![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: dziwna "bransoletka" - gdzie kupić?
ajc sa wprost genialne takie niby bez wyrazu ale maja to COŚ;D musze sobie kupic a tymczasem sprobuje pokombinowac tak jak mowila poprzedniczka z tych taki rzemykow;] zaraz lece robic ciao
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
dzisiaj przyszły moje bransoletki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj zrobiłam sobie z tych rzemyków, niedaleko mnie sprzedawali 1szt za 2zł, więc kupiłam i zmontowałam sobie dwie takie bransoletki a później je połączyłam
![]() Super to wyglada i też narazie nie mam zamiaru zdejmować ![]()
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
ja tez dzisiaj zrobiam sobie z tym silikonowych rzemyczkow ;] ejj ja za 1 sztuke dalam 1.50
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
macie czarny naszyjnik gumowy jesli tak, robie się bardzo prosto
załóż na rękę- następnie dwa razy zakręć, i załóż- rozumiecie? he bardzo prosto! ![]()
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
A mogłbyś mi pow jak znalazłaś takie na allgro?:P
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
mozna je kupic w sklepie Retro w arkadii za 15zl ale tylko czrne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
one nazywaja sie jelly bracelet i maja podteks seksuany
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
dokładnie mają taki podtekst, są popularne u nastoltków w ameryce, dlatego nie nosze...
![]() |
#41 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
pamiętam kiedyś był artykuł na pudlu, ze Miley crush nosi taka bransoletkę i było tam napisane, ze noszenie jej oznacza, ze jest sie aktywnym seksualnie. To prawda? Co dokładnie oznacza ta bransoletka? i czy kolory w tej branso coś oznaczają?
Edytowane przez QsQs Czas edycji: 2009-01-08 o 00:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
to są te bransoletki dziewictwa czy coś takiego? ;P hehe.. jelly coś tam się nazywa, o ile się nie mylę ;p HEH
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Zamiast na allegro moze kupic w kilka osob z tego linku?
http://cgi.ebay.pl/36-x-Black-Shag-Bands-Jelly-Bangles-Bracelets-Goth-Emo_W0QQitemZ120343110509 QQcmdZViewItemQQptZUK_Jew ellery_Watches_CostumeJew ellery_CA?hash=item120343 110509&_trksid=p3286.c0.m 14&_trkparms=66%3A4|65%3A 1|39%3A1|240%3A1318 Dobra, kupilam - jesli ktos chce moge polowe odsprzedac. Jakby co prosze o kontakt na PW ![]()
Edytowane przez substytut Czas edycji: 2009-01-08 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
własnie chciałam napisać o tym, że te bransoletki w zaleznosci od koloru oznaczają np. 'lubie seks analny,oralny' itd. więc dziewczyny zastanowcie sie zanim zaczniecie to nosić, bo ludzie mogą sobie rozne rzeczy o WAs pomyślec.. jak znajdę artykuł o tym w necie to dam adres, wiem, że kiedyś w 'Fakcie' było to na stronie tytułowej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/11624/...rawia_seks/68/
proszę bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko co który kolor oznacza? Albo czy ktoś mógłby z faktu wrzucić te info na temat tych branso? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Ale zaścianek...to że nosze to musi oznacząc ze uprawiam sex ?
poza tym dziwny sposób obnoszenia się z tym. poa tym gdzie oprocz allegro mozna je kupic? bo na allegro mis ie nie oplaca, złapali bakcyla i strasze drogie. gdzie mozna je nabyc w lublinie? w h&m byly kiedys podobno ale neiw iem. może na targu się ntaknę ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bransoletki noszone przez gwiazdy i nie tylko. Sławne w USA. To znaczenia ich kolorów : 1. Żółty - wskazuje na użytkownika jest gotowa do przytulania 2. Różowa - wskazuje na użytkownika który jest skłonny zrobić malinkę 3. Pomarańczowa - wskazuje na użytkownika który jest gotowy do buziaka 4. Fioletowy - wskazuje na użytkownika który jest gotowy pocałować partnera albo uprawiać seks 5. Czerwony - oznacza użytkownika jest gotowy do przeprowadzenia lap dance 6. Zielony - wskazuje, że seks oralny jest wykonywany na dziewczynie 7. Przezroczysta - oznacza gotowość do zrobienia "tego co partner chce" 8. Niebieska - seks oralny w wykonaniu wskazuje na faceta 9. Czarne -wskazuje , że regularnie uprawia seks w pozycji misjonarskiej 10. Biała - wskazuje użytkownika który okazuje co ma 11. "Świecąca" Żółta - wskazuje ze przytulanie i całowanie jest do zaakceptowania 12. "Świecąca" Różowa - chętnych do Flash części ciała 13. "Świecąca" Fioletowa - jest skłonny do pocałunku francuskiego ( otwarte usta) 14. "Świecący" Niebieski - użytkownik jest gotowy do wykonania seksu analnego 15. "Świecący" Zielony - oznacza, że użytkownik jest gotowy do "69" (wzajemne seks oralny) 16. "Świecąca" przezroczysta - wskazuje, że użytkownik pozwoli partnerowi czuć lub dotykać jakiejkolwiek części ciała chcą Zabawne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
hahaha niedługo wymyślą bransoletki, które będą znaczyły ''lubie pomidora'' ''lubie ogórka''
![]()
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
Pudelek dużo mówi. Ja tam nosze, a jestem dziewicą ^^
![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
sama mam takie dwie czarne branzoletki.;-)
z tego co czytaam wyżej to podobno oznaczają, że uprawia sie sex regularnie. ale ja jakoś tego serio nie biorę. noszę bo lubię i są fajne.;-) głupie gadanie ludzi, którzy sami takie teorie wymyślają. hahaha, żal. "hahaha niedługo wymyślą bransoletki, które będą znaczyły ''lubie pomidora'' ''lubie ogórka''" oj zgadzam się z Tobą. to już normalnie paranoja.;-PPP a skąd ją mam.? hmm kolezanka była gdzieś zagranicą i kupiła.;-) Edytowane przez maalamii Czas edycji: 2009-05-01 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
jelly bracelet , pakowane w wiekszosci sklepach z bizuteria mlodziezowa
![]() ale dziewczyny- nie patrzcie co tam pisza na bzdurnym pudlu, ja was prosze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
te bransoletki oznaczają, że uprawiasz sex, jesteś na to gotowa, chcesz to robić z tą samoą płcią i wgl x-d tu macie co oznaczają kolory: Nie tłumacze bo chyba kazdy bedzie wiedział o co mniejwiecej chodzi * Yellow - indicates the wearer is willing to HUG * Pink - indicates the wearer is willing to give a hickey * Orange - indicates the wearer is willing to KISS * Purple - indicates the wearer is willing to kiss a partner of either sex * Red - indicates the wearer is willing to perform a LAP DANCE * Green - indicates that ORAL SEX can be performed on a girl * Clear - indicates a willingness to do "whatever the snapper wants" * Blue - indicates ORAL SEX performed on a guy * Black - indicates that the wearer will have regular "missionary" sex * White - indicates the wearer will "FLASH" what they have * Glittery Yellow - indicates HUGGING and KISSING is acceptable * Glittery Pink - willing to "flash" (show) a body part * Glittery Purple - wearer is willing to French (open mouth) kiss * Glittery Blue - wearer is willing to perform anal sex * Glittery Green - indicates that the wearer is willing to "69" (mutual oral sex) * Glittery Clear - indicates that the wearer will let the snappee "feel up" or touch any body part they want więc chyba będziecie musiały jej jednak ściągnąć ;D ;D no chyba, że już to robiłyście ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Sama mam takie w różnych kolorach ^^ A zanim kupiłam robiłam z dwóch czarnych gumek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
BAN stały
|
ja mam takie - czarne jelly bracelets na swoim ciuszkowym watku wymiankowym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
w bravo jest ich 6 sztuk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
To są tak zwane " bransoletki dziewictwa", a nie "jestem chętna, mogę dać" [ironia
![]() Oczywiście mam tu na myśli dwie związane ze sobą bransoletki. Osobno nie znaczą nic ![]() Zresztą ja jestem raczej "fanką" noszenia czegoś jako znak, czy wybór. Zakładanie tego typu rzeczy z myślą, będę trendy, jest dla mnie trochę płytkie, ale każdy ma swoje zdanie na ten temat ![]()
Edytowane przez WhereIsTheRainbow Czas edycji: 2010-01-22 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez niikozja Czas edycji: 2010-05-23 o 09:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
tola z blog 27 ma splecioną zieloną z czarna i kiedyś jakis koleś w jakims programie się jej pytał co one oznaczaja to powiedziała że ' nie pije nie biore' czy coś takiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.