![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Za to dam sie pokroic.
mam balerinki i rurki zajrzyj, a w czwartek albo piątek dołoże jesienno- zimowe buciki
![]()
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
♥moja wish♥
Moja Wishlista:
♥ pasek na talię z gumą , ♥ładny kobiecy portfel, duży! ♥porządny pędzel do różu, ♥czapka,szalik,rękawiczki grube , najchetniej biale ♥buty 36/37(22,5cm) , botki ,saszki, emu i balerinki, ♥rurki w rozmiarze 32/34, raczej jednolite, ale nie proste spodnie! ♥kardigany w rozmiarze s, ♥bielizna 70b , dół s, ♥złota biżuteria,w kazdej postaci i stanie, ♥czarny prosty pasek , xs Chętnie wymieniam się też na kosmetyki : ♥wszystko z serii Ziaja Pro, ♥podklad rimmel recover i rimmel mineralny, ♥tusz max factor masterpiece, ♥balsamy brazujace dove , ♥dam sie pokroić za Hugo Bossa Femme(lub klasyczny czerwony Boss) ,Escadę Moon Sparkle , Pure Poison lub Echo Davidoffa Jeżeli masz coś z mojej listy zapraszam do mojego wątku! ![]() Edytowane przez tequillaaaaaa Czas edycji: 2009-12-30 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
Dot.: ♥moja wish♥
♥ładny kobiecy portfel, duży! ♥czapka,szalik,rękawiczki grube , najchetniej biale ♥buty 36/37(22,5cm) , botki ,saszki i balerinki, a takze balsam brązujacy i staniki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj do mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
ja mam taki staniczek 70-75A i resztkę (na wypróbowanie) ziaja tintin do cery tłustej i ze skłonnością do trądziku-zostało ok.15-20%
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.