![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzydkie, sztuczne zdjęcia z PLENERU
Cytat:
![]() Zresztą można o nim i jego wypowiedzi poczytać na http://foto.forumslubne.pl/ ![]() Ja mam Artura Zomera (jak ladyinred85 ![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
A można wiedzieć gdzie masz wesele?
Dziwne że Twoja koleżanka miała fotografa z Otmuchowa... On to dopiero zdjecia robi ![]() No włąśnie tak jak teraz pomyślalam film Radka jest fajny, zdjęcia też,a el zawsze są w Mosznej i to też pewną monotomię wprowadza... Czy to Lidka powiem CI jutro, zapytam kolegi z pracy któremu własnie ta kobieta robiła ![]()
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() http://www.image.nysa.pl/index2.php?site=04 - zdecydowanie płakać ![]() białek - super zdjęcia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, może jest kilku fotografów w Otmuchowie. Ona robiła u niejakiego Marchwińskiego i ile dobrze pamiętam. Właśnie mówiła mi, że Radek to ciągle w tej Mosznej robi i ciągle te same pozy i ujęcia, więc sobie go odpuściła. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Cena ustala się indywidualnie, ale od 1500 w górę. W albumie (mówię o tym CD) jest ponad 700 zdjęć. Ale to również kwestia indywidualna - bo Przemaek nie patrzy na licznik ze zdjęciami i jak osiągnie on 700 to przestaje robić zdjęcia, bo tyle ma zakontraktowane ![]() Azzis jeżeli masz do mnie jakieś pytania to napisz na priva - mogę podać Ci mój nr telefonu czy udostępnić nasz album za zdjęciami. Po wszystkim jest możliwość wykonania albumu drukowanego, w formie książki - cena zależy od ilości zamówionych sztuk, ale średnio jeden album to ok 200 - 250 zł. Zamówiliśmy sobie takie albumy i mogę powiedzieć, że jesteśmy bardzo zadowoleni - z jakości, wykonania. Przemek jest ze Świnoujścia. Bardzo miły Facet.
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Tak na prawdę dla fotografa to nie jest problem żeby dojechać gdziekolwiek. Myśmy wybrali fotografa który napierw bedzie z nami w Katowicach, później jedzie na miejsce slubu i weselicha, czyli 100 km dalej. Opowiadał nam też że podróżuje za granicę i tam robi sesje. To wszystko kwestja ceny.
Prześlę Ci linka do niego. Tani nie jest, ale dla nas jego zdjęcia są rewelacyjne. Nie będziemy mieli kamerzysty dla tego zależało nam na tym żeby mieć świetnego fotografa i myślę że takiego znaleźliśmy. Zdjęcia mają uchwycić dany moment, emocje, uczucia. Żadnego udawania - absolutnie. www.dariuszrok.com |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pospieszni odpisali, że termin który nas interesuje mają już zajęty. Spytałam jeszcze o sam plener w innym dniu. Może tylko plener zrobimy a kościół sobie podarujemy.
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Plenery są cudne, ale Kościół z tego wszytskiego jest najważniejszy
![]() Zastanów się czy dwóch fotografów nie wyjdzie drożej i badziewiej niż jeden konkretny, z którego będziesz zadowlona. To już lepiej kamerzyste wynająć tylko na Kościół w ramach oszczędności. A może mój kamerzysta Ci podpasi, bo też robi łądne ślubne fotki. www.grupaefekt.yoyo.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Podam ci jeszcze namiar na dwoch fotografow: http://www.fotograf-wroclaw.com - tani i ogladalam jego zdjecia na zywo zwracajac wlasnie uwage na te z wesela i kosciola i na prawde byly ladne. http://www.rakowska.com.pl/ - bardzo mila Pani fotograf ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Wszystko oczywiście to kwestia tego co się tak na praw che mieć i w jakiej jakości.
My tez nie mamy jakiś kolosalnych funduszy na wesele. Zrezygnowaliśmy z kamerzysty > wzięliśmy sobie za to swietnego fotografa. Płytą z wesela to się wszyscy na początku zachwycają, później lezy i nikomu nie chcę się do niej wracać. Zdjęcia zawsze jest miło wyciągnąć, to zajmuje chwilę i pochwalić się mozna każdemu w przeciągu minuty. Z resztą zawsze uważałam, że jakoś tak tandetnie wychodzą te nakręcone wesela, a może tylko takie niestety miałam okazję obejżeć. Azzis jesli zastanawiasz się nad tym zeby wynająć se dwóch fotografów, oddzielnie na ślub, a później na plener innego, to mozesz być pewna, że wyniesie Cię to drożej niż kompleksowo jeden. Madzik14 każdy ma swoje wymagania i gust, ale nie wyobrażam sobie żeby mieć jedne zdjęcia piękne, a drugie tak po prostu napstrykane. Cięzko mi uwierzyć w to, że można znaleźć dobrego fotografa z pomysłem na ciekawe ujęcia za niską cenę. Tacy ludzie zazwyczaj się cenią. Piszesz, że zdjęcia z kościoła nie muszą ociekać artyzmem > prawda jest taka, że to właśnie w kościele najtrudniej jest zrobić piękne zdjęcia > światło, kolory, emocje. pzdr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
BAN stały
|
Cytat:
hehe witam jak to miło o sobie poczytać, co do akcji na FFŚ, to wiem żeby nie "zwariować" bo wielu robi sobie małe testy psychologiczne na ludziach ![]() ciesze się jednak że udało mi się w 3 dni dostać na to forum ![]() ciesze się że są osoby którym zdjęcia się podobają ![]() http://przemekbialek.pl/blog/ - mój osobisty blog ![]() oraz galeria zdjęć artystycznych na www.bandit.digart.pl serdecznie pozdrawiam wszystkie przyszłe panny młode, wszakże ja też 07.06 czerwca muszę zamienić się miejscami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i gratuluję ![]() Cytat:
![]() No i powodzenia na Nowej Drodze życia ![]()
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratuluję ślubowania i czekam na odpowiedź na mojego maila ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Hej. Ja też jestem z Nysy i też trochę się podłamuję tymi naszymi fotografami :/
Przez długi czas marzył mi się Piotr Kaleta z Wrocka, ale trochę dużo kosztował (aczkolwiek zdjęcia pięęęękneee) Moim zdaniem najlepsza jest Lidka i Zupa Czekoladowa, ale ciekawe, jak tam ceny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U niej ceny od 1100zł za średni reportaż (100 ujęć)+plener (25 ujęć). Ale słyszałam, że robi taki myk, że zdjęcia na płycie mają jej logo na całe zdjęcie, więc jak się chce je potem wywołać to trzeba u niej...porażka. Ale jeszcze dopytam.
![]() |
![]() |
#53 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() p.s mejlik wysłany |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzik14 a gdzie oglądałaś na żywo jego zdjęcia??? Gdzie on ma swoją siedzibę? Bo na stronie nie jest podane.
![]() |
![]() |
#55 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
przemekbialek zdradź nam kogo Ty wybrałeś, żeby stanął za obiektywem aparatu w Ten Wasz dzień
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ponoć ta płyta ze zdjęciami i jej logo jest tylko płytą pokazową i jako taką dla klienta tylko do wybrania zdjęć. Płyty z wszystkimi zdjęciami, które robili sprzedają (ceny od 200-300zł) i wtedy jest na nich od 500zdjęć w zwyż. Zapytałam czy są w stanie zrobić ładniejsze zdjęcia (podałam im strony alternatywnych i przemkabialka). Napisali, że takie też się u nich znajdą i wszystko zależy od naszych wymagań i tego na co im pozwolimy. Sam reportaż kosztuje od 600-800zł. Mały reportaż plus plener, jak pisałam wcześniej 1100zł + 200-300zł za płytę CD.
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
I zdecydowałaś się na niego? Bo mój TŻ jakoś nie chce bo mówi że jeśli koleś nie ma swojej siedziby, a okaże się że za rok go już nie będzie, to zostaniemy z ręką w nocniku przed samym weselem... I szukaj wiatru w polu.
P.S. Dowiedziałam się jeszcze o zdjęciach robionych przez RADKA z Nysy (co prawda nie widziałam ich, mamy się za 2 tyg. spotkać i obejrzeć). Zdjęcia w plenerze 14zł/szt. przy co najmniej 30szt. wywołanych (wychodzi 420zł), nie dają płyty z pleneru. Przy tych 30 zdjęciach (15x21) płyta kosztuje 250zł, przy większej ilości mniej. Reportaż 600zł, z czego 100 zdjęć jest wywołanych w formacie 10x15 a reszta (300 zdjęć) na płycie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.