|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: KOLEJNA EDYCJA :D dużo dokładek, wszystkie półki, pielęgnacja, kolorówka ...
Cytat:
Zaczne od tego, czego juz nie mam: Avene właśnie negocjuję za lagunę. Natomiast mogę Ci zaoferować 12 ampułek z Aminexilem i 150 ml szamponu Kerastase. Wprawdzie w wątku umiesciłam ten z linii resistance, ale mam jeszcze z tej samej serii, co ampułki (przeciwko wypadaniu włosów) i ten Ci właśnie polecam. Te dwie rzeczy, to właściwie wartość Terracotty. Co myslisz o takiej wymiance? edit tzn Oeperol też mam, więc dołaczyłabym go do powyższych rzeczy
Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2008-04-22 o 17:37 Powód: dodanie notki o operolu |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: KOLEJNA EDYCJA :D dużo dokładek, wszystkie półki, pielęgnacja, kolorówka ...
ja byłabym baaaardzo chętna na innocenta, ale zdaję sobię sprawę z tego, ze la ligugue, cień i odsypka pudru, to za mało za ten zapach....
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
siek, no niestety za Innocenta to nie bardzo
Agnieszko, muszę się zastanowić i poczytać jeszcze opinie o tych ampułkach |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Czy chciałabyś wymienić Violette-Menthe na Daim Blond z mojego wątku? Może znajdziesz coś jeszcze?
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Znajdziesz cos za którys z kosmetyków???
![]() Sephora konturówka do powiek w odcieniu 06 electro marine, turkusowy, użyta 3 razy, krem do biustu ATW, uzyty 2-3 razy konturówka DIOR Waterproof Eyeliner Pencil w limitowanym, już niedostępnym odcieniu 344 Seaside Blue - niezwykle metaliczny turkus Vichy Purete Thermale żel-pianka do mycia twarzy zostało ok.60% z 125 ml, |
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
DB kupiłam tu:
http://www.allegro.pl/item337793112_...l_okazja_.html Najwyraźniej 15-stki nie są napełniane do końca. To miał być zapas - używałam drugiego egzemplarza - ten jest nietknięty
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, może u mnie coś Ci w oko wpadnie za którąś z tych rzeczy: konturówka DIOR Waterproof Eyeliner Pencil 344 Seaside Blue, pudrowy kompakt Guerlain Parure w odcieniu 02 Beige Exquis, Terracotta Guerlain, baza pod cienie ArtDeco?
|
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
Za mojego Diora forever compact 40% coś z tej listy
![]()
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
mad, a czy za laligue i cień collistar oddałabyś tusz lancome?
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
ANGEL-A8, niestety kompakt Diora nie dla mnie, a nic innego mnie nie zainteresowało
Cytat:
Mirelkaaa, bieta, agnieszka k niestety u Was nic nie wpadło mi w oko ![]() nie mam już Lancome, właśnie wysprzątałam listę |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
mad, ja to mam pecha, bardzo zależałoby mi na innocencie, bierz cały watek w zamian, co Ty na to?
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Niestety, nie mam nic więcej do oddania. Mogę ewentualnie zaproponować próbki/odlewki.
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
siek, przepraszam, ale jak widać po wątku, tonę w kosmetykach, nie wspominająć już szczegółowo, ile rzeczy mam wciąż zapakowanych w kartoniki i nawet nieprzetestowanych
![]() Street, a co oprócz zapachów z wątku miałabyś do odlania ? Agnieszka 32, jutro mam kontrolną wizytę u dermatolog, zobaczymy co mi powie na temat moich włosów i wtedy podejmę decyzję, niestety nie wszystkie preparaty są w moim przypadku skuteczne, a ostatnio jakby było lepiej, miałam robione jakieś badania hormonalne i możliwe, że tutaj leży przyczyna problemu z włosami, bo np. paznokcie mam mocniejsze dzięki suplementom, a na włosy wzmacniacze nie chciały działać |
|
|
|
|
#51 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To czekam na odpowiedź po jutrzejrzym dniu.
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Mogę odlać tylko to, co jest w wątku.
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
rozumiem, rozumiem, ale mozę jakoś sie skusisz jednak???? A co Ci sie u mnie podoba?
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
trudno, obejdę się zatem smakiem, może innym razem uda się nam wymiana
![]() Cytat:
niebarwiona, |
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() czy znalazłabyś coś u mnie za wymienione rzeczy [niekoniecznie wszystkie oczywiście]?
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.