Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz.II - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-22, 15:03   #31
wywloczka
Zakorzenienie

Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz.II

Cytat:
Napisane przez nuziii Pokaż wiadomość
no to mamy drua czesc super
ale sie wkurzylam ...
jak juz pisalam nie poszlam do szkoly dzisiaj ... dostalam smsa od kolezanki czy moga do mnie wpasc bo jest sprawa oczywiscie sie zgodzilam ... ale siedzialam na gg i inna kolezanka z klasy napsiala ze slyszala ze na zakonczenie roku zamiast imprezy na sali robimy grila na mojej dzialce a ja wielkie oczy i ze pierwsze slysze ... przyszly tamte kolezanki i mnie namawialy na to a ja stanowcze nie ;D nie bedzie nikt rzadzil mna ;] mi wisi nawet nie musi byc zadnego pozegannia a nie ustalanie za moimi plecami imprezy na mojej dzialce <nawet nie mnojej tylko mojej babci>
<zła>
taa i co jeszcze... dobrze, że sie nie zgodziłaś... najłatwiej powiedzieć 'impreza jest u Ciebie' i problem z głowy...

Cytat:
Napisane przez siokoladka Pokaż wiadomość
przez ta zasrana mature fajki mi weszły w nawyk ;/

kiedys ale to bylo dawno w 1 klasie gimnazjum popalalam i teraz przed matura znowu. prrrrr
weś przestań palić.. fuj fuj fuj ....

Przemoczyłam drugie buty,...

Całkiem optymistycznie. Mimo, pomimo i wbrew...

Po prostu WŁÓKI

wywloczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 15:19   #32
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
znow dostalam goraczki wiec musialam sie polozyc spac,wlasnie wstalam i znow mialam problem z tym okiem-caly czas mi ropa z niego leci i jest cale czerwone-lekarz powiedzial,ze to alergiczne niby,ale ja tak nigdy nie mialam :[

Druga sprawa, bo musze sie wam wyzalic... chodzi o mojego tate..nie mieszka z nami od jakis 7lat. Czlowiek-psychol. Sprawa rozwodowa toczyla sie 2 lata az. w koncu dali rozwod i zabrali mu prawa rodzicielskie, na poczatku sie staral,przyjezdzal(mogl nas widziec tylko chyba 4 godz tyg.)Ja sie z nim nie spotykalam-balam sie go.Pozniej kontakt sie urwal on dalej pil, no i jakis czas temu pojechalam do niego i przez jakis czas bylo ok..pozniej olal mnie na 2 lata,i ja uparcie znow do niego pojechalam i od grudnia znow znaku nie dawal..zdenerwowalo mnie to bo,2gi raz jak ja wystawilam do niego reke,zaufalam mu,po czesci wybaczylam,juz sie go nie boje,ale nigdy sama do niego nie pojechalam,a on mnie znow olal..Wczoraj rozmawialam z kuzynka napisala mi ze "twoj tatus w pace siedzi,wreszcie sie doigral"Prawie serce mi wyszlo...z jednej strony niech cierpi a co,ja cale cienistwo przez tego drania cierpialam,a z 2giej strony taka bylam zla,ze mnie olal znow a jego poprostu zgarnelo do paki...raczej go nie odwiedze,nie wiem gdzie szukac,wsrod jego "znajomych" nie ma co szukac bo to same żule.

Ehh watpie ze wam sie tyle bedzie chcialo czytac:P
ja przeczytałam. ciężko jest mi cokolwiek powiedzieć . ja bym w sumie zainteresowała sie za co dokladnie siedzi i co robi,moze bym odiwedzila ale chłodna rozmowa.niech nie liczy na wiecej.stracił Ciebie juz pare lat temu kiedy to zle sie zaczał zachowywać
biedna taka chorutka,mnie ten niby torbiel coś ostatnio pobolewa kiedy krzyczę , a dziś na tżta sie wydarłam.

Cytat:
Napisane przez wywloczka Pokaż wiadomość
taa i co jeszcze... dobrze, że sie nie zgodziłaś... najłatwiej powiedzieć 'impreza jest u Ciebie' i problem z głowy...

weś przestań palić.. fuj fuj fuj ....

Przemoczyłam drugie buty,...
ej to u ciebie pada?u mnie sliczne słonko
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 15:23   #33
gosiaczek6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niqska Pokaż wiadomość
twarde jesteśmy
przypominam w nowym wątku http://swiatastor.pl/klub/konkurs/galeria/7 GŁOSUJCIE NA MNIE
jest mój głosik, masz az ponad 90 głosów, pewnie wygrasz, a co się dostaje w nagrodę??

Cytat:
kocham WINO biale polslodkie albo wermuty Cinzano mmmmmmmm kiedys na wakacje co weekend pilo sie butelka na glowe bialego polslodkiego to byly czasy jakos miedzy 1 a 2 liceum ;D az tesknie do tych czasow
a ja wina nie lubie ble ble fuj, lepszy Lech:d

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
u mnie tez słonce, gorąco

TZ juz pojechał, byłam w szkole na troche nudy jak nie wiem, dowiedziałam sie ze kumpel audii rozbił
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 15:25   #34
wywloczka
Zakorzenienie

Pati na pewno nie ładnie się zachowywał odrzucając Cię... piszesz, że bałaś się go, że moze nadal się boisz... więc chyba do świętych nie należał...
Póki co to leż i się niczym nie zamartwiaj.. później dowiedz się za co poszedł siedzieć, bo to jest istotne...

Cytat:
czy pada.. leje od rana

Całkiem optymistycznie. Mimo, pomimo i wbrew...

Po prostu WŁÓKI

wywloczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 15:34   #35
gosiaczek6
Zakorzenienie

popieram wywłoczkę, Patii nie martw się narazie, musisz sie w spokoju wykurować
Stary 2008-04-22, 15:45   #36
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

u mnie też leje...

Paati, najpierw zdrowiej a później myślę, że warto by było dowiedzieć się co się dokładnie stało - za co siedzi... nie namawiam do odwiedzin, bo wiem że na pewno byłoby to dla ciebie ciężkie przeżycie...
wyleż w łóżeczku tą chorobę, a później dopiero zacznij o tym myśleć będzie dobrze pamiętaj, że zawsze możesz liczyć na nas i masz nasze wsparcie
Karolcia2401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 15:48   #37
nuziii
Zadomowienie

GG do nuziii

.

Głupia i naiwna... ale ciągle wierzy...

Edytowane przez nuziii
Czas edycji: 2008-04-24 o 13:49
nuziii jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-22, 16:45   #38
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Cytat:
Napisane przez wywloczka Pokaż wiadomość
Pati na pewno nie ładnie się zachowywał odrzucając Cię... piszesz, że bałaś się go, że moze nadal się boisz... więc chyba do świętych nie należał...
Póki co to leż i się niczym nie zamartwiaj.. później dowiedz się za co poszedł siedzieć, bo to jest istotne...

Do swietosci mu brakuje za wiele... ten czlowiek to psychol i tyle..przez tyle lat sie nie staral wiec nie licze na zadna poprawe. Zawsze tylko obiecuje i rzuca slowa na wiatr. Leze juz caly dzien i leze,tak cholernie mi sie nudzi, w sumie poczytalabym vademecum z bioli ale strasznie glowa mnie boli wiec raczej nic z tego nie bedzie

Cytat:
ja przeczytałam. ciężko jest mi cokolwiek powiedzieć . ja bym w sumie zainteresowała sie za co dokladnie siedzi i co robi,moze bym odiwedzila ale chłodna rozmowa.niech nie liczy na wiecej.stracił Ciebie juz pare lat temu kiedy to zle sie zaczał zachowywać
biedna taka chorutka,mnie ten niby torbiel coś ostatnio pobolewa kiedy krzyczę , a dziś na tżta sie wydarłam.
Nio ja musze sie calkowicie wykurowac max do poniedzialku,bo mam te badania zwiazane z moimi jajnikami. Mama sie cieszy, bo przez te zaropiale migdalki troche glos stracilam wiec jest cisza w domu A ja zawsze taka straszna gadula To teraz sobie domownicy odpoczywaja... B.moglby przyjechac i dupka

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
popieram wywłoczkę, Patii nie martw się narazie, musisz sie w spokoju wykurować
Staram sie... leze w lozku, to jest ciezkie bo ja 10min nie moge nigdy wysiedziec w 1 miejscu...a tu nagle taki psikus i kaza mi ciagle lezec i lezec

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość

Paati, najpierw zdrowiej a później myślę, że warto by było dowiedzieć się co się dokładnie stało - za co siedzi... nie namawiam do odwiedzin, bo wiem że na pewno byłoby to dla ciebie ciężkie przeżycie...
wyleż w łóżeczku tą chorobę, a później dopiero zacznij o tym myśleć będzie dobrze pamiętaj, że zawsze możesz liczyć na nas i masz nasze wsparcie
Troszke malo mnie interesuje jego sytuacja...wiem ze to swinstwo z mojej strony,ale od czasu rozwodu on nic nie robil, aby jakos polepszyc stosunki w rodzinie. Skoro jemu nie zalezy to dlaczego mi ma zalezec... jak by nie bylo to ja do niego 2 razy juz reke wyciagalam...chcialam to wszystko naprawic. Zal pozostanie na zawsze we mnie,bo w koncu ten czlowiek zniszczyl moje dziecinstwo... ja w wieku 5-8lat bylam w ciezkiej depresji... bralam jakies lekarstwa, to wszystko przez niego;/

Cytat:
Patiii dfziewczyny maja racje ... najpierw Twoje zdrowie, matura ... ale pozniej zainteresuj sie ... tzn ciezko mi tak mowic bo nie wyobrazam sobie co czujesz ... ale wedlug mnie powinlas sie zainteresowac Ojca ma sie jednego i mimo wsyztsko to jest Twoj tata ... predzej czy pozniej zrozumie co stracil i poprosi o wybaczenie daj mu szanse wyciagnij jeszcze raz reke ...
Szanse juz mi dawalam i to nie jedna...wiem ze kolejny raz jak sproboje znow to oleje..byc moze bedzie dobrze przez miesiac,a pozniej znow olewka jest. Ja zawsze jak decydowalam sie do niego jezdzic musialam sie do tego psychicznie przygotowywac.. ten czlowiek zniszczyl mi dziecinstwo, uraz do konca pozostanie. Jak by nie bylo,to to co zrobil za co siedzi to jest tylko i wylacznie jego wina. Sam sobie na to zasluzyl...

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 17:49   #39
niqska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
znow dostalam goraczki wiec musialam sie polozyc spac,wlasnie wstalam i znow mialam problem z tym okiem-caly czas mi ropa z niego leci i jest cale czerwone-lekarz powiedzial,ze to alergiczne niby,ale ja tak nigdy nie mialam :[

Druga sprawa, bo musze sie wam wyzalic... chodzi o mojego tate..nie mieszka z nami od jakis 7lat. Czlowiek-psychol. Sprawa rozwodowa toczyla sie 2 lata az. w koncu dali rozwod i zabrali mu prawa rodzicielskie, na poczatku sie staral,przyjezdzal(mogl nas widziec tylko chyba 4 godz tyg.)Ja sie z nim nie spotykalam-balam sie go.Pozniej kontakt sie urwal on dalej pil, no i jakis czas temu pojechalam do niego i przez jakis czas bylo ok..pozniej olal mnie na 2 lata,i ja uparcie znow do niego pojechalam i od grudnia znow znaku nie dawal..zdenerwowalo mnie to bo,2gi raz jak ja wystawilam do niego reke,zaufalam mu,po czesci wybaczylam,juz sie go nie boje,ale nigdy sama do niego nie pojechalam,a on mnie znow olal..Wczoraj rozmawialam z kuzynka napisala mi ze "twoj tatus w pace siedzi,wreszcie sie doigral"Prawie serce mi wyszlo...z jednej strony niech cierpi a co,ja cale cienistwo przez tego drania cierpialam,a z 2giej strony taka bylam zla,ze mnie olal znow a jego poprostu zgarnelo do paki...raczej go nie odwiedze,nie wiem gdzie szukac,wsrod jego "znajomych" nie ma co szukac bo to same żule.

Ehh watpie ze wam sie tyle bedzie chcialo czytac:P
ciężka sprawa. wiem że to bolesne dla ciebie. w sumie nie wiem co ci napisać.

W mojej rodzinie była taka przypadłość że moja chrzestna wniosła pozew do sądu o rozwód ale nim doszło do pierwszej rozprawy zmarła na zawał. Zostawiła 5 dzieci. Ojca maja porytego babke tak samo. Nie przyznaja sie do nich. I maja chłodny stosunek do obojga, jednak czasami maja kontakt z nimi. Ale wybaczyc nie wybacza. W sumie dobrze. To przez tego palanta moja chrzestna zmarła

Cytat:
jest mój głosik, masz az ponad 90 głosów, pewnie wygrasz, a co się dostaje w nagrodę??
głosowanie jest do 5 maja wiec wszystko może się jeszcze zmienić
z pośród 30 prac które dostana najwiecej punktów specjalne jury wybiera 18naście zwycięskich prac w tym pierwsze miejsca dostaja paletke astora jako bonus a tak to wszyscy zetawy kosmetyków astor czyli tusz podkład jakaś szminka cień i cos tam jeszcze :P mi zalezy na tuszu i podkładzie bo mi sie konczu hehe :P

a w ogóle przegladałyscie inne makijaże?

tak nawiasem mowiac te make-upy miały być wykonane tylko za pomoca kosmetyka astor jednak niektorzy nakłąmali że używali a widac gołym okiem że używali kosmetyków typu Mac Inglot czy inne takie :P hehe ale to szczegól xD
niqska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 17:50   #40
OlaBulBul
Zakorzenienie

Wiecie co, ostatnio zauważyłam, że podgląda nas tu dużo osób
Stary 2008-04-22, 18:02   #41
gosiaczek6
Zakorzenienie

serio? ja widzę cały czas te same mordki zakazane żartuje oczywiście
Stary 2008-04-22, 18:05   #42
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Ja wlasnie tez to zauwazylam,ze duzo osob nas podglada...
Zamkne sie w sobie przez to:P

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 18:05   #43
taka ja
Wtajemniczenie

no Ola jestesmy popularne))
dziewczynki ale mi okropne zimno wyszło coś paskudnego tak mnie ustka bola że szok;(
taka ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 18:06   #44
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Monia powiedz mi ile makijaży wystawiłaś? bo ja już drugi znalazłam
siokoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 18:15   #45
Connect
Wtajemniczenie

Pati ja niestety nie wiem co Ci powiedzieć, bo nie jestem w takiej sytuacji. Ale z tego co piszesz to chyba nie warto się nim interesować.

Strasznego lenia mam dzisiaj i mimo, że mam dużo czasu i dużo mogłabym zrobić to nie robie nic... (chyba się zbliża :/)

Net mi strasznie wolno chodzi i nawet nie mogę normalnie na wizażu "posiedzieć" :/
we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu.
(...)
Konstanty Ildefons Gałczyński
Prośba o wyspy szczęśliwe
Connect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 18:18   #46
gosiaczek6
Zakorzenienie

Connect ja nie wiem jaki wniosek ma byc bo nie znam utworu

dziewczyny mój Tz zeby upiększyc sie biedak zamówił sobie plastry do oczyszczania twarzy i tak sobie oczyscil ze mu twarz spuchła..smiac mi sie chce z niego

siokoladka, a Ty jak z facetem? poprawa?
Stary 2008-04-22, 18:22   #47
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

faktycznie nie kojarzę niektórych nicków, które przeglądają obecnie wątek dziewczyny, nie ukrywajcie się - włączcie się do dyskusji o wszystkim i o niczym
Stary 2008-04-22, 18:23   #48
Connect
Wtajemniczenie

No tak wiem Gosiek, ale tak ogólnie może być?
Już nic tam nie będę dopisywać. Jak mi nauczycielka sprawdzi to pewnie do poprawy pójdzie, a jak nie będzie chciała to tak zostanie i więcej mi nie trzeba.
(...)
Stary 2008-04-22, 18:23   #49
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
Connect ja nie wiem jaki wniosek ma byc bo nie znam utworu

dziewczyny mój Tz zeby upiększyc sie biedak zamówił sobie plastry do oczyszczania twarzy i tak sobie oczyscil ze mu twarz spuchła..smiac mi sie chce z niego

siokoladka, a Ty jak z facetem? poprawa?
jeżeli cisza grobowa to jakas poprawa to jest dobrze
Stary 2008-04-22, 18:26   #50
taka ja
Wtajemniczenie

a jak już o rozwodach o ja wam coś opowiem!brat mojego taty rozszedł się z żoną jak ja byłam mała no i tak się złożyło że z ta ciocią i jej dziecmi czyli mojm kuzynostwem nie utrzymywaliśmy kontaktu i nie widziałam sie z nimi jakies 11 lat;( no i ostatnio stoje sobie na przystanku a tam jakiś przystojniak mi się pojawia na horyzoncie i ja już się prostuje pierś do przodu i gotowa do kokietowania aż się kumple zaczęli śmiać no i ten koleś tak krązy kolo mnie i patrzy sie i usmiecha no i mi sie jakiś znajomy wydał więc sobie mysle ze pewnie z jakiejs imprezy go znam i patrze a on idzie do mnie i pyta o której mamy autobus no to ja mu mówie że za 15 minut i jak usłyszałam jego głos to poznałam i się go pytam :Łuuukasz? a on do mnie tak Kasiu Łukasz i że już kilka razy mnie widział i nie miał odwagi podejść i wziął mój nr i powiedział że żałuje ze jestesmy rodziną...bo to ten mój kuzynek był i mamy na imprezke jechać i ma nas odwiedzic bo go zaprosiłam
Stary 2008-04-22, 18:28   #51
gosiaczek6
Zakorzenienie

aha siokoladka widzę ze TZ uparty tak samo jak i Ty

duzo osobistości przegląda a Ambitnej ni ma
Stary 2008-04-22, 18:32   #52
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
aha siokoladka widzę ze TZ uparty tak samo jak i Ty

duzo osobistości przegląda a Ambitnej ni ma
jestem twarda nie odpuszcze kiedyś też postawiłam na swoim i TŻ sie co nieco nauczył. Wierze że tak samo będzie i tym razem.
Stary 2008-04-22, 18:32   #53
niqska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez siokoladka Pokaż wiadomość
Monia powiedz mi ile makijaży wystawiłaś? bo ja już drugi znalazłam
a 3 :P ale głosujcie na ten na 7 stronie bo jest moim zdaniem najfajniejszy :P

a widziałaś ten make up z pawimi piorami jest suuuper
Cytat:
Napisane przez taka ja Pokaż wiadomość
no Ola jestesmy popularne))
dziewczynki ale mi okropne zimno wyszło coś paskudnego tak mnie ustka bola że szok;(
oj biedactwo, smaruj miodem i grubo jakas maścia!
a faza z kuzynem - dobra xD

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-22, 18:35   #54
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
Napisane przez niqska Pokaż wiadomość
a 3 :P ale głosujcie na ten na 7 stronie bo jest moim zdaniem najfajniejszy :P

a widziałaś ten make up z pawimi piorami jest suuuper

oj biedactwo, smaruj miodem i grubo jakas maścia!
a faza z kuzynem - dobra xD
widziałam widzialam fajny wymyślny i w ogóle ale ja bym w takim nigdzie nie wyszła ale na kims wygląda oryginalnie
Stary 2008-04-22, 18:37   #55
niqska
Wtajemniczenie

w sumie to i ja bym nie wyszła xD ale jest taki fantazyjny
Stary 2008-04-22, 18:42   #56
taka ja
Wtajemniczenie

niqska ty to jestes kochana laska zawsze doradzi wysłucha itp;*
Stary 2008-04-22, 18:42   #57
OlaBulBul
Zakorzenienie

Też go widziałam , jak mi sie uda kiedyś taki zrobić to sobie wyjde, a co mogą pomyśleć że głupia miałam kiedyś pawie piórko zrobione ale tylko na jednym oczku na wakacjach i było oryginalnie przynajmniej XD Ciężko zrobić dwa takie same pawie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-22, 18:43   #58
gosiaczek6
Zakorzenienie

aż musze zobaczyc tego pawia
Stary 2008-04-22, 18:52   #59
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

ja też idę szukać odezwijcie się coś nie ładnie tak podglądać...

Asteria-lp, dodaja, klara28 - odezwijcie się coś nie ładnie tak podglądać...
Stary 2008-04-22, 18:54   #60
Connect
Wtajemniczenie

A gdzie ten pawik?
Wogóle niektóre fotki to pomyłka, ale jest tez kilka naprawdę ładnych.

Przez ten net nie moge nawet wysłać wiadomości na poczcie :/

Edit: znalazłam. Pomysł ciekawy, ale mi się tak średnio podoba, może gdyby było jeszcze lepiej wykonane
(...)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości