|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Clinique, Estee Lauder, Guerlain i inne - pierwsza wymiana Lizzy:-)
ok poczekam, ale proszę o w miarę szybką odpowiedz, bo mam inną zainteresowaną wizażankę moim brązerem i wstrzymałam ją ze względu na Ciebie, bo szczerze mówiąc, bardziej byłabym zainteresowana Twoim collistarem.
A zapytam jeszcze tak, co ewentualnie spoza wątku mogłabyś dołożyć do brazera sephory, by zniwelować różnicę??? Z góry dziekuję odpowiedz, bo wiem, ze za bardzo marudzę ;-) |
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Aniu, R&N kupiłam w Sephorze około roku temu - te promocje na kosmetyki Jose Eisenberga są dość kuszące
Flakonik jest cały czas przechowywany w oryginalnym pudełku, nie był wystawiony na działanie światła, nigdy też nie przechowuję zapachów w łazience. Zarówno flakon jak i pudełeczko są w stanie bardzo dobrym, pojemność wyjściowa wody perfumowanej to 50ml. Dokładne zużycie będzie zaznaczone na zdjęciu, które zamieszczę wieczorem. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Postępuję z zapachami dokładnie tak samo: chłodna, ciemna szafka i oryginalne opakowanko .A zatem: jak tylko przypomnę sobie R&N, zamelduję się w Twoim wątku. Zobowiązuje się uczynić to napóźniej do czwartku. Postaram się jak najszybciej, ale "w tygodniu" dość krucho u mnie z czasem .Oczywiście gdybyś w międzyczasie miała inną zainteresowaną, zdecydowaną na wymianę - to nawet sie nie zastanawiaj .
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam jeszcze Sephorowe pryzmy - obie wersje - odcienie różu i brązu - te trzykolorowe. Używane, zużycie około 20%. Ewentualnie pomadka Loreal Made for me naturals, nr 232 Cashemere - użyta dwa razy. Nie chciałabym jednak wstrzymywać Twojej wymiany z inną Wizażanką. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
lizzy wstępnie poproszę o rezerwacje collistra, jesli sie zdecydujesz na wymianę go na brązer, to daj mi dziś wieczorem znać, mam nadzieję, ze dojdziemy do jakiegoś porozumienia, zadawalającego nas obie,
|
|
|
|
|
#37 | |
|
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
został tylko Givenchy...gdybym go jeszcze miała, oddałabym za Collistar bez mrugnięcia okiem, a tak to cóz - może nam się uda następnym razem. Pozdrawiam.
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Znajdziesz cos za - baza wygładzająca z silikonem Dax Cosmetics - użyta trzykrotnie, praktycznie nie widać - Terracotta Light - Guerlain - puder brązujący mozaikowy dla brunetek, zużycie około 10% - niestety kolory zużywają się dość nierównomiernie, - shiseido - matujący fluid - miniaturka 7ml, nowy w kartoniku; - Estee Lauder - tusz do rzęs czarny MagnaScopic (2,4ml) i korektor Double Wear kolor 02 medium light (2,4ml) . Jest to kosmetyk 2 w 1, z jednej strony korektor, z drugiej tusz Odp. u mnie |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
hej!!
moze wypatrzysz cos u mnie za ktores z tych rzeczy: - Sephora - róż Blush me! kolor abricot plaisir nr6 - brzoskwinka z dronikami - użyty dwa razy - niestety dla mnie zbyt cepły odcień, - shiseido - matujący fluid - miniaturka 7ml, nowy w kartoniku; - Estee Lauder - tusz do rzęs czarny MagnaScopic (2,4ml) i korektor Double Wear kolor 02 medium light (2,4ml) . Jest to kosmetyk 2 w 1, z jednej strony korektor, z drugiej tusz - nowe, zapraszam do siebie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=246956
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Drogie Wizażanki!
Miałam dziś wieczorem zamieścić zdjęcia wszystkich oferowanych kosmetyków, ale niestety z przyczyn naprawdę niezależnych ode mnie po prostu dziś nie dam rady! Bardzo przepraszam. Zdjęcia dodam najszybciej, jak to tylko będzie możliwe. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za;
- baza wygładzająca z silikonem Dax Cosmetics - użyta trzykrotnie, praktycznie nie widać ubytku??? to z mojej wishlisty więc bardzo proszę ![]() edit: i jeszcze tym jestem zainteresowana: -intensywny peeling do twarzy w płatkach - Avon Anew Clinical - otwarty około miesiąca temu, z ostało ponad 20 z 30 płatków - świeży - niestety dla mojej skóry trochę za mocny; - Vichy Aqualia Thermal - krem kojący i wzmacniający skórę - 4 saszetki po 1,5ml, - Vichy Normaderm - 2 saszetki po 1,5ml,
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
witam;],interesuje mnie woda perfumowana Evidence 50ml, Yves Rocher - dwa, trzy razy psiknięta, w pudełku
moje kosmetyki-http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=232760
|
|
#43 | |
|
Zadomowienie
|
witaj
![]() spodobały mi się: Cytat:
|
|
|
#45 | |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Bylabym zainteresowana tymi rzeczami...moze znajdziesz cos u mnie .... Cytat:
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
przypominam sie
, co z naszą wymianą?pozdrawiam |
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
znadziesz coś u mnie?
Collistar rozświetlacz All Over Oro - jaśniutki puder z mozaiką złotawych kółeczek, użyty kilkukrotnie - "złota" puderniczka z dużym lusterkiem, pędzelkiem. Puderniczka ma otarcia od noszenia w kosmetyczce |
|
|
|
|
#50 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
a co mogłabyś dorzucić za brazer sephory, za mój brązer
|
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Znajdziesz cos u mnie?
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Popędziłam do perfumerii już dzisiaj ![]() Niestety: albo źle zapamietałam R&N, albo moje upodobania zapachowe zmieniły się bardziej niż sądziłam ... no w każdym razie stwierdzam bez cienia watpliwości, że ubrana w ten zapach czułabym się nie najlepiej .Przykro mi .Gdybyś miała jeszcze jakies górnopółkowe pachnidła, z którymi chciałabyś się rozstać w zamian za Classique, to daj znać, proszę, w moim wątku Ja też zresztą będą systematycznie zaglądać do Twojego kramiku, wiedząc, że jesteś potencjalnie chętna na JPG. |
|
|
|
|
|
#56 |
|
BAN stały
|
cos u mnie za
- baza wygładzająca z silikonem Dax Cosmetics intensywny peeling do twarzy w płatkach - Avon Anew Clinica Collistar rozświetlacz All Over Oro |
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!! Baaardzo interesuje mnie:
intensywny peeling do twarzy w płatkach - Avon Anew Clinical Vichy Dermablend - podkład kryjący - kolor Opal nr15 - 5 saszetek po 1,5ml i jedna saszetka koloru Sand nr 35, pomadki- pierwsza i trzecia na zdjęciu ![]() znajdziesz cos u mnie??
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Interesowały by mnie kompakty Estee Lauder i Clinique |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

Flakonik jest cały czas przechowywany w oryginalnym pudełku, nie był wystawiony na działanie światła, nigdy też nie przechowuję zapachów w łazience. Zarówno flakon jak i pudełeczko są w stanie bardzo dobrym, pojemność wyjściowa wody perfumowanej to 50ml. Dokładne zużycie będzie zaznaczone na zdjęciu, które zamieszczę wieczorem. 

.
.
.

, co z naszą wymianą?
.