyjątkowy skarb, to jednak miło jest widzieć, że są ludzie którzy zachowują jakieś zasady (jeszcze bardziej utwierdzają mnie w tym wasze posty) ja tam zawsze wolę pod prąd..

A więc PRAWICZEK NA PLUS bo zakładam, że ten prawiczek jest człowiekiem z którym chce się iść do łóżka - więc chyba nie byle kim....
Stary 2008-03-27, 21:00   #33
DiamondLady
Raczkowanie

GG do DiamondLady

Jak się już z kimś decydujesz na współżycie to się jednak czuje to coś do drugiej osoby. I sądze że jeśli mi by się trafił prawiczek który by miał dwie lewe rece- to porozmawiałabym z nim Uznałabym to za dar od boga że moge nauczyć kogoś od początku, na podstawie tego co mnie podnieca itp. Pomogłabym mu na tyle że stał by się najlepszym dla mnie kochankiem

Dziewczyny bierzcie pod uwage że każda z was miała kiedys ten pierwszy raz i odrazu wszystko pieknie i cudownie nie było

Zapuszczam włosy

DiamondLady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-27, 21:03   #34
DiamondLady
Raczkowanie

GG do DiamondLady

A i dodam jeszcze że gdybym miała wybierać prawiczka, a doświadczonego to wybrałabym prawiczka.

Wole się czuć tą jego pierwsza niż jedną z wielu dla doświadczonego Nie wyobrażam sobie robić to z facetem który zanurzał się już w wielu dziewczynach... Jestem romantyczką i zawsze chce być pierwsza lub ostatnia ale nie jedna z wielu

Zapuszczam włosy

DiamondLady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-27, 21:07   #35
yaminishi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DiamondLady Pokaż wiadomość
Jestem romantyczką i zawsze chce być pierwsza lub ostatnia ale nie jedna z wielu
Fajny tekst
Stary 2008-03-27, 21:07   #36
Przecietniak
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Meariel Pokaż wiadomość
Hehe, dobre

A co do tematu: spotkałam się z opiniami, że faceci-prawiczki są bardziej obciążeni w sytuacji, gdy kochają się pierwszy raz z kobietą doświadczoną, ponieważ czują dużą presję. W dodatku często zaczynają mysleć "czy jestem wystarczająco dobry?" i mają skłonność do porównywania się w myslach z poprzednimi partnerami kobiety.
To chyba troszkę uwarunkowane kulturowo, w sensie że mężczyzna jest wpisany w rolę silnego, zaradnego i doświadczonego w wielu sytuacjach, na wielu polach. Co sądzicie?
wiesz to zalezy od tego kto ma dominowac w seksie

jezeli kobieta miała juz kilku partnerów i oczekuje od swojego nowego faceta który jest prawiczkiem by jś zdominował to naturalne ze chłopak moze byc troche spiety

dlatego uwazam ze w kontaktach prawiczek/dziewica-doświadczona
doświadczona osoba przy pierwszym podejscu powinna dominowac

wtedy nowicjusz sie wyluzuje i potem bedzie z górki
Przecietniak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-27, 21:26   #37
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

Cytat:
Pewnie trafiał na dziewczyny pewne siebie, zdecydowane i skazane na sukces, które nie chciały spać z prawiczkami bo zastanawiały się: "co było nie tak że nie znalazł sobie żadnej dziewczyny".
hehe

a co do tematu-
absolutnie nie traktuję nikogo przedmiotowo.przecież jak poznam chłopaka,on mi się spodoba,ja jemu,zaczniemy się spotykać,dochodzi do czegoś więcej a on mi oznajmia że jest prawiczkiem.przecież go nie wyrzucę z łóżka tylko pewnie się ucieszę że będę mogła go czegoś nauczyć.
natomiast na hipotetyczne pytanie:" prawiczek czy doświadczony?" odpowiadam "doświadczony" bo jak na razie nie poznałam i nie zakochałam się w żadnym prawiczku :P
Damayanti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-27, 22:04   #38
Autodestruktor
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Damayanti Pokaż wiadomość
hehe

a co do tematu-
absolutnie nie traktuję nikogo przedmiotowo.przecież jak poznam chłopaka,on mi się spodoba,ja jemu,zaczniemy się spotykać,dochodzi do czegoś więcej a on mi oznajmia że jest prawiczkiem.przecież go nie wyrzucę z łóżka tylko pewnie się ucieszę że będę mogła go czegoś nauczyć.
natomiast na hipotetyczne pytanie:" prawiczek czy doświadczony?" odpowiadam "doświadczony" bo jak na razie nie poznałam i nie zakochałam się w żadnym prawiczku :P
Taka jesteś pewna siebie... Doświadczony robił to ze stoma tirówkami w pozycji stojącej. Doświadczony don juan, zalicza, raz i do widzenia. Doświadczony ja macho umiem zrobić dobrze kobiecie ale najpierw sobie. Raz dwa trzy kiedyś przyjemny seks będziesz miała ty (przyszłość niesprecyzowana).
Teraz mniejszy hardcore. Doświadczony miał jedną partnerkę ok 2 lata. dostawała orgazmu jak podgryzał jej uszko. Teraz ma drugą. Lądują w łóżku i zaczyna robić to samo. Nawet ją to nie podnieciło tylko ucho boli Pewno prawiczek - tak nieporadnie to robi... Doświadczony poprzednie partnerki uwielbiały "na pieska" on też a ta coś tam marudzi że w żadnym wypadku... Doświadczony...
Autodestruktor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-27, 22:11   #39
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

yyy...i jaki z tego wniosek? że jeden doświadczony nie równa się drugiemu? wybacz ale w ogóle nie zrozumiałam o co chodzi w twoim poście
Stary 2008-03-27, 22:18   #40
memka87
Raczkowanie

ja nie mialam wprawdzie prawiczka, moj byl doswiadczony i mimo ze bylo mi z nim cudownie (tzn nadal jest!) to jednak czasem mysle o tym ze kiedys on robil to z inna...... taka mala zazdrosc....
memka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-27, 22:22   #41
dzustam
Zakorzenienie

Ja uważam, że każdy związek się rożni.

Ludzie nie są jednakowi w łóżku z różnymi partnerami.

Ważne jest dopasowanie, zgranie, poznanie siebie nawzajem - własnych preferencji i partnera.

Ktoś kto podaje się za boga/boginię seksu z nowym partnerem może być zwykłym przeciętniakiem (lub na odwrót) - i chyba o tym pisał Autodestruktor, choć mogę się mylić...

Prawiczek czy nie, ważne, aby nie myślał tylko o czubku wałsnego...penisa

Zresztą po 3 miesiącach intensywnego baraszkowania w łożku poczciwy prawiczek może zdobyć taaakie doświadczenie, że ho ho.

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-28, 00:09   #42
Astreea
Raczkowanie

W sumie to mój pierwszy raz był z prawiczkiem i nie narzekałam Poza tym obecnie raczej mnie nie podniecają niedoświadczeni chłopcy, nie mam w sobie nic z nauczycielki
Astreea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-28, 07:16   #43
Divay
Raczkowanie

mój pierwszy raz byl z prawiczkiem
ale nie narzekam, mieliśmy problemy na początku ... jak to te dzieciaki które nie bardzo wiedza jak sobie wszystko urozmaicić ale jednak po jakimś czasie wszystko sie kreowało
teraz z dumą mogę powiedzieć ze wychowałam sobie prawiczka na prawdziwego mężczyznę ))
dodam ze jestem nadal z tym facetem
Divay jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-28, 07:20   #44
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Divay Pokaż wiadomość
mój pierwszy raz byl z prawiczkiem
ale nie narzekam, mieliśmy problemy na początku ... jak to te dzieciaki które nie bardzo wiedza jak sobie wszystko urozmaicić ale jednak po jakimś czasie wszystko sie kreowało
teraz z dumą mogę powiedzieć ze wychowałam sobie prawiczka na prawdziwego mężczyznę ))
dodam ze jestem nadal z tym facetem
to ja sie moge podpisac slowo w slowo
lain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-28, 07:20   #45
Divay
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość
Zresztą po 3 miesiącach intensywnego baraszkowania w łożku poczciwy prawiczek może zdobyć taaakie doświadczenie, że ho ho.
no właśnie z tym sie zgodzę )
święte słowa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-28, 07:50   #46
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Przecietniak Pokaż wiadomość
zawsze mozna zwrócic uwage ze zle robi
ja sie zawsze pytam swojej partnerki jakie ma fantazje , co lubi
bo ja moge lubic seks analny a ona nie bardzo
to chyba oczywiste ze nie bede ja do tego zmuszał
seks tez trzeba umiec wypracowac kompromis
Oczywiście, że trzeba mówic o swoich preferencjach, fantazjach, ale do tego nie trzeba prawiczka. To trzeba mówić każdemu

Cytat:

facet nigdy nie bedzie wiedział czego pragnie jego kobieta dopuki ona mu tego nie powie
my sie nierodzimy z mapa kobiecego ciała w głowie
Doświadczony i przede wszystkim z fantazją może pokazać kobiecie coś co ją doprowadzi "do nieba", coś czego wczesniej sama nawet nie znała.

Cytat:

niewiem czy wiesz ale sa faceci który sa zbyt romantyczny
którym bardziej zależy na bliskosci , czułosci niz samym seksie

wiec jak nie moga byc z osoba która kochaja to poprostu traca zainteresowanie seksem
Może dlatego wybiorę nie prawiczka. Prawiczek niech będzie romantykiem, dla którego seks nie jest super ważny, tutaj się poróżnimy, bo dla mnie seks jest bardzo, bardzo ważny w związku. Jest ryzyko, że jeśli czekał tyle do swojego pierwszego razu, to jego libido nie jest zbyt wysokie, a to częste problemy w związku, często po prostu nie do przeskoczenia. Jest ryzyko, że będzie to facet bardzo spokojny, stonowany, nie skłonny do eksperymentów, w łóżku d przesady grzeczny i nudny (oczywiście tacy są i ci doświadczeni, tylko bez fantazji). Tak samo, żeby nie było odbieram dziewicę, nie ma tu dla mnie różnicy w płci. Nie robię nagonki na mężczyzn, tak samo kobieta, która zbyt długo z tym czeka będzie wydawać mi sie osobą, która leży i każe gasić światło, a jej charakter ogranicza się do "jak chcesz, mnie jest dobrze, jak uważasz, mnie wszystko jedno" Cytując Cześkę z innego postu, nie lubię jak ktoś kręci jak gówno w przeręblu Lubię kiedy się wie czego się chce. Prawiczek będzie kojarzył mi się z kimś właśnie uległym, niepewnym siebie. Nie daj boże fanatykiem religijnym, który obrazi się jeśli założę skąpe body (skrajność, ale podejrzewam istniejąca)

Cytat:
Napisane przez nri Pokaż wiadomość
(...) choc lepiej bym sie czula, gdyby poziom naszych doswiadczen w tej materii byl zbiezny
to jest chyba kwestia pewności siebie, jeśli jesteśmy podobni - oboje czujemy się pewniej, możemy bardziej puścić, wyluzować

Cytat:
Napisane przez Meariel Pokaż wiadomość
Ja bym nie rozróżniała tu płci. Przynajmniej w moim wypadku też czuję presję. Zawsze się porównuję z innymi, zawsze chcę być tą najlepszą. Może dlatego rozdziewiczanie faceta nie byłoby wyzwaniem, bo do kogo miałby mnie porównywać.

Cytat:
Napisane przez DiamondLady Pokaż wiadomość
A i dodam jeszcze że gdybym miała wybierać prawiczka, a doświadczonego to wybrałabym prawiczka.

Wole się czuć tą jego pierwsza niż jedną z wielu dla doświadczonego Nie wyobrażam sobie robić to z facetem który zanurzał się już w wielu dziewczynach... Jestem romantyczką i zawsze chce być pierwsza lub ostatnia ale nie jedna z wielu
Jw. Ja nie jestem zachłanna, moją ambicja jest raczej być ta najlepszą, najlepiej zapamiętaną i jeśli już to ostatnią, a nie pierwszą.

Cytat:
Taka jesteś pewna siebie... Doświadczony robił to ze stoma tirówkami w pozycji stojącej. Doświadczony don juan, zalicza, raz i do widzenia. Doświadczony ja macho umiem zrobić dobrze kobiecie ale najpierw sobie. Raz dwa trzy kiedyś przyjemny seks będziesz miała ty (przyszłość niesprecyzowana).
Teraz mniejszy hardcore. Doświadczony miał jedną partnerkę ok 2 lata. dostawała orgazmu jak podgryzał jej uszko. Teraz ma drugą. Lądują w łóżku i zaczyna robić to samo. Nawet ją to nie podnieciło tylko ucho boli Pewno prawiczek - tak nieporadnie to robi... Doświadczony poprzednie partnerki uwielbiały "na pieska" on też a ta coś tam marudzi że w żadnym wypadku... Doświadczony...
Fantazja, fetysz, otwarcie. Fantazja jeszcze raz i wyobraźnia. Jeśli mężczyzna mówi, że bardzo bardzo lubi seks, to musi się umieć wykazać. Inaczej brzmi śmiesznie, kiedy to mówi, a seks w jego wykonaniu to kiepska chałtura.

Dzień dobry

edit: nie neguję dziewic/prawiczków, ale będę patrzeć z lekkim podejrzeniem "dlaczego ona/on tego jeszcze nie zrobił?"

Widzę też na tym forum coś co boli.
Facet doświadczony - pożądany kochanek
Kobieta doświadczona - puszczalska ku...
Facet niedoświadczony - fu, pewnie coś z nim nie tak
Kobieta niedoświadczona - czysta i szanująca się, lepsza od innych
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-28, 08:00   #47
hdgasjdgasidgcbkjuasf
Raczkowanie

Ja teraz jestem z chłopakiem który ma gigantyczne wręcz doświadczenie. Wiem bo znałam go od lat i wiem że miał bardo wiele partnerek do tylko jednego... i powiem wam że teraz jest po prostu bosssko chodx jescze nie współżyliśmy to potrafi mnie doprowadić do szaleństwa samymi pieszczotami...
A prawiczka bym nie chciała mieć w żadnym wypadku. Kiedys miałam i mogłam sobie w nieskończoność czekać a on nic... kompltnie.. nawet na pocaunki czekal z mojej strony.. koszmar dziewczyny...
Stary 2008-03-28, 08:02   #48
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość

Widzę też na tym forum coś co boli.
Facet doświadczony - pożądany kochanek
Kobieta doświadczona - puszczalska ku...
Facet niedoświadczony - fu, pewnie coś z nim nie tak
Kobieta niedoświadczona - czysta i szanująca się, lepsza od innych
no,cóż,niestety tak to wygląda.
i ja mam takie same zdanie.jeśli ktoś mógł wytrzymać tyle bez seksu to raczej się nie dopasujemy.
Stary 2008-03-28, 08:32   #49
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:
no,cóż,niestety tak to wygląda.
i ja mam takie same zdanie.jeśli ktoś mógł wytrzymać tyle bez seksu to raczej się nie dopasujemy.
To wcale nie znaczy, że taka osoba jest mniej zaspokojona seksualnie od Ciebie. Może po prostu nie chciał robić tego z byle kim, w byle jakiej toalecie...

No ale przecież możesz sama wybierać, kogo i z jakiego powodu dyskwalifikujesz we własnym łożku

Prawiczek ma jeszcze jedną przewagę nad panem, co zaliczył kilkaset dziecząt - najzwyczajniej w świecie ma większe szanse na bycie zdrowym.

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-28, 08:33   #50
Autodestruktor
Raczkowanie

Cytat:
yyy...i jaki z tego wniosek? że jeden doświadczony nie równa się drugiemu? wybacz ale w ogóle nie zrozumiałam o co chodzi w twoim poście
O to chodzi że czasami seks z prawiczkiem może byc lepszy niż pierwszy seks (a czasem nie tylko pierwszy) z "doświadczonym" . Nie wszystkie doświadczenia są korzystne i nie wszystkie od razu przekładają się na dobry seks z nową partnerką. Czasami zbyt dużo doświadczeń jest wręcz niebezpieczne. Taki doświadczony staje się wtedy bronią biologiczną.
Autodestruktor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-28, 08:36   #51
Divay
Raczkowanie

Cytat:
To wcale nie znaczy, że taka osoba jest mniej zaspokojona seksualnie od Ciebie. Może po prostu nie chciał robić tego z byle kim, w byle jakiej toalecie...

No ale przecież możesz sama wybierać, kogo i z jakiego powodu dyskwalifikujesz we własnym łóżko

Prawiczek ma jeszcze jedną przewagę nad panem, co zaliczył kilkaset dziewcząt - najzwyczajniej w świecie ma większe szanse na bycie zdrowym.

masz racje

to tak jak w tym dowcipie o zajączku i wilku ^^
Stary 2008-03-28, 09:20   #52
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

Cytat:

No ale przecież możesz sama wybierać, kogo i z jakiego powodu dyskwalifikujesz we własnym łożku

Prawiczek ma jeszcze jedną przewagę nad panem, co zaliczył kilkaset dziecząt - najzwyczajniej w świecie ma większe szanse na bycie zdrowym.
no,tak oczywiście,zapomniałam.
przecież skoro facet nie jest prawiczkiem to od razu bzykał się z każdą dziewczyną w każdej toalecie.
Stary 2008-03-28, 09:28   #53
201704051255
Konto usunięte

najważniejsza tak naprawdę jest fantazja, chęć eksperymentowania, otwartość, dystans do samego siebie, wyluzowanie (dla mnie oczywście , bo są na pewno osoby, którym pod kołdrą przy zgaszonym świetle odpowiada najbardziej, a szczytem finezji są bawełniane majty - ich sprawa)

a to częściej, choć nie zawsze i nie jest to reguła spotykamy u nie prawiczków, bo ci są spięci, zdenerwowani, często bardzo bardzo niepewni siebie, co nie znaczy, że każdy doświadczony jest bogiem seksu
Stary 2008-03-28, 09:34   #54
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

jeszcze dodam że dwudziestokilkuletni prawiczek jest dla mnie hmm,"podejrzany" dlatego że to może oznaczać że nie potrafi zbudować poważnego związku.przecież u większości dorosłych ludzi seks jest naturalnym,kolejnym etapem związku.skoro do tego nie doszło to może oznaczać że facet jest albo
a) super wybredny-a takiego nie chcę bo po co mam cały czas żyć pod presją żeby go zadowolić
b) po prostu nieporadny,seks ma dla niego mniejsze znaczenia itd.takiego też nie chcę
Stary 2008-03-28, 09:38   #55
Przecietniak
BAN stały

Cytat:
co nie znaczy, że każdy doświadczony jest bogiem seksu
albo doświadczona boginią seksu

to nawet widac w pornosach
są aktorki które robią blowjob jak heather brooke (mistrzyni świata !!!)
a są które tak robią ze ma sie ochote wyłaczyć film

mi sie wydaje ze to kwesti inteligencji podejcia do seksu
z głupia dziewczyną nawet sobie nie poflirtujesz na poziomie
Stary 2008-03-28, 09:47   #56
Przecietniak
BAN stały

Cytat:
jeszcze dodam że dwudziestokilkuletni prawiczek jest dla mnie hmm,"podejrzany" dlatego że to może oznaczać że nie potrafi zbudować poważnego związku.przecież u większości dorosłych ludzi seks jest naturalnym,kolejnym etapem związku.skoro do tego nie doszło to może oznaczać że facet jest albo
a) super wybredny-a takiego nie chcę bo po co mam cały czas żyć pod presją żeby go zadowolić
b) po prostu nieporadny,seks ma dla niego mniejsze znaczenia itd.takiego też nie chcę
a nie przyszło ci do głowy ze facetm moze chcies czuć ze jest kochany i rozumiany

jak gadam z kumplami to dochodze do wniosku ze niedokonca im odpowiada ze z ich parnerkami łaczy ich tylko seks

ze nie maja wspolnych zainteresowań
jak facet sie wiąze z kobieta to liczy na coś wiecej
a przewaznie dostaje tylko seks

ja nigdy nie chodziłem z kobieta która by podzielałą moje pasje
i co najwazniejsze znała sie na nich

dlatego zazdroszcze mojemu kumplowi ze trafił na kobieta z która gołaczy bardzo dużo a nie tylko seks
Stary 2008-03-28, 09:51   #57
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
a nie przyszło ci do głowy ze facetm moze chcies czuć ze jest kochany i rozumiany

jak gadam z kumplami to dochodze do wniosku ze niedokonca im odpowiada ze z ich parnerkami łaczy ich tylko seks

dlatego zazdroszcze mojemu kumplowi ze trafił na kobieta z która gołaczy bardzo dużo a nie tylko seks
Mój facet miał sytuacje dokładne odwrotne - łączyło go z kobietami uczucie, a seks był fatalny. Rozmowy, propozycje nic nie dały - dwa związki się w końcu rozpadły, bo zgranie jest niesamowicie ważne, bez niego, dla mnie się po prostu nie da. Taką samą sytuację miałam ja, co z tego, że świetnie się dogadywaliśmy, jeśli libido mojego byłego chłopaka było na wymarciu. Problemy w łóżku przekładają się kolejno na inne sfery życia i relacja zaczyna się sypać. Dlaczego? Jakbyś sie czuł, gdyby ci non stop odmawiano? Gorszy, nieatrakcyjny? Taki związek nie ma szans.

Co do kobiet i pasji, może nie tam gdzie należy szukasz. Ja zawsze znalazłam kogoś, kto podzielał moje zainteresowania, też je czuł - bez tego trudno o bliską relację.
Stary 2008-03-28, 10:06   #58
Przecietniak
BAN stały

Cytat:
Mój facet miał sytuacje dokładne odwrotne - łączyło go z kobietami uczucie, a seks był fatalny. Rozmowy, propozycje nic nie dały - dwa związki się w końcu rozpadły, bo zgranie jest niesamowicie ważne, bez niego, dla mnie się po prostu nie da. Taką samą sytuację miałam ja, co z tego, że świetnie się dogadywaliśmy, jeśli libido mojego byłego chłopaka było na wymarciu. Problemy w łóżku przekładają się kolejno na inne sfery życia i relacja zaczyna się sypać. Dlaczego? Jakbyś sie czuł, gdyby ci non stop odmawiano? Gorszy, nieatrakcyjny? Taki związek nie ma szans.
umnie jest wrecz odwrotnie
jak czuje ze jestem kochany i rozumiany to mam wieksza ochote na seks

Cytat:
Co do kobiet i pasji, może nie tam gdzie należy szukasz. Ja zawsze znalazłam kogoś, kto podzielał moje zainteresowania, też je czuł - bez tego trudno o bliską relację.
wiesz ja słucham głownie hiphop
a w naszym kraju trodno jest znalesć kobiete która sie zna na tej muzyce
i wie co to flow , punchline czy follow-up

ile jest w polsce dobrych raperek ?
ile dobrych beatmakerek ?

na palcach jednej reki można policzyć
Stary 2008-03-28, 10:13   #59
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

Cytat:

oczywiście tu się z tobą zgadzam,podobne zainteresowania,pasje,wsp ólne tematy do rozmowy są bardzo ważne w związku ale tu już chyba schodzimy na inny temat.

wracając do tego że facet chce się czuć rozumiany itd.no,oczywiście każdy tego chce.piszesz że ty miałeś lat 23 kiedy przeżyłes swój pierwszy raz.no,ale wyjaśnij mi,przez tyle czasu nie poznałeś zadnej dziewczyny z którą chciałbyś to zrobić?
Stary 2008-03-28, 10:19   #60
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
umnie jest wrecz odwrotnie
jak czuje ze jestem kochany i rozumiany to mam wieksza ochote na seks

wiesz ja słucham głownie hiphop
a w naszym kraju trodno jest znalesć kobiete która sie zna na tej muzyce
i wie co to flow , punchline czy follow-up

ile jest w polsce dobrych raperek ?
ile dobrych beatmakerek ?

na palcach jednej reki można policzyć
to odrazu musi byc raperka?
uhuuu
z tego co ja się orientuję mnóstwo dziewczyn słucha hip hopu a jeśli się już tym interesują, to co za problem wprowadzic je w ten świat trochę głebiej
Cytat:
wracając do tego że facet chce się czuć rozumiany itd.no,oczywiście każdy tego chce.piszesz że ty miałeś lat 23 kiedy przeżyłes swój pierwszy raz.no,ale wyjaśnij mi,przez tyle czasu nie poznałeś zadnej dziewczyny z którą chciałbyś to zrobić?
No właśnie, jak już tak głęboko grzebiemy, nie żebym chciała Ci coś na siłę udowadniać, ale z tego co wiem jesteśmy tylko zwierzętami (nie piszcie mi, że różnimy sie od nich właśnie tym, że możemy się powstrzymywać i kontrolować, bo gdyby tak było, ludzki gatunek dawno by wyginął... no i watek nie o tym), mamy swoje odgórne potrzeby fizyczne, które gwarantują nam przetrwanie i mam na myśli potrzebę rozmnażania(seksu). Jeśli osoba bardzo długo czeka z seksem, to często jest tak, że potrzeby fizyczne zwyciężają i idzie do łóżka z kimkolwiek, bo już nie wytrzymuje ciśnienia. Pierwotnej potrzeby, kolokwialnie mówiąc - chcicy. Znałam kilka takich dziewczyn, w tym siebie. Jeśli takiej potrzeby nie miałeś moznaby wysunąć daleki wniosek, że Twoje libido jest niewielkie.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości