Focus RF - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-24, 11:58   #31
alexmm
Przyczajenie

Dot.: Focus RF

tak to właśnie wygląda, tylko, że te "bijące się o klientów" uważają chyba, że klientki to jakieś idiotki, którym można wszystko wmówić. O tym, że focus rf i melody to to samo świadczą certyfikaty jakie na swojej stronie publikuje oficjalny dystrybutor na Polskę, http://www.focusrf.pl/pdf/statement_english.pdf. Ale internet jest cierpliwy i wszystko przyjmie. Ja sama chodziłam na zabiegi do gabinetu gdzie obok siebie stały dwie maszyny identyczne i jedna z napisem "melody", druga z "focus rf".
Nalepka nie ma znaczenia, znaczenie mają moim zdaniem kwalifikacje kosmetyczki i oczywiście cena zabiegu. Jeśli kosmetyczka jest OK i cena niższa, to po co przepłacać. Proste prawda?
alexmm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-01, 15:31   #32
superdomina
Raczkowanie

podpisuję się pod wszystkimi postami na tak. radiofale niedługo wyprą botox i kwas hialuronowy, mówie wamQ! to rewelacja. oszalałam na punkcie focusa rf. polecam studio Amaya na dzielnej w wawie. zabieg jest rewelacyjny!!!!
Stary 2009-09-15, 21:46   #33
MissLuLu
Przyczajenie

Talking Dot.: Focus RF

Alexis! czy jak wolisz Alexmm... Daj nam się wypowiedziec na temat rezultatów.Jak ci nie wychodzą zabiegi na podróbce to nie wyżywaj się na forumowiczkach. ...aha,i kup sobie Dacie Loganto bardzo fajna fura
Dziewczyny,zapisałam się na zabiegi wyszczuplające uda z lipo i focusem 25.09 jak będę po to Wam opiszę. Pzdr.
MissLuLu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-16, 14:20   #34
kamcia1232
Przyczajenie

reklama dzwignią handlu

Edytowane przez kamcia1232
Czas edycji: 2010-09-27 o 13:36
kamcia1232 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-25, 22:40   #35
kaskulcze
Raczkowanie

Ja robiłam w Kielcach trio rf na uda i brzuch na ul.romualda efekty bardzo dobre, po 2 zabiegach 3,5cm mniej z uda i z brzucha 3, robie dalej warto wydac pieniadze, mozna porzadnie negocjowac cene i obsługa bardzo miła i profesjonalna
kaskulcze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-27, 07:13   #36
AnkaGG
Przyczajenie

Exclamation Dot.: Focus RF (śpiewa tańczy i stepuje :) )

Tiaaa "reklama dźwignią handlu"
Otóż byłam na Fokusie na 4 zabiegach i drogie Panie ... bez rewelacji.
Dałam się wkręcić bo na kilku forach internetowych nic tylko fokus i fokus, ale teraz już wiem że to zwykła reklama.
Jak się później zorientowałam, to maszyn do fal radiowych jest kilkadziesiąt.
Poszłam na inną maszynę i efekt był troszkę lepszy ale też bez rewelacji.
Dopiero jak trafiłam do mojego obecnego salonu gdzie połączyli mi radiofrekwencję z mezoterapią i oxybrazją, efekty są znaczące.
Te "piania" n/t fokusa przetaczają się na różnych forach, ale nie dajcie się wkręcać, szukajcie też innych tańszych ale DOŚWIADCZONYCH salonów.
I nie przesadzajcie z tym Fokusem, na Kafeterii jest cała dyskusja na ten temat (nawet rzeczowa) i okazuje się że ten cały cudowny fokus jest po prostu zwykłym Chińskim produktem, jakich wiele, tylko w Polsce ma kosmiczną reklamę.
AnkaGG jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-28, 13:52   #37
superdomina
Raczkowanie

Dot.: Focus RF (śpiewa tańczy i stepuje :) )

powiem szczerze: uśmiałam się. ale też przykro się robi... AnkaGG, wydajesz sie być nieufną, zgorzkniałą kobietą...nie sądze, zeby ktoś tu chciała naciągać pacjentki na zabiegi z kosmosu o niewiadomym efekcie. sama poddałam sie serii na focusie rf, co zmieniło moją decyzję dotyczaca botoxu. juz go nie potrzebuję.
nie wiem ile masz lat i w jakiej kondycji jest twoja skóra, jesli juz radiofale nie działaja na ciebie. albo jesteś koło 20-stki i masz wysoka gestość skóry, wiec efekt kurczenia sie włókien kolagenowych jest nie widoczny,
albo jestes grubo po 40 i twoja zwiotczała skóra potrzebuje pona 10 zabiegów , aby przyniosły oczekiwany efekt....
nie potrzebnie wypisujesz tu bzdury.

Cytat:
Napisane przez AnkaGG Pokaż wiadomość
Tiaaa "reklama dźwignią handlu"
Otóż byłam na Fokusie na 4 zabiegach i drogie Panie ... bez rewelacji.
Dałam się wkręcić bo na kilku forach internetowych nic tylko fokus i fokus, ale teraz już wiem że to zwykła reklama.
Jak się później zorientowałam, to maszyn do fal radiowych jest kilkadziesiąt.
Poszłam na inną maszynę i efekt był troszkę lepszy ale też bez rewelacji.
Dopiero jak trafiłam do mojego obecnego salonu gdzie połączyli mi radiofrekwencję z mezoterapią i oxybrazją, efekty są znaczące.
Te "piania" n/t fokusa przetaczają się na różnych forach, ale nie dajcie się wkręcać, szukajcie też innych tańszych ale DOŚWIADCZONYCH salonów.
I nie przesadzajcie z tym Fokusem, na Kafeterii jest cała dyskusja na ten temat (nawet rzeczowa) i okazuje się że ten cały cudowny fokus jest po prostu zwykłym Chińskim produktem, jakich wiele, tylko w Polsce ma kosmiczną reklamę.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-07, 13:13   #38
alexmm
Przyczajenie

Misslulu znów ściemnia

Misslulu nie wykręcaj kota ogonem. Chciałas tu robić reklamę jakiejś swojej kumpeli i ci sie nie udało, bo pisałaś bzdury licząc na to, że nikt tego nie sprawdzi. Okazało się że sprawdzić łatwo i nic się nie zgadza. Te dyrdymały na temat różnicy między Melody a Focus RF dowodza, że jesteś ignorantką albo specjalnie mącisz.
Stary 2009-10-09, 16:38   #39
MissLuLu
Przyczajenie

alexis uwielbiam cię!!!!
MissLuLu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-10, 15:00   #40
Lawisto
Raczkowanie

My też w salonie mamy Focusa i powiem Wam,że jest to zupełnie co innego niż np. botox.
Tutaj maszyna stymuluje i regeneruje tkanki, nie zatrzymuje pracy tylko pobudza do działania.
Lawisto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-11, 16:39   #41
Gonia
Zakorzenienie

Hmmm..... czy to nie dziwne, że osoby chwalące Focus mają po 1-kilka wiadomości.... wygląda to jakby reklamowały tego Focusa......

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-12, 13:14   #42
superdomina
Raczkowanie

witam drogie pani. jestem już około miesiac po ukończeniu serii 4 zabiegów focus rf. byłam zachwycona. ale po tych paru tygodniach niestety przygasłam w wychwalaniu radiofal. skóra powróciła do stanu wyjściowego na tyle,ze w srodę ide na ostrzykiwanie kwasem hialuronowym. pani kosmetolog przeprowadzajaca zabieg focusem, mówiła,ze najlepszy efekt widać po 2 miesiacach. wówczas widać efekt przebudowy kolagenu. mi się nie chce czekać .idę na kwas.
Stary 2009-10-12, 14:31   #43
Gonia
Zakorzenienie

a mnie zainteresował Regeneris... juz zrobiłam rozeznanie , gdzie jest w Trójmieście i prawdopodobnie w listopadzie lub grudniu sie skusze

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-26, 22:06   #44
warszawianka2
Przyczajenie

a wie ktos jaka jeste róznica w efektywności pomiędzy Focus RF a Fraxelem?
warszawianka2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 15:43   #45
45ulka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zuzelka Pokaż wiadomość
Moim zdaniem efektywność takich zabiegów zależy od wielu czynników m.in. od dostosowania ilości zabiegów do wieku( stanu ) skóry ale też a może nawet przede wszystkim od wykonania zabiegu. Ja miałam robionego focusa w kilku miejscach ( w Warszawie na Bemowie i w Poznaniu na Warszawskiej ) i widzę że efekty są super !!! jeżeli zabieg przeprowadzi doświadczona osoba ( no i w Poznaniu jest sporo taniej...)
Czy mając porównanie możesz polecić ten salon kosmetyczny na Bemowie czy raczej nie? Czy chodzi o ten na Mrocznej?
45ulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-27, 10:50   #46
kama2009r
Przyczajenie

Moje doświadczenie z melody i fokus rf:
przeczytałam forum i moge potwierdzic, ze to melody to nie fokus.
Roku temu dałam sie namówic na pięć zabiegów melody, po których nie widziałam nawet minimalnego efektu! I co najlepsze Panie w tym salonie wmawiały mi, ze to działa tak jak fokus! Oczywiście zaczełam czytac fora i stwierdziłam, ze dałam sie nabrać! Moja siostra zrobiła pod koniec 2009 roku fokusa 5 zabiegów jak ja zobaczyłam to nie mogłam uwierzyc, ze to tych 5 zabiegach mozna tak pieknie wygladać. Wiec, różnica miedzy tymi maszynami jest ogromna! Od połowy czerwca zaczynam fokusa na twarz 5 zabiegów, jestem po konsultacji. Pani, która bedzie robiła mi zabiegi na ponad 2 letnie doświadzczenie z fokusem(widziała dyplom z salonu royal vital). Widziałam tez zdjecia Pani tam pracującej koło 50 lat, która maiła 7 zabiegów 2 lata temu - naprawde wyglada 10 lat młodziej. nie moge sie doczekać, szkoda ze tak pozno zaczynam
kama2009r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-27, 23:05   #47
mylady21
Wtajemniczenie

Ja p...zamiast pozytecznych informacji sam spam. Czy moderatorem na tym forum jest śpiąca królewna?
mylady21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-18, 18:23   #48
taleja22
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez weronika1969 Pokaż wiadomość
moje drogie panie! widzę jaką zaciętą walkę tu urządzacie. widać salony biją się o klientów ale najśmieszniejsze jest to, że jeden na dziesięć postów jest pisany przez prawdziwych potencjalnych klientów, reszta - to tylko podszywający się pod klientów przedstawiciele salonów kosmetycznych. naprawdę komicznie to wszystko wygląda! : ) czas chyba przedstawić prawdę. Producentem Focusa (Melody) jest TOPLASER. to po pierwsze. A pewnie zastanawiacie się dlaczego piszę że melody to focus, niestety taka jest prawda że focus to właśnie melody więc nie wciskajcie kitu biednym ludziom, którzy myślą że jedno urządzenie różni się czymś od drugiego bo owszem, różni się ale tylko naklejką! W Polsce jest jeden dystrybutor, który nadał urządzeniu MELODY nazwę focus i wychwala to jako jedyny produkt oryginalny.

http://www.youtube.com/watch?v=Jm9__yA1-AM
http://toplaser.com/en/

zauważcie, że w pierwszym linku urządzenie nazwane jest FOCUSEM RF a w drugim już MELODY mimo iż film i strona są jednego producenta. zatem powtórzę się - FOCUS I MELODY TO TO SAMO URZĄDZENIE!

Całkowicie się z Tobą zgadzam! Jak to dobrze, że istnieją jeszcze inteligentne kobiety...
taleja22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-18, 10:36   #49
convali
BAN stały

Trzy tygodnie miałam robiony pierwszy z czterech zabiegów Focusem RF w klinice Amaya w W-wie i cieszę się , że pomimo różnych innych urządzeń akurat to zostało mi polecone. Miałam robiony masaż modelujący uda i pośladki rozgrzana głowicą. Po zrobieniu pierwszego pośladka mogłam w lustrze porównać z tym jeszcze nietkniętym i nie mogłam uwierzyć, że mocna tak swobodnie modelować ciało - podniesiony pośladek i zdrowszy kolor skóry. Całkiem nieźle jak na 1 raz. nie mogę doczekać się rezultatu końcowego Ktoś miał już robioną całą serię?
convali jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-06, 23:34   #50
rosa03
Przyczajenie

Witam. Mam 35lat. 1,5 roku temu udałam się do jednego z warszawskich salonów (zresztą wyżej już o nim była mowa) na 5zabiegów pod oczy wykonanych właśnie Focusem. Wydałam sporą sumę pieniędzy, licząc na poprawę wygladu mojej skóry pod oczami. Kochane Panie - stwierdzam, że zabiegi wykonane Focusem rf nie ulepszają wyglądu skóry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! NIE BYŁO, NIE MA ŻADNYCH EFEKTÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez rosa03
Czas edycji: 2010-11-06 o 23:50
rosa03 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-22, 22:23   #51
silje84
Przyczajenie

GG do silje84
Exclamation Dot.: Focus RF

o rany...wchodze w temat bo chce sie czegos dowiedziec...
a tu jakaś żenada wogole.jak nie zucanie sie konkurencji na siebie to perfidnie reklama pod reklamą;/
przeciez ten temat nadaje sie do usunięcia.......
po tak żenujących popisach bede omijac chyba wszystkie wymienione w temacie salony bo to naprawde żałosne....i cos tu chyba nie gra; p

nie po to wchodze na forum żeby łykać spam ; p
Stary 2010-11-23, 07:37   #52
rosa03
Przyczajenie

Ja też myślę, że posty, w których są podane adresy salonów kosmetycznych są pisane przez kosmetyczki w nich pracujące!!!!!!!!!! JESTEM PO KILKU ZABIEGACH WYKONANYCH FOKUSEM A EFEKTÓW NIE MA ŻADNYCH!!!!! ŻADNYCH!!!!!!!!! ŻADNYCH!!!!!!!!
Stary 2010-12-13, 16:30   #53
alexmm
Przyczajenie

rosa 03 bez przesady, tak bym nie powiedziała, ja sama sobie chwalę, ale rzeczywiście niektóre znajome miały znacznie słabsze efekty i narzekały. Nie wiem od czego to zależy, może od tego jak był robiony zabieg, a może od tego jak konkretne ciało reaguje na fale radiowe. Jedna dziewczyna od nas z pracy zrobiła sobie serię zabiegów (chyba 5-6) a potem po jakichś 3 miesiącach jeszcze dwa i efekt był rewelacyjny, miała trochę cellulitu, luźną skórę i rozstępy na brzuchu po ciąży, a teraz wygląda 100 razy lepeij. Ja bym też tak chciała
Co do wpisów, gdzie są podawane adresy to ewidentna sprawa, panie sobie myślą, że na jakieś idiotki trafiły

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-26, 08:54   #54
Janus61
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Focus RF

Witam Panie,
postanowiłem napisać na tym forum choć jestem facetem.
Skorzystałem z odmładzania Focusem w Koszalinie i efekty widać było już w połowie 1-go zabiegu - po zrobieniu połowy twarzy dostałem lusterko i sam oceniłem, że jest różnica!
Jestem aktualnie po 3 zabiegach i wyglądam dużo lepiej - szczególnie moje wysokie czoło.
Więc dziwie się wpisom wcześniejszym, z których wynika, że nie działa. Może różnica efektów jest związana z płcią? a może z umiejętności i dokładności osoby, która obsługuje urządzenie?
Sam przeglądam to forum przed nowym zabiegiem, więc postanowiłem zostawić info także dla facetów!
Janus61 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 08:16   #55
rosa03
Przyczajenie

Ale bujda!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha!!!ha!!!!ha!!!!!. Gdyby focus był taki wspaniały - wszyscy odmładzaliby się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! Korzystałam z zabiegów focus - powtarzam -ta maszyna nie odmładza skóry!!!!!!!!!
Stary 2010-12-27, 17:44   #56
45ulka
Raczkowanie

-------> rosa 03
Czy jest taka możliwość, że trafiłaś w ręce kiepskiego specjalisty?
45ulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-14, 08:54   #57
barrakuda
Przyczajenie

Smile Dot.: Focus RF

Wczoraj wieczorem czytałam sobie Wasze wpisy, wiele cennych informacji. Ja tez mam postów co kot naplakał, ale ani nie mam gabinetu, ani focusa jestem mamą na dorobku

A więc tak, mam lada moment 36 lat, urodzilam 3 lata temu dziecko, przytyłam w ciązy baaaaaaaardzo dużo, teraz zmagam sie z dietą, chodze na ćwiczenia i widze po malu efekty. W kazdym razie fundnęłam sobie dzieki gruperowi/gruponowi (juz nie wiem który to był ) zabieg Fucus RF na twarz. (oferta już jest nieaktywna)

Zaskoczył mnie nieco ten "lokal" do którego się udałam wypieknić, bo wygladem przypomina takie osiedlowe lekko zaplute niemodne gabinety fryzjersko-kosmetyczne, ale sprzęt dobry tam stał, no i juz zapłacone, więc nie wycofam się....

Sam zabieg jest relaxujący, ma się na twarzy pól kilko żelu do usg, który trzeba sobie potem z uszu wyciagać, ale na koniec nawet sobie ucięłam drzemkę. Nudy!

Kosztował do wyboru 1 zabieg 149zł, szyja i Twarz z oczami, realna tam cena to 480zł!
No i jestem przyznam szczerze zdumiona nieco, bo ewidentnie moja twarz jest jakaś taka nieoklapła, nie ma grawitacji, zmęczenia, czuję lekkie napięcie w twarzy, przyjemne. Podbródek tez jakby napięty.

Piszę jakby, bo ogólnie w cuda nie wierzę, a z takim sprzętem dopiero mam 1 raz styczność... ale jak babcię kocham jest inaczej! No i idę we wtorek na 2gi. Tak czy inaczej bedę polowala na te promocje na gruperze czy gruponie, żeby gdzie indziej jeszcze sobie chociaz 2 zabiegi takie dokupić dla lepszego efektu.

Pochwalę się, że już jestem w trakcie laserowegu usuwania włosów z całego ciala (też za połowę ceny ) i po 1 zabiegu mam ok 35% mniej i czeka mnie seria zabiegów Body Mix na cellulit i moją grubotę :// Mam nadzieję, że to tez podziała i wreszcie bedę szcześliwszą i szczuplejszą kobietą....

Edytowane przez barrakuda
Czas edycji: 2011-01-14 o 09:06
barrakuda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-15, 19:32   #58
Neutrina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez weronika1969 Pokaż wiadomość
moje drogie panie! widzę jaką zaciętą walkę tu urządzacie. widać salony biją się o klientów ale najśmieszniejsze jest to, że jeden na dziesięć postów jest pisany przez prawdziwych potencjalnych klientów, reszta - to tylko podszywający się pod klientów przedstawiciele salonów kosmetycznych. naprawdę komicznie to wszystko wygląda! : ) czas chyba przedstawić prawdę. Producentem Focusa (Melody) jest TOPLASER. to po pierwsze. A pewnie zastanawiacie się dlaczego piszę że melody to focus, niestety taka jest prawda że focus to właśnie melody więc nie wciskajcie kitu biednym ludziom, którzy myślą że jedno urządzenie różni się czymś od drugiego bo owszem, różni się ale tylko naklejką! W Polsce jest jeden dystrybutor, który nadał urządzeniu MELODY nazwę focus i wychwala to jako jedyny produkt oryginalny.

http://www.youtube.com/watch?v=Jm9__yA1-AM
http://toplaser.com/en/

zauważcie, że w pierwszym linku urządzenie nazwane jest FOCUSEM RF a w drugim już MELODY mimo iż film i strona są jednego producenta. zatem powtórzę się - FOCUS I MELODY TO TO SAMO URZĄDZENIE!
Tak, masakrycznie żenujące jest czytanie tych wypocin żeby zdobyć klientki. Sorki właścicielki salonów, czy kto tu się wypowiada, ale Ja zanim gdziekolwiek pójdę i zapłacę większą kasę za cokolwiek, to najpierw przetestuje, to za pól ceny kupując promocję na którymś z portali promocyjnych.Jeśli faktycznie zobaczę że zabieg skutecznie wpłynął na poprawę mojego wyglądu, to mam w pompie czy był robiony na Melody,Fokusie czy maszynce ręcznej na baterie. Do tego powinniście sobie zdawać sprawę, że takie pisanie i traktowanie klientek jak ciemnej masy, co to nie kuma, co kto i po co pisze, na pewno nie spowoduje że pojawi się u was dziki tabun chętnych na zabiegi.Ja już u takiej jednej byłam w salonie "PRESTIGE" Warszawa Ul.Obrzeżna 1a lok. 2U2. Gadała to i tamto na temat sprzętu.Masakrycznie najeżdżała na konkurencję i w prawdzie nie ma Focusa, ale naciąga dziewczyny na swoje, albo braki w umiejetnośći posługiwania się laserem, albo jest taka chciwa, że bez żenady wciska kit na który i Ja się nabrałam.Baba liczy tyle samo za próbę lasera/traktuje to jako zabieg i niby go wykonuje/ co za zabieg rzeczywisty.Gada przy tym że tak trzeba, bo ona nie zna reakcji skóry itp.Każda doświadczona klientka wie że próby są bez łachty zadarmo, albo mogą być wliczone w konsultację jesli salon takowej wymaga od klientki.Nigdy nie przekracza to 100 zł. Ja babsku zapłaciłam250zł. Mental straganiary.Naciagaczka i salonów właśnie takich bab nie polecam.Ani salonów bab, które próbują jak tu, wykłucać się o klientki okłamująć je pisząc nieprawdę o sprzęcie, zamiast napisać prawdę, że nie każdy zabieg jest dla każdej kobiety.Reakcje jak i efekty mogą być różne z różnych powodów i tyle.

Edytowane przez Neutrina
Czas edycji: 2011-01-16 o 18:36
Neutrina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-19, 22:10   #59
barrakuda
Przyczajenie

A więc tak, jestem po 2gim zabiegu Focusa RF i jestem zachwycona! Widać wyraźnie że zmienil się owal twarzy, jest wszystko jakby naciagniete, chociaż nic mnie nie ciągnie. Szukam kolejnych ofert w necie za połowę ceny bo ceny realne są mocno przegięte jak na warunki polskie!
Stary 2011-01-20, 10:11   #60
barrakuda
Przyczajenie

tylko mnie tu nie bić, nie mam nic z tym związanego, jedyne co polecam, bo jest teraz oferta na gruperze na Focusa RF, inne też są z falami radiowymi, ale ja na focusie już byłam więc z ręka na sercu polecam http://gruper.pl/x.php/1,1663/Ksztal...-Warszawa.html
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości