![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Focus RF
tak to właśnie wygląda, tylko, że te "bijące się o klientów" uważają chyba, że klientki to jakieś idiotki, którym można wszystko wmówić. O tym, że focus rf i melody to to samo świadczą certyfikaty jakie na swojej stronie publikuje oficjalny dystrybutor na Polskę, http://www.focusrf.pl/pdf/statement_english.pdf. Ale internet jest cierpliwy i wszystko przyjmie. Ja sama chodziłam na zabiegi do gabinetu gdzie obok siebie stały dwie maszyny identyczne i jedna z napisem "melody", druga z "focus rf".
Nalepka nie ma znaczenia, znaczenie mają moim zdaniem kwalifikacje kosmetyczki i oczywiście cena zabiegu. Jeśli kosmetyczka jest OK i cena niższa, to po co przepłacać. Proste prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
podpisuję się pod wszystkimi postami na tak. radiofale niedługo wyprą botox i kwas hialuronowy, mówie wamQ!
![]()
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
![]()
Alexis! czy jak wolisz Alexmm... Daj nam się wypowiedziec na temat rezultatów.Jak ci nie wychodzą zabiegi na podróbce to nie wyżywaj się na forumowiczkach. ...aha,i kup sobie Dacie Logan
![]() ![]() Dziewczyny,zapisałam się na zabiegi wyszczuplające uda z lipo i focusem 25.09 jak będę po to Wam opiszę. Pzdr. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
reklama dzwignią handlu
![]() Edytowane przez kamcia1232 Czas edycji: 2010-09-27 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Ja robiłam w Kielcach trio rf na uda i brzuch na ul.romualda efekty bardzo dobre, po 2 zabiegach 3,5cm mniej z uda i z brzucha 3, robie dalej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
![]()
Tiaaa "reklama dźwignią handlu"
![]() Otóż byłam na Fokusie na 4 zabiegach i drogie Panie ... bez rewelacji. Dałam się wkręcić bo na kilku forach internetowych nic tylko fokus i fokus, ale teraz już wiem że to zwykła reklama. Jak się później zorientowałam, to maszyn do fal radiowych jest kilkadziesiąt. ![]() Poszłam na inną maszynę i efekt był troszkę lepszy ale też bez rewelacji. Dopiero jak trafiłam do mojego obecnego salonu gdzie połączyli mi radiofrekwencję z mezoterapią i oxybrazją, efekty są znaczące. Te "piania" ![]() I nie przesadzajcie z tym Fokusem, na Kafeterii jest cała dyskusja na ten temat (nawet rzeczowa) i okazuje się że ten cały cudowny fokus jest po prostu zwykłym Chińskim produktem, jakich wiele, tylko w Polsce ma kosmiczną reklamę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Focus RF (śpiewa tańczy i stepuje :) )
powiem szczerze: uśmiałam się. ale też przykro się robi... AnkaGG, wydajesz sie być nieufną, zgorzkniałą kobietą...nie sądze, zeby ktoś tu chciała naciągać pacjentki na zabiegi z kosmosu o niewiadomym efekcie. sama poddałam sie serii na focusie rf, co zmieniło moją decyzję dotyczaca botoxu. juz go nie potrzebuję.
nie wiem ile masz lat i w jakiej kondycji jest twoja skóra, jesli juz radiofale nie działaja na ciebie. albo jesteś koło 20-stki i masz wysoka gestość skóry, wiec efekt kurczenia sie włókien kolagenowych jest nie widoczny, albo jestes grubo po 40 i twoja zwiotczała skóra potrzebuje pona 10 zabiegów , aby przyniosły oczekiwany efekt.... nie potrzebnie wypisujesz tu bzdury. Cytat:
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Misslulu znów ściemnia
Misslulu nie wykręcaj kota ogonem. Chciałas tu robić reklamę jakiejś swojej kumpeli i ci sie nie udało, bo pisałaś bzdury licząc na to, że nikt tego nie sprawdzi. Okazało się że sprawdzić łatwo i nic się nie zgadza. Te dyrdymały na temat różnicy między Melody a Focus RF dowodza, że jesteś ignorantką albo specjalnie mącisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
alexis uwielbiam cię!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
My też w salonie mamy Focusa i powiem Wam,że jest to zupełnie co innego niż np. botox.
Tutaj maszyna stymuluje i regeneruje tkanki, nie zatrzymuje pracy tylko pobudza do działania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Hmmm..... czy to nie dziwne, że osoby chwalące Focus mają po 1-kilka wiadomości.... wygląda to jakby reklamowały tego Focusa......
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
witam drogie pani. jestem już około miesiac po ukończeniu serii 4 zabiegów focus rf. byłam zachwycona. ale po tych paru tygodniach niestety przygasłam w wychwalaniu radiofal. skóra powróciła do stanu wyjściowego na tyle,ze w srodę ide na ostrzykiwanie kwasem hialuronowym. pani kosmetolog przeprowadzajaca zabieg focusem, mówiła,ze najlepszy efekt widać po 2 miesiacach. wówczas widać efekt przebudowy kolagenu. mi się nie chce czekać .idę na kwas.
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
a mnie zainteresował Regeneris... juz zrobiłam rozeznanie , gdzie jest w Trójmieście i prawdopodobnie w listopadzie lub grudniu sie skusze
![]()
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
a wie ktos jaka jeste róznica w efektywności pomiędzy Focus RF a Fraxelem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Moje doświadczenie z melody i fokus rf:
przeczytałam forum i moge potwierdzic, ze to melody to nie fokus. Roku temu dałam sie namówic na pięć zabiegów melody, po których nie widziałam nawet minimalnego efektu! I co najlepsze Panie w tym salonie wmawiały mi, ze to działa tak jak fokus! Oczywiście zaczełam czytac fora i stwierdziłam, ze dałam sie nabrać! Moja siostra zrobiła pod koniec 2009 roku fokusa 5 zabiegów jak ja zobaczyłam to nie mogłam uwierzyc, ze to tych 5 zabiegach mozna tak pieknie wygladać. Wiec, różnica miedzy tymi maszynami jest ogromna! Od połowy czerwca zaczynam fokusa na twarz 5 zabiegów, jestem po konsultacji. Pani, która bedzie robiła mi zabiegi na ponad 2 letnie doświadzczenie z fokusem(widziała dyplom z salonu royal vital). Widziałam tez zdjecia Pani tam pracującej koło 50 lat, która maiła 7 zabiegów 2 lata temu - naprawde wyglada 10 lat młodziej. nie moge sie doczekać, szkoda ze tak pozno zaczynam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
Ja p...zamiast pozytecznych informacji sam spam. Czy moderatorem na tym forum jest śpiąca królewna?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Całkowicie się z Tobą zgadzam! Jak to dobrze, że istnieją jeszcze inteligentne kobiety... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
BAN stały
|
Trzy tygodnie miałam robiony pierwszy z czterech zabiegów Focusem RF w klinice Amaya w W-wie i cieszę się , że pomimo różnych innych urządzeń akurat to zostało mi polecone. Miałam robiony masaż modelujący uda i pośladki rozgrzana głowicą. Po zrobieniu pierwszego pośladka mogłam w lustrze porównać z tym jeszcze nietkniętym i nie mogłam uwierzyć, że mocna tak swobodnie modelować ciało - podniesiony pośladek i zdrowszy kolor skóry. Całkiem nieźle jak na 1 raz. nie mogę doczekać się rezultatu końcowego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
Witam. Mam 35lat. 1,5 roku temu udałam się do jednego z warszawskich salonów (zresztą wyżej już o nim była mowa) na 5zabiegów pod oczy wykonanych właśnie Focusem. Wydałam sporą sumę pieniędzy, licząc na poprawę wygladu mojej skóry pod oczami. Kochane Panie - stwierdzam, że zabiegi wykonane Focusem rf nie ulepszają wyglądu skóry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! NIE BYŁO, NIE MA ŻADNYCH EFEKTÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
Edytowane przez rosa03 Czas edycji: 2010-11-06 o 23:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
![]()
o rany...wchodze w temat bo chce sie czegos dowiedziec...
a tu jakaś żenada wogole.jak nie zucanie sie konkurencji na siebie to perfidnie reklama pod reklamą;/ przeciez ten temat nadaje sie do usunięcia....... po tak żenujących popisach bede omijac chyba wszystkie wymienione w temacie salony bo to naprawde żałosne....i cos tu chyba nie gra; p ![]() nie po to wchodze na forum żeby łykać spam ; p
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
Ja też myślę, że posty, w których są podane adresy salonów kosmetycznych są pisane przez kosmetyczki w nich pracujące!!!!!!!!!! JESTEM PO KILKU ZABIEGACH WYKONANYCH FOKUSEM A EFEKTÓW NIE MA ŻADNYCH!!!!! ŻADNYCH!!!!!!!!! ŻADNYCH!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
rosa 03 bez przesady, tak bym nie powiedziała, ja sama sobie chwalę, ale rzeczywiście niektóre znajome miały znacznie słabsze efekty i narzekały. Nie wiem od czego to zależy, może od tego jak był robiony zabieg, a może od tego jak konkretne ciało reaguje na fale radiowe. Jedna dziewczyna od nas z pracy zrobiła sobie serię zabiegów (chyba 5-6) a potem po jakichś 3 miesiącach jeszcze dwa i efekt był rewelacyjny, miała trochę cellulitu, luźną skórę i rozstępy na brzuchu po ciąży, a teraz wygląda 100 razy lepeij. Ja bym też tak chciała
![]() Co do wpisów, gdzie są podawane adresy to ewidentna sprawa, panie sobie myślą, że na jakieś idiotki trafiły |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam Panie,
postanowiłem napisać na tym forum choć jestem facetem. Skorzystałem z odmładzania Focusem w Koszalinie i efekty widać było już w połowie 1-go zabiegu - po zrobieniu połowy twarzy dostałem lusterko i sam oceniłem, że jest różnica! Jestem aktualnie po 3 zabiegach i wyglądam dużo lepiej - szczególnie moje wysokie czoło. Więc dziwie się wpisom wcześniejszym, z których wynika, że nie działa. Może różnica efektów jest związana z płcią? a może z umiejętności i dokładności osoby, która obsługuje urządzenie? Sam przeglądam to forum przed nowym zabiegiem, więc postanowiłem zostawić info także dla facetów! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
Ale bujda!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha!!!ha!!!!ha!!!!!. Gdyby focus był taki wspaniały - wszyscy odmładzaliby się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! Korzystałam z zabiegów focus - powtarzam -ta maszyna nie odmładza skóry!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
-------> rosa 03
Czy jest taka możliwość, że trafiłaś w ręce kiepskiego specjalisty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Przyczajenie
|
![]()
Wczoraj wieczorem czytałam sobie Wasze wpisy, wiele cennych informacji. Ja tez mam postów co kot naplakał, ale ani nie mam gabinetu, ani focusa
![]() ![]() A więc tak, mam lada moment 36 lat, urodzilam 3 lata temu dziecko, przytyłam w ciązy baaaaaaaardzo dużo, teraz zmagam sie z dietą, chodze na ćwiczenia i widze po malu efekty. W kazdym razie fundnęłam sobie dzieki gruperowi/gruponowi (juz nie wiem który to był ) zabieg Fucus RF na twarz. (oferta już jest nieaktywna) Zaskoczył mnie nieco ten "lokal" do którego się udałam wypieknić, bo wygladem przypomina takie osiedlowe lekko zaplute niemodne gabinety fryzjersko-kosmetyczne, ale sprzęt dobry tam stał, no i juz zapłacone, więc nie wycofam się.... Sam zabieg jest relaxujący, ma się na twarzy pól kilko żelu do usg, który trzeba sobie potem z uszu wyciagać, ale na koniec nawet sobie ucięłam drzemkę. Nudy! ![]() Kosztował do wyboru 1 zabieg 149zł, szyja i Twarz z oczami, realna tam cena to 480zł! No i jestem przyznam szczerze zdumiona nieco, bo ewidentnie moja twarz jest jakaś taka nieoklapła, nie ma grawitacji, zmęczenia, czuję lekkie napięcie w twarzy, przyjemne. Podbródek tez jakby napięty. Piszę jakby, bo ogólnie w cuda nie wierzę, a z takim sprzętem dopiero mam 1 raz styczność... ale jak babcię kocham jest inaczej! No i idę we wtorek na 2gi. Tak czy inaczej bedę polowala na te promocje na gruperze czy gruponie, żeby gdzie indziej jeszcze sobie chociaz 2 zabiegi takie dokupić dla lepszego efektu. Pochwalę się, że już jestem w trakcie laserowegu usuwania włosów z całego ciala (też za połowę ceny ) i po 1 zabiegu mam ok 35% mniej ![]() Edytowane przez barrakuda Czas edycji: 2011-01-14 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Neutrina Czas edycji: 2011-01-16 o 18:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
A więc tak, jestem po 2gim zabiegu Focusa RF i jestem zachwycona! Widać wyraźnie że zmienil się owal twarzy, jest wszystko jakby naciagniete, chociaż nic mnie nie ciągnie. Szukam kolejnych ofert w necie za połowę ceny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
tylko mnie tu nie bić, nie mam nic z tym związanego, jedyne co polecam, bo jest teraz oferta na gruperze na Focusa RF, inne też są z falami radiowymi, ale ja na focusie już byłam więc z ręka na sercu polecam http://gruper.pl/x.php/1,1663/Ksztal...-Warszawa.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.