![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy, Kerastase, Loreal, Goldwell I Inne
mogę Toni &Guy oddac za davidoff cool water
ewentualnie obie rzeczy-ktore Ci sie spodobaly za davidoff, elmex i odlewkę laguny
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz cos u mnie? xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Tylko, że sama Laguna, to trochę mało za moje Lacoste...
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
guniu,
hr i toni guy za elmex i coolwater? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
kochan teraz popatrzylam na zawartosc tych perfumek i chyba to się nie uda-bo chcialam odlewkę laguny tak z 10ml a skoro masz 25ml to pewnie wolalabys nie robic odlewek?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Przypominam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Witaj,
znajdziesz coś u mnie za któreś z poniższych: * Salvador Dali Laguna- egzotyczny, kwiatowo-owocowy aromat, świeży jak powiew znad lagun Pacyfiku. zapach trwaly, nie mdlacy, niesie powiew swiezosci, morza. 25 z 30ml * Yves Rocher Fraîcheur Végétale de Bambou (bambus), Lekki, świeży, energizujący zapach do ciała o delikatnym zapachu bambusa, pachnie jak trawa po deszczu. (ok 75 ml ze 125ml) * Davidoff Cool Water Zapach świeży, zielono- morski, tzw. Kwiatowo- wodny. Odświeżający, pachnie morzem, letnim deszczem, delikatną bryzą. Niezbyt słodki ale lekki, a zarazem elegancki i dostojny zapach.(ok. 15 z 50ml) * Gabriela Sabatini Ocean Sun- To zapach dla kobiet, które marzą o relaksie i wypoczynku. Uwielbiają letnie wakacje spędzone na plaży. Ciepły, lekki, kwiatowy. Zuzycie, dwa psiki z 30ml- prawie pełny Poza wątkiem mam: pogrubiający tusz do rzęs Yves Rocher, zafoliowany, podaję link do KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15799 Zapraszam ![]()
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Agnieszka,
podobają mi się: Kryolan, DermaColor, Fixing Spray – utwalacz makijażu w sprayu, myslę, że zostało około 40% ze 150 ml, Sally Hansen, Cuticle Remover – preparat do usuwania skórek Avene – płyn micelarny, nowy, kartonik, poj. 200 ml, ważny do 10.2009 Yves Rocher, Pure Calmille, 2 w 1 Mleczko do demakijażu i tonik z aktywnym wyciagiem z rumianku – nowy, 150 ml, ważny do 07.2009 Yves Rocher, Spa Energie Vegetale – Serum ujędrniająco-Wyszczuplające, doskonałe oceny na KWC, mój ulubiony kosmetyk tego typu, kupiony na zapas, więc mogę oddać tylko za coś wyjątkowego, nowy, 150 ml, ważny do 04.2009 proponuję: davidoffa i bambus za utrwalacz makijażui Avene – płyn micelarny |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Jenesaispas, co oddałabys za gosha?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie, tylko nie sposób wymienic bo podoba mi sie duzo zapachów i innych kosmetyków, jak znajdziesz cos u mnie to ja napewno cos wysuzkam dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Niestety została mi już tylko maseczka i tonik, z tego co chciałaś, bo Effaclar poleciał już do innej wizażanki, więc nie wiem czy będziesz zainteresowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Podoba mi się:
Maybelline Lash Stylist- maskara stylizująca rzęsy, nowa, użyta raz Cat Deluxe- luxury body lotion- balsamik do ciała- 20 z 50ml Yves Rocher Fraîcheur Végétale de Bambou (bambus), Lekki, świeży, energizujący zapach do ciała o delikatnym zapachu bambusa, pachnie jak trawa po deszczu. (ok 75 ml ze 125ml) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ponadto kilka rzeczy bym znalazła ale nie wiem co interesuje Ciebie u mnie wiec nie mam pojecia czego ewentualnie szukać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.