|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kim zostaniesz, kiedy dorośniesz?
W przedszkolu chcialam byc po prostu mama.
W podstawowce naukowcem - matematykiem. Pracuje od kilku lat w branzy it i lubie ta prace.
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(jestem na V roku)
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Z opowieści członków mojej rodziny wynika, że nie byłam zbyt ambitna. Chciałam sprzedawać lody albo zamiatać ulicę
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe a ja jak byłam mała to chciałam być Magdą tą co odkrywała literki w teleturnieju Koło Fortuny
![]() ![]() juz dawno go nie emitują hehehe więc co ja z sobą pocznę??
|
|
#35 | |
|
Zadomowienie
|
Kim zostaniesz, kiedy dorośniesz?
w dziecinstwie chcialam byc:
* sprzedawca * lekarzem * krawcowa a jestem jak narazie (bo nie wiaze z tym mojego calego zycia) pośrednikiem pracy Cytat:
i prowadzi Tyniec
Edytowane przez Aggie125 Czas edycji: 2008-04-21 o 13:12 Powód: Post pod postem |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, a ja z powodu, z elubiałam czytać ksiażki chciałam być bibliotekarką;]
Teraz gdy ejstem z deka starsza myślę o pracy jako spedytorka. Ale fascynuje mnie np praca w empiku- filmy, ksiażki, płyty mmm <33
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
Chcialam byc:
-mechanikiem samochodowym ![]() -bibliotekarka ![]() A poki co daze w kierunki zostania ksiegowa
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Chcialam byc:
- pilotem - weterynarzem - policjantka - zolnierzem - platnym zabojca ![]() - wlascicielka firmy - astronomem (poki sie nie zorientowalam, ze praca w obserwatorum w przeciwienstwie do dziedziny nauki nie jest fascynujaca) - pisarka - trenerem sztuk walki - mistrzem w/w - rysownikiem - inzynierem - naukowcem Wytrwale daze do spelnienia tych 4 ostatnich.
|
|
#39 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Za czasów przedszkolnych chciałam być tajnym agentem
![]() Póżniej podróżnikiem, albo naukowcem
|
|
#41 |
|
BAN stały
|
chcialam byc : pielegniarka, piosenkarka, aktorka, wlascicielka schroniska, pracowac w zoo.
na razie koncze psychologie, kim zostane ? jeszcze nie wiem ... |
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
jak byłam bardzo mała to chciałam pracować w sklepie mięsnym
później głównie stewardessa lub dziennikarka...na dzień dzisiejszy na pewno nic z powyższych
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
ja to najbardziej chciałam być... koniem
(albo chociaż kucykiem Pony )ale że się nie dało, to zmieniłam zdanie i chciałam być różnymi rzeczami, a w tym: - księżniczką niepracującą - ew. lekarzem - piosenkarką - kierowcą wyścigowym - adwokatem w szkole już chciałam być informatykiem, a potem zajmować się reklamą. W liceum planowałam germanistykę ![]() Dzisiaj jestem na dobrej drodze do zostania specjalistą od HR Studiuję zarządzanie zasobami ludzkimi.
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałam być :
weterynarzem ekspedientką piosenkarką prawnikiem psychologiem fryzjerką Tak jak mooneye chciałam pracować w mięsnym,bo uwielbiałam zapach mięsa Jak na razie mam w planach zostać tłumaczem.
Listuję Edytowane przez vendettka Czas edycji: 2008-05-22 o 22:22 Powód: dopis |
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
a ja chciałam skończyć AWF, potem myślałam o tym, żeby zostać zawodowym żołnierzem, a jeszcze później policjantką.
w rezultacie skończyłam AE i od 3 lat jestem księgową, ale coraz poważniej myślę o zmianie zawodu....
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
haha ja tez chciałam w miesnym pracowac, pamietam jak przychodziłam z mama ze sklepu to układałam te miesiwa, szynki na stole i udawałam ze sprzedaje(mamie do lodowki)
![]() Chciałam byc policjantka, stewardessa,tajnym agentem, pilotem, dziennikarka, i pogodynka ![]() Nadal chciałabym byc tajnym agentem a bede.... zobaczy my.
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
Pamietam ze chcialam byc pania ekspedientka, potem mi sie umaiło ze jednak stewardessa...a potem dlugo dlugo nic i wymarzony zawod - policjantka,nawet do dzis mi sie to marzy. A skoncze moze w biurze projektowym albo w jakims zakladzie chemicznym ewentulanie jako pani inzynier od procesu w fabryce "czegostam".
"Kiedy widzę,co życie robi z ludźmi, to Śmierć wcale nie jest taki najgorszy" Edytowane przez Suzi_Sun Czas edycji: 2008-05-24 o 17:54 Powód: literówka |
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Pianistka gdy mialam 6 - 10 lat
Nauczycielka gdy mialam 12 - 14 lat Interior Designer gdy mialam 15 - 17 lat A teraz bym chciala byc menagerem HR w Dubai International Financial Centre albo Dubai Financial Market (mam nadzieje ze bede ). Obecnie studiuje HR management , za rok mam graduation
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Jak byłam mała to chciałam zostać:
* lekarzem * kosmetyczką *kierowcą wyścigowym ![]() A za rok będę panią kosmetolog
It's my date with destiny... ![]() Edytowane przez Metaxxa Czas edycji: 2008-05-25 o 21:36 Powód: literówka |
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Obecnie marzę o pracy w policji.
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Jak byłam mała, marzyłam, żeby leczyć konie. Jak byłam trochę większa marzyłam, żeby być detektywem i weterynarzem. Obecnie marzę, żeby być lekarzem medycyny weterynaryjnej. Jak widać zbyt wiele się nie zmieniło
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę, jeżeli ktoś ma od początku sprecyzowane plany, albo w końcu do takich dojrzewa i wytrwale idzie w jednym kierunku i ma z tego satysfakcję. Ja mam ogromny problem z wyborem tego, co chciałabym w życiu robić.
Kiedyś chciałam być/studiować (może nie wyjdzie chronologicznie, ale z tego co pamiętam): - być naukowcem - studiować matematykę ![]() - studiować historię kościoła - filologia rosyjska / hiszpańska / germanistyka - być detektywem ("Detektywi" )- studiować astronomię - studiować prawo i być prokuratorem albo adwokatem - ekonomia / finanse i rachunkowość / międzynarodowe stosunki gospodarcze - politologia / socjologia - filozofia / dziennikarstwo - być lekarzem - technik optyk - iść do studium aktorskiego - iść do szkoły policealnej na charakteryzację (i charakteryzować aktorów w teatrze) - studiować historię I to mówi kompletnie niezdecydowana 19-latka, która właśnie nieźle zdała maturę i nie wie co dalej... Ale kocham historię, uczyłam się całe wakacje do olimpiady, uwielbiałam to i nie potrafię z humanistki stać się nagle ścisłowcem (chociaż humanistyczne kierunki są nieprzyszłościowe itd.). Chyba złożę jeszcze papiery na zaoczną historię i zobaczymy...
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyno... nie mów nic! Czas na miłość! Edytowane przez SylfkaXD Czas edycji: 2009-10-11 o 20:45 |
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym być krytykiem filmowym
|
|
|
|
|
#55 |
|
Rozeznanie
|
Jak byłam mała, chciałam być płatną zabójczynią.
![]() Na szczęście marzenie nie zostało zrealizowane.
|
|
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
Jak byłam malutka chciałam baaardzo być kwiaciarką.
![]() Potem przez cała podstawówkę - detektyw. W gimnazjum przyszedł czas na prawo, a dokładnie panią adwokat i ten pomysł trzymał się dłuuugo.W międzyczasie była jeszcze krótka fascynacja modelingiem, którą mamusia szybko wybiła mi z głowy ah te mamy ![]() Obecnie... nie mam pojęcia. Oby mieć poczucie spełnienia. |
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Jak byłam mała chciałam zostac... ...DELEGACJĄ
![]() Bo ich ciągle pokazywali w tv i wszędzie tak ładnie przyjmowali... w szóstej czy siódmej klasie podstawówki oświadczyłam że chcę komputer bo pójdę na informatykę. I tak mi zostało...
Siła zdolna zmieniać świat (...) jest więc według ciebie Chaosem, sztuką i nauką? Przekleństwem, błogosławieństwem i postępem? A nie przypadkiem Wiarą? Miłością? Poświęceniem? http://www.suwaczki.com/tickers/p19u9n73qxcp5qvv.png |
|
|
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
W dzieciństwie chciałam być (kolejność chronologiczna) :
- astronomem, - kardynałem, - detektywem, - prawnikiem, Na początku liceum doszłam do wniosku, że zostanę biotechnologiem. Skończyłam na prawie. |
|
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja chciałam zostać:
#maszynistką pociągu #maglarką pościeli #projektantką mody #reformatorką kościoła ( w wieku 12 lat )A kim zostanę zobaczymy. Raczej nikim z powyzszej listy
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
A ja chciałam być lekarką( ale pozniej okdrylam ze widok krwi mnie mdli :P) , pozniej aktorką ( ale nie wyobrazalam sobietych scen calowanych z obcymi ludzmi, chociaz szykowalam sie do lodzkiej filmowki, dobrze ze mi sie odwidzialo:P) a teraz wierze ze zostanę dobrym prawnikiem
|
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

(jestem na V roku)