|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: BAN a kontakty
Dziękuję Wam wszystkim, Moi Mili
Bawcie się dobrze!!!! . |
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Nie chcę bana
Proszę o pomoc
dzisiaj, przez nieuwagę z mojego komputera zarejestrował się na wizażu mój sąsiad, zdążyłam zainterweniować zanim zaczął włączać się do forum bo wiem, że z jednego kompa nie mogą pochodzić dwa nicki. Wiem też, że nie usunę jego zarejestrowanego konta. Co zrobić żebym nie została zbanowana? Czy wystarczy, że ta druga osoba nigdy nie zaloguje się itd? Proszę o odpowiedź. Wiem, że nie pierwszej mi się to zdażyło. Przepraszam w swoim i sąsiada imieniu |
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nie chcę bana
zdarzyło
![]() Mało tego, zapomniałam, że pochwaliłam się wcześniej jemu swoim nickiem i hasłem (z zamiłowania do Hiszpańskiego) i wykorzystał to dublując moje hasło . Jestem załamana - |
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Na jednym komputerze moze byc zalozonych kilka kont.
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję! To kiedy grozi ban? W jakiej sytuacji z moją podobnej?
|
|
|
|
#36 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za odpowiedź. Nie ma mowy żeby narozrabiał bo absolutnie nie pozwolę mu istnieć na wizażu, dość mnie zdenerwował. Czyli mogę swobodnie cieszyć się tym miłym forum, prawda?
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
może zmień sobie hasło, żeby nikt go nie znał, bo nie wiem czy w innym przypadku bęziesz mogła się swobodnie cieszyć
![]() Aha, jeszcze z tego co wiem to nie możecie z tego samego komputera z dwóch nicków wymieniać się na targowisku)
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz, zaraz, a jak mi się ktoś zarejestrował z mojego, za to urzęduje sobie już z innego, swojego komputera, to ja mogę i tak razem z nim oberwać pomarańczą?
Eee, nie... No bo jak nadaje ze swojego sprzętu, to już jest przecież inne aj pi.Dobrymi chęciami to podobnież piekło jest wybrukowane..? Oby nie.
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Spoko Levante, po prostu trochę się zakręciłam tym Twoim przypilnowaniem sąsiada, żeby nie szkudził, bo zastanowiło mnie, jak chcesz sprawić, by ktoś nie wparował na wizaż i nie zasiał zamętu. A Tobie chodziło tylko o Twój komputer.
|
|
#43 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
moje znajome które nie zakładały swoich kont na wizażu u mnie na komputerze tylko u siebie jakiś czas temu będąc u mnie z wizytą zalogowały się na forum by coś sprawdzić po czym ich konta zostały natychmiast wykryte przez system jako zduplikowane w tym także konto mojego męża . Czyli nie trzeba zakładać nawet kilku kont z jednego komputera, wystarczy że ktoś się zaloguje
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Oo! Więc jednak. No proszę...
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja też mam pytanie
![]() 1. Jeżeli loguję się z pracy a nasza sieć jest z zewnątrz widoczna pod jednym IP to konta wszystkich osób które stamtąd piszą będą widziane jako zdublowane, tak? To mógłby być dobry sposób na dowiedzenie się czy ktoś u mnie w pracy wizażuje ![]() 2. Jeśli później się loguję z innej sieci to konta z punktu 1 są nadal widzane jako zdublowane?
|
#46 | ||
|
Administrator
|
Cytat:
Beda tylko mialy taki sam IP - zewnetrzny. Cytat:
Gdyby tylko Zlo pozwolil mi napisac jak to dziala ... ale nie pozwoli aniolek |
||
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale lipa
Myślałam o przeprowadzeniu małego śledztwa ![]() Cytat:
![]() Dziękuję za odpowiedź
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
Mój BAN trwa za długo?
Zakładam wątek bo już nie wiem co robić... tak więc po pierwsze piszę dzięki uprzejmości koleżanki, która "udostępniła" mi z tej okazji Swoje konto. Dostałam BANa tymczasowego bo usunęłam swoją fotkę w wątku o modzie (wątek był nieodwiedzany, inni usuwali- pogubiłam się w regulaminie i też usunęłam bo to w końcu prywatne zdjęcie, nie chciałam żeby krążyło po serwisach randkowych- ale mniejsza o to, zrozumiałam swój błąd), czekałam cierpliwie na koniec szlaBANu, wg. informacji moderatora do 10lipca, nadszedł ten dzień a BAN nadal był, moderator poinformował, że BAN powinien już wygasnąć, nawet w tabelce mojego konta był napis: wygasło, ale gdy chciałam cokolwiek zrobić pisało :data podniesienia szlabanu 17.07.07 18.00, czekałam cierpliwie, dziś jest już 17lipca godzina 23.30 a BAN nadal jest...
nie wiem co mam robić, napisałam do moderatorów ale nie odpowiadają (rozumiem oczywiście, że są zajęci itp.)dlatego pytam Was, może ktoś miał podobny problem. Bardzo mi zalweży bo jestem poumawiana na wymiany z Wizażankami, muszę wystawić przekupki a tu nic![]() Pozdrawiam Chii1986 |
|
|
|
#49 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Mój BAN trwa za długo?
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Mój BAN trwa za długo?
Tak, wszystko jest ok
dziękuję
|
|
|
|
#51 |
|
BAN stały
|
Za co BAN STAŁY?
Witam.
Założyłam sobie to konto, dlatego, gdyż chciałabym się dowiedzieć za co dostałam bana stałego na nicku: yes ? Dodam, że dostałam na pocztę e-mail informację, że otrzymałam PW od użytkownika kaska222 (admina, modertatora? :P) wiadomosc. Ale nie mogę jej odczytac, gdyż jestem zabanowana. A tam na pewno będzie pisało za co. Chciałabym się dowiedzieć, który punkt regulaminu naruszyłam. Pozdrawiam, yes |
|
|
|
#52 |
|
Moderator
|
Dot.: Za co BAN STAŁY?
Dostalas bana za klony ktorych mialas kilka. pk;t4
4. Wyjątkowo przyznajemy użytkownikowi od razu BAN stały lub status SPAMERA z pominięciem gradacji upomnień, jeśli: * bez uzasadnienia edytuje on masowo swoje posty, niszcząc w ten sposób zawartość forum lub KWC, * używa on wyjątkowo parszywego słownictwa obrażając inne użytkowniczki forum, * pierwszy i jedyny post użytkownika jest reklamą. SPAMER jest również statusem stałym, który może znieść tylko administrator po uprzedniej korespondencji ze spamerem. * przypadki łamania tych samych punktów regulaminu przez klony zbanowanych userów – ewidentny trolizm!
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 247 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
#53 | |
|
BAN stały
|
*no tak moze edytowałam często posty ale nie zmieniałam ich treści- tylko dodawałam literki- bo często zdarzają mi się literówki.
*nie przypominam sobie, zeby mój pierwszy post był reklamą... *nie obrażałam nikogo na forum. *założyłam to konto, zgodnie z regulaminem: Cytat:
Ale co ja na to poradzę, że często robię takie literówki? :/ Wolelibyście, żeby było na forum pełno błędów? Rozumiem, że nie mogę liczyć na jeszcze jedną szansę? Tym razem bym przeczytała 3 razy treść posta, zanim bym go wysłała... ;( |
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#55 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

. Jestem załamana - 

No bo jak nadaje ze swojego sprzętu, to już jest przecież inne aj pi.
piekło jest wybrukowane..?

... ale nie pozwoli
nie wiem co mam robić, napisałam do moderatorów ale nie odpowiadają (rozumiem oczywiście, że są zajęci itp.)dlatego pytam Was, może ktoś miał podobny problem. Bardzo mi zalweży bo jestem poumawiana na wymiany z Wizażankami, muszę wystawić przekupki a tu nic