|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 6
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Iwonko a on śmierdzi tak samoopalczowo ?
Bo ja tego zapchu nie znoszę ![]() Zresztą i tak mam jeszcze samomopalcz avene, który się chyba zdąży przeterminować zanim go zużyję ![]()
#34 |
Zakorzenienie
|
Monika - ja chyba nie lubię az tak mieszać, bo się boję, że mi smugi wyjdą, jak źle wymieszam
![]() ![]() ![]() Beatko - moim zdaniem śmierdzi, ale mało, ma jakis cytrudowy zapach, który zabija smród samoopalcza, ale dla mnie on ze wszystkich najmniej śmierdzi i najładniej u mnie wygląda, bo bardzo naturalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Specjalnie dla ciotek:
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze:
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Cze w częsci 6!!!
![]() Ann, Yooliu, przesłodkie są Wasze Maleństwa ![]() ![]() mam ten balsam z garniera, stara wersja, tzn. bez bzielenia na karnacje. Kupiłam bo Iwonka zachwalała. I naprawdę jest super: nie śmierdzi przesanie, dajhe ładny kolor, szybko się wchłania i nie smugowaci ![]() ![]() a staniki, to oastatnio spodobał mi sie ten z konrada, choć jest ich wiele wiecej: http://www.allegro.pl/item339242314_...ys_gratis.html ponoć miękki ![]()
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gadmarko sliczny ten komplecik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Rzabbocop
|
Gadmarko coś mi się obiło ostatnio, że konrad ma zacząć robić 65 ale mogło mi sie pomerdać z inną firmą
Ivuś przeczytaj to: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...137&a=78853008 ![]() Yoolio Małgościa śliczna, duża i robi super minki ![]() poproszę częściej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
No ale żeby jeszcze te 65 szło w parze w literkami odpowiednimi
![]()
#42 |
Zakorzenienie
|
![]() Dziewczynki prześliczne ![]()
#43 | ||
Zadomowienie
|
Czesc Sloneczka
![]() Musze sie zarejstrowac w nowej czesci co byscie pamiwtaly ze jeszcze jezdem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Widze ze dyskusja stanikowa trwa - Iwonko ja ciebie rozumiem z tymi miekkimi/zabudowanymi - u mnie( chociaz nie moge powiedziec ze mam maly biust) jest tak samo - tzn nie uzywam pusz-upow z wiadymych powodow - ale z kolei nie moze byc zabudowany (wyjatek - do biegania i cwicen) - po prostu moj biust nie wyglada najciekawij w takim kroju ![]() ![]() Co ja to jescze - acha Pingwinku - koszyczkowa torebka bardzo fajna i colorek sliczny - nie zanam sie na cenach ale chyba troche drogawy, co ![]() Ja w dalszym ciagu busy - ciagle jakies telefony do zrobienia albo odebrania, maile i listy w ta i tamta strone (nawet nie wiedzialam ze ja mam taki bajzel z tym wszystkim ![]() ![]() ![]() ![]() Gasmarko - mialam sie zaytac - jak tam kafelki w lazience - ladnie wygladaja ??? Ja mam chyba ze 4-5 qoute na pergole - kazdy gay recomedoje co innego - i oczywiscie co jeden to drozszy - mam nadzeje ze w przyszlym tygodniu podejmiemy jakas decyzje bo juz jestem chora od ogladania tych planow ![]() ![]()
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
cześć
fajne fotki ![]() Lide gratuluję zakupu ![]() a ja tam nie widzę, żeby po zmainie z 70D na 60F mój biust lepeij wygladał, po prostu jest mi wygodniej i nie rozumiem tego Waszego szaleństwa, ale ja chyba mam po prostu inne priorytety
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Rzabbocop
|
No fakt my tutaj mniej przykładnie trenujemy i dietujemy za to zajmujemy się pierdołami typu staniki
![]() Ja zawsze miałam korbę na tym punkcie ![]() ![]() Pinguś ale Ty miałaś i masz piękny, jędrny zgrabny biust i w takim przypadku da sie poprawić jedynie komfort noszenia ![]() ale my tu się zmagamy z innymi problemami: utrata jędrności, brak podtrzymania, rozplaszczenie przez złe staniki, duży ciężar biustu, z małość, za dużość, wielopierś i inne ja widzę dużą poprawę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
sophisticated
|
Pingi co nazywasz szaleństwem? ja nie mam możliwości pójść do sklepu i kupić sobie stanik za kilka stów, bo po pierwsze nie mam takich sklepów w promieniu 120 km, po drugie takiej kasy na staniki, bo właśnie - mam inne priorytety,
a też bym chciała mieć wygodny ![]() Yoolia słodką masz córcię ![]() ![]() Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2008-04-29 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
O widze ze Brewka jest - Brewko co ty za OS uzywasz XP czy Vista? - bo tak sie zastanawiam czy by nie przeniesc sie na Viste (glownie dlaatego ze bym mogls ogladaz filny na TV poprzez Xbox)
#49 |
Rzabbocop
|
Lide małz ma Vistę i rzuca mięchem
![]() Widziałyście? http://stanikomania.blox.pl/2008/04/...-wywiad-z.html |
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
sophisticated
|
Cytat:
![]() Lide ale ty masz kilka kompów zdaje się w domu, to może w jednym do zadań specjalnych by się spisywał dobrze o właśnie też czytam ten wywiad ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Lide a Vista chyba coś nie halo
![]() Dużo ludzi wraca do XPeków. Ja osobiście nie wiem bo nie chciałam visty ![]()
#52 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Edit: Po obejrzeniu zdjec z duzymi miseczkami doszlam do wniosku ze wiekszosc modelek ma nie za bardzo dobrany rozmiar - anyhow- o taki wlasnie lubie i najlepiej sie w nich czuje - miekki, nie zabudowany i z "przerwa" pomiedzy lewym i prawym http://www.brastop.com/SetDetails.as...e_White/Pastel
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Brewuś ja też nie widzę szaleństwa w naszych zakupach
![]() Dzięki Rzabbce mam 4 porządne staniki , za pieniądze, za które u nas nawet jednego bym nie kupiła ![]() Też mnie nie stać żeby sobie stanik za kilka stówek kupić ![]() Gadmarko a którego gossarda masz?
#54 |
sophisticated
|
jeszcze się wytłumaczę, bo to może dwuznacznie zabrzmiało
![]() ![]() ja zawsze miałam biust bardzo mizerny, teraz się dowiedziałam, że mizerniejszy jeszcze, bo go źle traktowałam, i chcę to naprawić, na ile się da ![]() i dziękuję niebiosom, że Rzabbkę tu znalazłam, bo bez niej bym mogła tylko oglądać porządne staniki na obrazkach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Rzabbocop
|
Lide to polska firma Kris Line
![]() a modelka ma za małą miseczkę ![]() najlepiej maja dobrane rozmiary modelki z bravissimo http://www.bravissimo.com/adcampaign...ucie-anne.aspx |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Brewka chodziło mi o zupełnie innego, ale nie widzę powodu żeby sie tłumaczyć
sama mam staniki z panache po 35 zł coż nie moja wina, ze męzowi dobrze płącą
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Brewuś ja tez nikomu nie wypominam
![]() Jakbym miała to tez bym sobie kupowała ![]() A co ![]() Po to jest kasiorka żeby ją wydawać, tylko ją trzeba mieć ![]() Edit: Albo męża odpowedniego ![]() Pinguś a byłaś w Katowicach freye pomierzyć?
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rzabbko - rzeczywiscie duzo lepiej dobrane ![]() ![]() ![]() Te z malym biustem maja duzo wieksze pole do poisu - w takich wymiarach wybor jest rzecywiscie ogromny ![]() ![]() ![]() Edit: jestem jeszcze bardziej zazdrosna bo wyswietlilam ceny w australijkich $ i sa o polowe tansze niz u nas - buuuuuuuuu
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Rzabbko a czy ten panache ma odpinane ramiączka ?
http://www.allegro.pl/item355515872_...szafirowy.html
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bea, to osławione Inferno. Osobiście nie radzę - istna zbroja, chociaż na to nie wygląda na zdjęciach. Ramiączka ma stałe.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.