![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjerski cennik :)
Ja ostatnio zapłaciłam 30 zł za umycie, strzyżenie i prostowanie. Cena niewygurowana, ale efekt cudowny. Byłam bardzo zadowolona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
No to widzę, że każda ma "swojego" fryzjera
![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
A ja u jedynej fryzjerki ktora potrafi ujarzmic moje niesworne loczki i robi to tak jak ja tego sobie zycze placę ok 45 zl. (mycie, maska regenerujaca, strzyzenie i modelowanie)
![]() Ostatnio gdy chcialam obciac grzyweczke poszlam do tzw"osiedlowej" fryzjerki. No i tam za mycie, podciecie koncowek, obciecie grzywki, i prostowanie zaplacilam 15 zl!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
mycie+odżywka+strzyżenie= 16 zl
mycie+odzywka+strzyżenie+ modelowanie= 20 zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
chode tylko na podcinanie koncowek
niestety fryzjerski cennik tego nie uwzglednia wie c musze placxic za mycie strzyzenie i rzekome modelowanie 50 pln rzekome bo mam krecone wlosy wiec w zasadzie tylko sie je susszy.. na ale coz to jedyny fryzjer od ktorego wychodze zadowolona - dodam ze scinam sie w malym miescie nie jakiejs metropolii :/
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Mycie + podcięcie końcówek + prostowanie = 70 zł
Mycie + modelowanie = 50 zł Jestem wierna temu salonowi od 5 lat ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Aaaaa...
A fryzury wieczorowe to różnie... raz robiłam loczki zapłaciłam 80 zł, a innym razem zrobiony mi został irokez, za którego zapłaciłam 45 zł i byłam bardzo mile zaskoczona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Kochane ja u mojego fryzjera płace fortuny!!przykład:
odzywka termiczna+podciecie włosków+pasemeczka=320 ostatno tyle zapłaciłam wczesniej róznie ale ok 200zł ale wiecie co warto wychodze zadowolona no będe czczera piszcze z radosci ![]() ![]() wreszcie płace tez za renome nie tylko za usługi!!! buzka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Owieczko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja się przekonałam ,że to wszystko to w większości przypadków nazwa Firmy... bo jak wyjaśnić fakt ,że fryzjerka w salooonie ![]() ![]() POzdrawiam ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Salon ''PIER" pracuja na SP wella obok GC czy mi nie szkoda kasy?? troche tak ale powaznie wam mówie moje włosy kiedys były koszmarne a tam doprowadzili mi je do ładu staram sie nie chodzic tam za czesto bo bym zbankrutowała
![]() ![]() miła atmosfera no cóz czyje sie jak dama ![]() a to sama przyjemniść do fryzjera przysc a nie on do mnie bo mysle ze to mnie bardziej odpręza ![]() pozdrówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się, że pobyt w salonie fryzjerskim poprawia nastrój ale pozwolę sobie jeszcze na jedną uwagę
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
aaa jeszcze małe uzupełnienie...zebym była dobrze zrozumiania - ja nie jestem przeciwna salonom i fryzjerom... bo gdyby tak było nigdy nie bywałabym np. w restauracji skoro mogę sobie ugotować taniej w domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Salon nazywa się w pełni "Pierre" ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
u fryzjera, do którego chodzę płace dość dużo, bo 50-60zł za mycie, strzyżenie i modelowanie, ale za to zawsze jestem zadowolona
i wolę iść raz na jakiś czas do dobrego fryzjera i zapłacić więcej, niż chodzić do taniej fryzjerki, której fryzura wytzrma jeden dzień
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
u fajnej babeczki (młoda, zdolna, ale niestety ma tyle tych klientów, ze ścina już po łebkach i nie wykorzystuje nawet połowy swych możliwości, dlatego ją zmieniam)
mycie + strzyżenie + jakaś tam szczotkosuszarką przejedzie = 13zeta mycie + strzyżenie + prostowanie = 17zeta ale idę do innego feryzjera, a reszta cenowo za to samo to już 25-30złoty zadowolona bardzo od fryzjera wyszłam tylko raz, zadowolona w sensie, że spoko może być to najczęściej, no i raz się spłakałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
allicjaa dziekuje za poprawkę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
allicja pracuje pracuje niedawno u niego byłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() buzka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
ja place 70zl za mycie, styling, strzyzenie i modelowanie, ale jestem baaardzo zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
No to dobrze, że pracuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
ja za balejaz i cieniowanie płace 170 zł <mam włosy do połowy pleców>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
55 zł za balejaż, cieniowanie i prostowanie. Włosy mam do ramion.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
mycie+podcięcie końcówek+modelowanie=35zł
kiedys za odżywianie (rytułał) kerastase+ modelowanie zpłaciłam 120zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
Wczoraj poszlam do renomowanego salonu fryzjerskiego. Za mycie, rytual regenerujacy,podciecie,ci eniowanie i modelowanie zaplacilam 96zl. moze to troszke duzo, ale wyszlam bardzo zadowolona, co w moim przypadku bardzo rzadko sie zdaza. Do tej pory chodzilam do osiedlowego fryzjera, zazwyczaj tylko koncowki podcinalam i modelowalam,ale i tak zazwyczaj cos mi nie pasowalo. teraz chcialam cos zmienic, wiec wolalam zaufac profesjonaliscie. mysle ze teraz bede chodzic do tego salonu, bo naprawde uwazam ze warto!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Ja natomiast ostatnio zapłaciłam 145zł za balejaż dwoma kolorami- brąz i popielaty blond na całych włosach, oczywiście mycie, odżywki, cieniowanie, prostowanie. Podkreslam że mam włosy za ramiona. I jeszcze dostałam prezencik swiąteczny- ciasteczka i szampon z odżywką- próbki. Jestem bardzo zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Oj nawet ostatnio. Moja fryzjerka jest ode mnie kawalek drogi i trzeba duzo wczesniej sie zapisywwac. A zaraz kolo mnie otworzyli studio wizazu wiec mysle otworzli to pewnie znizki i wogole
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
![]()
Ile jestescie w stanie zapacic za wymarzona fryzurke, kolorek?
stawiacie na renomowane salony czy maloznane saloniki? Ja do tej pory oddawalam swe wlosy w rece pani z osiedlowego saloniku- zawsze bylam mega zadowolona i placilam za sciecie + farbe- 100-120zl., w zaleznosci od tego czy byly dodatkowe flesze, refleksy czy inne bajerki. Farby Matrixa.wlosy poldlugie. Dzis jestem zmuszona wybrac sie gdzi indziej-bo na wakacjach jest tam remont i salon nieczynny ![]() ![]() ![]() ![]() A wy ile placice za swoje fryzurki? Ile i za co? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ile pieniedzy zostawiacie u swojego fryzjera?:)
Zawsze farbuje wlosy sama w domku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ile pieniedzy zostawiacie u swojego fryzjera?:)
ja juz nie chodze do osiedlowych zakładów.Dwa razy opcięto mnie tak za pomocą brzytwy,efekt był straszny.Co z tego ze zapiłaciłam 20 zł?Nigdy wcześniej nie byłam w dobrym salonie i myślałam ze tak sie powino cieniować włosy:za pomocą brzytwy.Wystarczyło ze raz odwiedziłam fajny,elegancki salon i zmieniłam zdanie.Włosy wicieniowała mi pani nożyczkami i wyglądam świetnie (mam cienkie,słabe włosy).Fryzjerki z takich salonów wyjeżdzają na kursy,szkolenia itd.,do fryzjerek,,osiedlowych"zn ichęciłam sie do końca zycia.Z pewnościa są w śród nich,,perełki"ale ja na nie nie trafiłam.A u fryzjera zostawiam teraz (za wycieniowanie i podcięcie) 60 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.