|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Co sądzicie o tej sukience?
Nie podoba mi się krój, materiał, deseń i długość-
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Krój bardzo fajny. Podobają mi się i szerokie ramiączka i brak dekoltu, a przede wszystkim rozkloszowany dół sukienki.
Tylko że taki klasyczny fason + takie mało udane, bure kwiatki sprawiają, że wyglądasz troszkę blado i smutno. Jak byś założyła jakieś aktualnie super modne i żywe dodatki i trochę się opaliła (jak wspomniała DJADKJGU) moim zdaniem byłoby znośnie. Bo teraz trochę ciotkowata jest ta sukienka ![]() No i jakaś inna wstążka, wyraźnie zaznaczająca talię i jednocześnie podkreślająca krój sukienki. |
|
|
|
|
#34 |
|
Lucy90
|
Hmm... a sądzicie że dało by się ją jakoś przerobic?:/Eh... mi tez się nie za bardzo podoba ale do mojej figury ciężko cos znaleźc
. Znalazlam jedną dużo lepszą to odstawała na plecach i troche pod pachami .To jak myslicie?...da się cos jeszcze z tego wykombinowac czy kasa w bloto? dodam że droga byla:/(165zl)
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
wzór okropny, nie podoba mi się
mozę jakby tą wstążke wyrzucic i wszyć szerszą bardziej ją ścisnąc i z tyłu wiekszą kokardą związać |
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
ja bym jej nie ubrała... rzecz gustu
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
sama bym jej nie kupila,za bardzo <przez wzorek>kojarzy mi sie z pizama.
Ale skoro juz ja masz i troszke na nia wydalas,to moze doloz jeszcze kilka groszy do drobnej przerobki i efekt, moim zdniaem,bedzie o wiele lepszy. Tak jak sugeruja dziewczyny te tasme w pasie zawiazalabym mocniej,tak zeby podkreslic talie i kokarde-wieksza i ladniejsza-zawiazala z tylu. Przerobilabym tez dekolt na nieco glebszy i bardziej w szpic-tak,zeby delikatnie wyeksponowac dekolt i zwezic ramiaczka No i nieco opalenizny-jesli nie sloneczko czy solarium to chocby balsam brazujacy, zeby odrobine zmienic odcien skory |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się nie podoba, brzydki dekold, szeroka i nieciekawy deseń.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
nie podoba mi się
dziwnie wygląda, niczego nie podkreśla
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nie podoba mi się - jest bezkształtna i raczej nie nadaje się na wesele (bardziej przypomina letnią sukienkę). Nie wiem jak można by coś z niej wydobyć. Musiałabyś porozmawiać z dobrą krawcową, która będzie wiedziała co jest wykonalne na tej sukience, by nadać jej określony fason. Zapewne lepiej by wyglądała, gdyby miała dekolt dość spory i była dopasowana tak, by uwydatnić twoją figurę. Reszta to kwestia dodatków, ale trudna sprawa z tą sukienką.
|
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
jak dla mnie może być, nie jest taka zła, chociaż lepiej wyglądałaby jakby miała jakiś dekolt, ale bez przesady, na wesele w zupełności się nadaje
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
zdecydowanie odradzam!na wesele szukaj czegos w stylu wieczorowym!
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z przedmówczynią, ta suknia jest za biała na ślub i wesele.
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
tak średnio mi się podoba jestem bardziej na nie
|
|
#45 |
|
Lucy90
|
Dałam ją do przerobienia -większy dekolt. Nie bedzie on za wielki bo nie pasowałby do mojej hm...figury hehe.
Więc myślicie ze za jasna jak na wesele? eh A jaki kolor torebki bylby do tej sukienki odpowiedni? |
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
góra tej sukienki jest bleeeeee. ale dół całkiem całkiem
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
nie podoba mi się
ani wzór ,ani krój poza tym tez mi sie wydaje że jak na wesele to ona jest: primo - za jasna secundo- za mało elegancka jeśli chodzi o dodatki - to moze brązowe- pasuja do kokardy ale to troche nudne połaczenie moze zaszalejesz z jakimis srebrnymi?? Do tego srebna bizu, kopertówka do ręki i moze zrobi sie bardziej wieczorowa |
|
|
|
|
#48 |
|
Lucy90
|
Sukienka jest już po przeróbce. I jak?...choc troche lepiej? oceńcie
![]() I mam pytanko...czy pasują do tej sukienki srebrne dodatki? tzn. torebka (jaka będzie najlepsza? kopertówka? inna?), opaska do włosów. W kolorze srebra bo chodziło mi nieco o ożywienie tej sukienki. No chyba że widzicie tu inny kolor to piszcie ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.

. Znalazlam jedną dużo lepszą to odstawała na plecach i troche pod pachami

dziwnie wygląda, niczego nie podkreśla