![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
![]()
Oj jak takie cudności to i ja muszę tu być!!!
![]() Oprócz wątku przeglądnęłam tak na szybciorka Twoją stronkę! Śliczniuchne dzieła tworzysz ![]() ![]() ![]() W ogóle jestem zachwycona tym co zobaczyłam! Zapomniałam jeszcze dodać ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: ...z sercem tworzone karteczki Sagi...
![]() ![]() ![]() Przez ostatnie wieczory trochę pracowałam... więc miło mi posiedzieć przy kompie ![]() ![]() Ale przechodząc do meritum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() karola0507... dziękuję ![]() nirshya.dwbh... i Tobie równiez ![]() ![]() anka43... dziękuję, czy ja wiem, czy "talent"... to raczej potrzeba tworzenia i ucieczka w tworzenie. Niekiedy mama wrażenie, że im bardziej jestem nieszczęśliwa to tym piękniejsze rzeczy tworzę ![]() ![]() Kaotka... ![]() ![]() ![]() klaudens... hehehe w sam raz dla Rocznego Kubusia ![]() ![]() hejasz... dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moni_ka.g... a dziękuję ślicznie ![]() ![]() kamilcia_w... bardzo dziękuję ![]() ![]() anesiaa... ![]() Feme21... ![]() ![]() A dziś prezentuję... wczoraj wykonane na prośbę mojej mamy ![]() ![]() ![]() Zapraszam ![]() P.S. Dorzucam jeszcze szabloniki... żeby chętne widziały jak takie cacka "samochodzikowo - wózkowe" stworzyć ![]()
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Przeładowałam wiadomość ikonkami heheh, a chciałam jeszcze dopisać słów kilka dla Joasiuni:
Dziękuję ślicznie za Twoje słowa, bardzo miło czytać coś takiego. Bardzo ![]() ![]() Pozdrowienia śle serdeczne dla wszystkich ![]()
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
no właśnie............ Joasiunia ma rację
![]() Ciepełko bije z Twoich kartek ![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
![]()
Czuję,że to będzie jeden z moich ulubionych wątków
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
swietna kartka wózeczek!
wszystko piekne ładne.. na blogu tez bardzo fajne zeczy, a pomysł albumu dla Zosi... superaśny ![]() miło ze dałas szabloniki wózka i samochodzika ![]()
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Ale doznałam szoku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Takich śliczności to ja w życiu nie widziałam,a ja tylko przez Ciebie wpadam w kompleksy!Nie przepadam za różem ,a Twoje kartki maja go dużo i to wcale mi nie przeszkadza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Adalira... dziękuję
![]() Joasiunia... bardzo się cieszę, że Ci się tutaj podoba ![]() Feme21... lubię się dzielić tym co robię ![]() ![]() Julcia123321... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
no to coś Ci powiem...chciałam połączyć dwa twoje posty które są jeden pod drugim ale nie mogę...powód...za dużo emotek...pierwszy raz zobaczyłam taki komunikat wiec niech zostanie jak jest...
co do nowości jak zwykle świetna robota, ale mnie zauroczyło co innego....jakie ty masz piękne pismo...rewelacja... a co do tego że wcześniej nie skojarzyłam, kojarzę cię z innego forum ale zorientowałam sie dopiero jak zobaczyłam suwaczek z Twoja Zosieńką
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
SAGA cudowne karteczki robisz, mają swój styl i powiem szczerze że podziwiam kobitki robiące kartki jak ja to nazywam metodą "scrapbookingu", miałam 3 podejścia kartek w takim stylu i wielka klapa z tego była.
Z wielką chęcią zajrzę tutaj jeszcze. pozdrawiam m.m. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
wow, o ja....jakie to wszystko sliczne
![]() cuda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Saga wózkowe i samochodzikowe karteczki sa prześliczne, przeslodkie i przedzidziusiowate, jednym slowem sliczności zrobilaś. Dzięki za szablony.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
I znów superaśna karteczka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kamilciu dopiero teraz Cię dopadł ten komunikat? Mnie on ciągle prześladuje
![]() A co do karteczek to śliczne po prostu i rozwijać się zbytnio nie będę, bo będę rozwiązła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Powiem tylko WOW . Śliczne kartki, bardzo starannie wykonane, czyściutkie, nieprzeładowane, bombowe
![]() Pozdrawiam Asia Oczywiście czekam na nowości ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Witam nocą wczesną, wieczorem głębokim
![]() Przerwałam pracę nad prezentem urodzinowym dla mojej mamy- robię dla niej szydełkowe zazdroski do kuchennego okna ![]() Bosz... chyba na głowę upadłam, jeżeli chce zdążyć z tym "dziełem" do 15 kwietnia... Wzór nietrudny ![]() ![]() ![]() Skoro swój wieczór spędzam "z szydełkiem" to i prace dziś szydełkowe zaprezentuję. Kocham motywy szydełkowe ![]() ![]() Nim jednak zaprezentuję owe kartki słów kilka do Was: kamilcia_w... charakterystyczny suwaczek ![]() ![]() kwiatuszek10001... 3 podejścia i klapa???? a to dlaczego klapa??? to jeszcze 4-te spróbuj!!!! gwarantuję, że tym razem się uda ![]() bewix... dziękuje bardzo ![]() hejasz... dziękuję z serca ![]() Kaotka... i Tobie również dziękuję ślicznie ![]() marikusia... dziękuję ![]() bydgoszczanka... dziękuję Asiu ![]() ![]() ![]() Kolorowych snów ![]()
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
oj bardzo miłe to oglądanie Twoich karteczek. ładnie skomponowane, super dodatki szydełkowe
![]()
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Dorzucam jeszcze kilka szydełkowych karteczek
![]() ![]() ![]() S.
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Sago! To jakaś telepatia chyba- wiesz, że ja też obmyśliłam sobie karteczkę z dodatkami szydełkowymi? Nawet kwiatki już mam zrobione, tylko na resztę jeszcze czasu nie znalazłam..
Twoje pracki jak zwykle śliczne, a te z torebeczkami są po prostu urocze. Takie w sam raz dla Babci, Cioci albo dla jakiejś Małej Damy ![]() Aaa... i dziękuję za wstawienie szablonów- na 100% się przydadzą ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Ojjjjjjj, mało kto ma taki piękny początek wątku
![]() Pamiętaj by tego nie zaprzepaścić ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Jejku ile roboty szydełkowej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I wiesz co jeszcze...? Straszelnie przypadło mi do gustu imię Twojej córeczki - Zosia! Muszę nad nim pomyśleć jeśli kieeeeeeeedyś kieeeeeeeedyś jakiś potomeczek będzie ![]() A póki co pozdrawiam i życzę miłego weekendu i skończenia prezenciku dla Mamy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Myślalam, myślalam... a zreszta nieważne co myślalam, bo i tak mnie zaskoczylas. Calkowicie odmienny styl karteczek, a tez sa przesliczne. Jakby inna osoba je stworzyla, ale nie, bo to Twoje prawda? I jeszcze pewnie sama szydelkowalaś dodatki? Piekne sa.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
karteczki piękne i Takie Twoje i styl taki niepowtarzalny w nich jest. Szydełkowe dodatki
![]() ![]() podziwiam Twoje karteczki mają urok. ![]() Te z koszyczkami są..... ahhh ![]()
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
aż dech zapierają Twoje karteczki... świetne te dodatki szydełkowe...naprawdę podziwiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Twoje nowe karteczki są wyjątkowe
będę ostro śledziła twojego bloga bo chciałabym zobaczyć zazdrostki a skoro już został poruszony temat imienia twojej córeczki to ja tez coś wtrącę...dobre 10 lat już pokochałam to imię, nawet na bierzmowaniu przyjęłam imię Zofia...zawsze mówiłam ze chciałabym kiedyś nazwać córkę właśnie tak to wszyscy pukają się w głowę i mówią...ty chora jesteś?, chcesz żeby w szkole gadali do niej "Zocha po wengelllll" ![]()
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
![]()
"Zocha po wengelllll" ??? A ja tam nie wiem o co chodzi Kamilciu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
no Zosia prześlicznie brzmi
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Moja mama miala na imię Zofia i była wspanialą mamą, kobietą i żona, a ponadto byla bardzo ladna kobietą. Jak czekałam na dzidziusia to mieliśmy dwa imiona do wyboru: Zosia albo Szymon, a że urodzil sie chłopak no to jest Szymon. Zofia to bardzo ladne imię dla dziewczynki i dla kobiety tez.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz Edytowane przez hejasz Czas edycji: 2008-04-12 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
![]()
To się rozpętała dyskusja o imionkach dla dzieciaczków...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.