![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
piękne cytaty o miłości na zaproszeniach
Nie wiem czy taki wątek już był... w każdym razie szukałam i nie znalazłam.. Mianowicie chodzi mi o cytaty, fragmenty wierszy itp na zaproszeniach często są
![]() Mój brat za dwa miesiące się żeni, chciałabym jako niezapomniany prezent ślubny wykonać album na zdjęcia. Chciałabym opatrzyć go na każdej stronie właśnie jakimś ładnym aforyzmem. Na zaproszeniach ślubnych zawsze są takie ładne... ![]() a więc otwórzcie swoje zaproszenia, przepiszcie tekst i mi pomóżcie.. Z góry Wam ślicznie dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: piękne cytaty o miłości na zaproszeniach
Ja na zaproszeniu nie mam aforyzmu, tylko wiersz. Wszystkim się podobał. Nie wiem, czy będzie akurat pasował do albumu, ale może się przyda:
Czy zechcesz ze mną przeżyć dni wyśnione? Odpowiesz- tak, bo ufasz mi szczerze. Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, Bądź dla mnie takim, w jakiego dziś wierzę. moje imię Czy zechcesz los swój złożyć w moich dłoniach? Odpowiesz- tak, bo serce mi dałaś. Lecz kiedy los zbieleje na skroniach, Bądź dla mnie wszystkim, czym dzisiaj być chciałaś. imię TŻ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ZAPROSZENIA - propozycje tekstów na zaproszenia i zawiadomienia
My bierzemy tylko ślub cywilny i nie robimy wesela ale myślę, że wypada wysłać rodzince jakieś zawiadomienia o tym wydarzeniu. Macie może coś na taką okazję?
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
ja zamówiłam zaproszenia na allegro - ze zdjęciem
![]() w przyszłym tygodniu powinam je mieć. moniczko2010 - zawiadomienia oczywiście jak najbardziej powinnaś mieć. a teskt np. taki: Pełna szczerych chęci i ochoty Agnieszka Potocka oraz Bogu ducha winien Jan Nowak ogarnięci nieodparcie wzniosłymi ideałami życia małżeńskiego, oraz gwoli skrócenia niebezpiecznie przedłużającego się narzeczeństwa postanowili zawrzeć związek małżeński Uroczystość zaślubin odbędzie się dnia 7 września 2007 roku o godzinie 15.00 w Urzędzie Stanu Cywilnego w Krakowie lub: Ku radości prawdziwych Przyjaciół i za przyzwoleniem najbliższych ślubować sobie będą dozgonną miłość Anna Podolska i Jan Potocki Uroczystość zawarcia związku małżeńskiego odbędzie się dnia 15 czerwca 2007 roku o godzinie 17 w Urzędzie Stanu Cywilnego na ulicy lwowskiej W Warszawie lub: Anna Podolska i Jan Potocki mają zaszczyt zaprosić Sz. P. ………………………… na swój ślub. Uroczystość ta odbędzie się dnia 3 maja 2007 roku o godzinie 15.00 w Urzędzie Stanu Cywilnego w Krakowie lub: Dnia 3 maja 2007 roku o godzinie 13 w Urzędzie Stanu Cywilnego w Krakowie odbędzie się ślub Anny Podolskiej i Jana Potockiego Na uroczystość serdecznie zapraszają Rodzice i Narzeczeni lub: Anna Hobrzańska i Adam Krzemski zawiadamiają, że podjęli ważną decyzję życiową, która zaprowadzi ich na ślubny kobierzec dnia 21 lipca 1998 roku o godzinie17.00 w Urzędzie Stanu Cywilnego przy ulicy Czarnieckiego 15 w Warszawie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Ja także szukam ciekawych tekstów na zaproszenia ale właśnie na ślub cywilny . Cieżko takie znaleźć wszystko jakieś kościelne :-( Jutro idziemy umówić termin na koniec lutego :-D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Dot.: Re: ZAPROSZENIA - propozycje tekstów na zaproszenia i zawiadomienia
prawa autorskie obowiązują
![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-02-02 o 11:55 Powód: złamanie regulaminu - p.6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
"ja zamówiłam zaproszenia na allegro - ze zdjęciem
![]() w przyszłym tygodniu powinam je mieć. " kodeina - jak dojda to wklej na stronke ok? jestem bardzo ciekawa jak bede wygladac ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaabciu ja już dawno po otrzymaniu zaproszeń, rozdaniu ich i już ponad miesiąc po ślubie jestem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
eee no to ty swiezo upieczona mezatka jestes :d - gratuluje
![]() no ale moze masz zdjecie zrobione? bo naprawde jestem baaaaaaaaaaaaardzo ciekawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znalazłam ![]() podaję linki. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1200088657 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1200086548 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
jejku sliczne te zaproszenie
![]() ![]() powiedz mi ile za nie zaplacilas?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
@~@~@ Andrezj Lichocki i Weronika Łukaszewicz zapraszają na uroczyste podpisanie Aktu Małżeństwa, które nastąpi dnia 15 maja 2010 roku w Urzędzie Stanu Cywilnego w Radomiu. @~@~@ Joanna Liwińska i Michał Grzelak
Uroczystość odbędzie się w piątek, 19 czerwca 2000 roku o godzinie 17.00 w Pałacu Ślubów na warszawskiej Starówce. Z radością zapraszamy Sz. P. ......................... ......................... .......... Narzeczeni wraz z Rodzicami Po ślubie, o godzinie 19.30, serdecznie zapraszamy na kolację do restauracji “Czarownica” w Hotelu Hera, przy ulicy Belwederskiej 26/30. @~@~@ Gdy na kartce kalendarza ukaże się data 7 czerwca A.D. 1999 a wskazówki zegara ku godzinie 18.00 chylić się będą, na ten czas Marzena Mioduszewska i Dariusz Bednarski miłość małżeńską ślubować sobie będą w Kościele Św. Anny/Urzędzie Stanu Cywinego przy Krakowskim Przedmieściu 68 w Warszawie. Na którą to uroczystość mają zaszczyt zaprosić Sz.P. ......................... ......................... . Rodzice i Narzeczeni Po uroczystości zaślubin miło nam będzie gościć Sz. P. na przyjęciu weselnym w Klubie Oficerskim na WAT-cie przy ul Gen. S. Kaliskiego 2. @~@~@ Elżbieta Skrzypczyńska Tomasz Bolejko z radością zapraszają na swój ślub w sobotę, 19 lipca 1998 roku o godzinie 16.00 w kościele Św. Aleksandra/ USC przy ulicy X w Warszawie @~@~@ Ewa Winnicka i Krzysztof Ciapłowicz wraz z Rodzicami mają zaszczyt zaprosić Sz.P. ......................... ......................... ... na uroczystość zawarcia związku małżeńskiego. Podpisanie Aktu Małżeństwa odbędzie się dnia 21 czerwca 1999 roku o godzinie 15.45 w Pałacu Ślubów przy Placu Zamkowym 6 na warszawskiej Starówce. @~@~@ Zakochani i świadomi, że ich miłość to nie wiatr mają zaszczyt zawiadomić, że chcą razem iść przez świat. Wioletta Malalkowska i Artur Klimko Dnia 20 września 1999 roku o godzinie 16.30 w Kościele Matki Boskiej Częstochowskiej przy ulicy Jagiellońskiej w Zielonce odbędzie się uroczystość zawarcia Sakramentu Małżeństwa Uroczyste podpisanie Aktu Małżeństwa odbędzie się dnia 19 września 1998 roku o godzinie 11.00 w U.S.C. w Zielonce przy ulicy Lipowej Na uroczystości serdecznie zapraszają Rodzice i Narzeczeni
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Kodeino, urocze zaproszenia
![]() ![]()
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Oj tak, ja również poproszę namiar! Są prześliczne.
Mam tylko pytanie - gdzie umieszczacie informację o weselu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
tutaj jest link do allegrowicza http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=3012487
inne wzory też są ładne. Zaproszenia są bardzo estetycznie wykonane! Cytat:
![]() Zresztą allegrowicz przesyła teksty, czcionkę i nawet kolor kokardki do wyboru ![]() Kilka zaproszeń zamówiłam bez personalizacji na wypadek gdybym kogoś chciała zaprosić na wesele w ostatniej chwili ![]() Aha i nie ma problemu z ponowym zamówieniem zaproszeń jeśli braknie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
No tak, te zaproszenia są ładne i tanie, ale nie zużywa się do nich dużo materiału i nie wymagają dużo pracy. Te, które ja zacznę robić niedługo będą kosztować więcej, bo wyprodukowanie ich będzie droższe i czasochłonniejsze. Jak już jakieś zrobię to pokaże fotki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
Kodeina, bardzo bardzo Ci dziękuję. Dzięki Tobie mam już wybrane zaproszenia na ślub! Chcę te i żadne inne. A teraz mam pytanie, być może strasznie głupie.
Co to jest "personalizacja gości"? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
gosiksosik - hehe nie jestes sama ... ja tez juz wiem jakie bedziemy miec zaproszenie na slub !!!!!!!!!!! dokldnie takie jak Ty kodein
![]() ![]() ![]() pokazalam je wczoraj mojego TZ i bardzo mu sie spodobaly to samo jesli chodzi o mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ładnie to wygląda ![]() Tak jak już wcześniej pisałam..kilka zaproszeń zamówiłam bez personalizacji na wypadek gdybym chciała kogoś zaprosić w ostatniej chwili ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
a powiedz mi kodein - zamowilas wczesniej jedno zaproszenie zeby zobaczyc jak sa zrobione czy zaufalas i od razu zamowilas wszystkie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
Kodeino, bardzo Ci dziękuję za odpowiedź i podpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
gosiksosik - nie dziekuje tylko dziekujemy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
A my mamy taką treść:
Z przyjemnością zawiadamiamy, że .......... i ............ postanowili wspólnie wędrować przez życie. Uroczysty wymarsz do tej długiej i trudnej wędrówki do spokojnej jesieni życia nastąpi dnia ............... o godzinie .......... z Kościoła ......................... ....... przy ulicy ......................... ....... O wzięcie udziału w tej pięknej chwili proszą Sz. P. ......................... ............. Rodzice i narzeczeni Jak tylko zobaczyliśmy ten tekst, od razu nam się spodobał. Chcieliśmy jeszcze jakiś aforyzm, ale doszliśmy do wniosku, że i tak, jak nam się coś podoba, to jest związane z drogą , a po drugie i tak sama treść jest jakby poetycka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() niedorosla - mogłabym ewentualnie od Was ściągnąc ten tekst? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
No jasne;D
Cieszę się, że Wam też się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
czy macie może wierszyki z prosbą o zabawki zamiast kwiatów??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.