|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Benefit Nouba Clarins LRP Aigner L'Occitaine Etro Dermacol ZAPRASZAM!
Zatem pozostajemy przy opcji Benefit ooraz JPG za Fatale oraz wklad Shiseido.
Z pielegnacji moge dodac probasy apteczne gratis
|
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
Cheer a jakie odcienie tych cienie ArtDeco, bo na moim stylu znalazłam tylko 15 - rozbieloną kawę z mlekiem. Masz może zdjęcie? Jak nie to napisz jakie to są odcienie, czy perliste czy matowe.
Blush MJ z opisu w KWC smaczny, a w jakim jest stanie? No i najważniejsze - ile oddałabyś za Histoire d'Eau? W najbliższych dniach postaram się wrzucić zdjęcia ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
To co wkleiłaś w wątku za HdE? Jeśli tak to ja jestem na tak
Bo jak chodzi o Smoka to mam jeszcze nęcące propozycje i muszę się zastanowić czego chcę. ![]() Jeszcze napisz czy te cienie są matowe czy perłowe/z drobinkami. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
cheer znalazłabys cos u mnie za serum z zieloną herbatą ?
mam tez pytanie, kiedy było otwarte i czy jest gdzieś na opakowaniu/kartoniku zaznaczony czas na zużycie od momentu otwarcia ? |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Mad, otworzyłam je jakieś 3-4 m-ce temu. Niestety na opakowaniu nie ma informacji ile jest czasu na jego zużycie, nie ma nawet daty produkcji
![]() U Ciebie podobają mi się (wypisałam wszystko na gorąco, na pogrubionych najbardziej by mi zależało, jeśli byłabyś zainteresowana wymianą, to przejrzę jeszcze raz wątek): maska relaksująca do włosów Wella SP 3.0 Enrich z pochodnymi kaszmiru - ubytek ok. 25% z 200 ml szampon Bain Divalent Kerastase balansujący do włosów mieszanych, tłustych u nasady, suchych i wrażliwych na końcach - 250 ml, zostało trochę mniej niż połowa szampon regulujący do skóry głowy skłonnej do przetłuszczania Rene Furterer -z serii Curbicia, została polowa tuby Superbalm Moisturizing Gloss Clinique błyszczyk Lancome Juicy Tubes Tunes odcień 93 Toffe R&B, kartonik, 15 ml, raz testowany na dłoni połowa turkusowego sypkiego cienia Inglot granatowy sypki cień Inglot, nr 32, kartonik, kilka razy użyty baza pod cienie ArtDeco - użyta jakieś 5 razy, świeża, kremowa Sensibio H2O Bioderma - 250 ml - tylko za coś niezbędnego i oczywiście Serge Lutens Five O'Clock Au Gingembre EDP, kartonik, nakrętka, atomizer, połowa z 50 ml - ale to raczej pozostanie w sferze wyobrażeń... Jeśli byłabyś zainteresowana, mogłabym oddać również maskę enzymatyczną do twarzy i ciała June Jacobs - http://junejacobs.com/product-details.asp?Pid=26. Zużycie jest max. 10 % jak na moje oko, ale mogę zrobić zdjęcie. Wtedy dogadałybyśmy się co do większej wymiany.
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmmm... I tu gorzej. Ja zbyt wielu na własność zapachów nie posiadam
a te, które posiadam nie wiem czy Ci spasują. Co do Theoremy - dostałam odlewkę 5ml przy zakupach na allegro - ponoć od wizażanki. Mogę dorzucić, bez problemu.Poza tym... nie mam pojęcia jak zrobić odlewkę, serio. Nie próbowałam nigdy, nawet atomizerka nie mam. Na wszelki wypadek podam co mam: - Sunflowers - Halloween - Euphoria - Serene (Oriflame) - Hot Coture (z innych mam małe pojemności i skąpię )Z próbek producenta: MDCh au Printemps i Burberry. Co Ty na to? |
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok, czyli dorzucić Fendi?
A co do zdjęć to mam problem, bo mój czytnik kart mi ześwirował i nie widzi tej karty a kabel gdzieś zapodziałam, szukałam już wczoraj i nie pamiętam czy nie pożyczyłam komuś. Jak tylko znajdę to wrzucę fotkę Mam opakowanie, ale jest zniszczone. Wg tego co powiedział sprzedawca - jedna flaszka zbiła się w transporcie i uszkodziła opakowania. Acha - to jest 75 ml nie 50, jak napisałam wcześniej
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
cheer, jesli nie ma na serum oznaczenia czasowego, to ja się niestety nie zdecyduję, bo nie znam tej marki i nawet nie wiem, gdzie mogłabym sprawdzić termin porzydatności od momentu otwarcia
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tak, byłabym zainteresowana odlewką Fendi.
Tzn. zamiast 50 ml HdE, jest 75 ml z ubytkiem 2-3 "psików"? Ale flakon nie jest zniszczony? Bo chyba wiem o którego sprzedawcę chodzi, wystawia aktualnie lekko podniszczony flakon, choć na zdjęciu nie wygląda na takowy. A pudełko to pal licho, najważniejsze żeby flakon był cały. Mad, szkoda, ale rozumiem. Maseczkę otworzyłam w mniej więcej tym samym czasie, używam jej i wszystko jest w porządku.
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
Znalazłam kable
Brat je schował nie tam gdzie trzeba, wrzucam fotkę.Zrobić fotkę opakowaniu? Jak chodzi o sam flakonik to jest ok, w jednym miejscu jest trochę hmmm... zarysowany? ale zauważyłam to dopiero wczoraj, więc nie rzuca się w oczy, jak chcesz- zrobię dokładną fotkę. Fota z Fendi zaraz znajdzie się u mnie w wątku |
|
|
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
Cieszę się, że wszystko ok, ubytek to 2-3 psiki, no może 4
Zostawiłabym go sobie, bo zapach mi się podoba, ale nie będę go nosić Do tego piękny flakon. Czyli nasza wymianka wyglądałaby następująco: Histoire d'Eau (75ml) i Fendi Theorema Legerre (5ml) za Kasetkę z cieniami ArtDeco + Blush z ubytkiem + atomizerek OI zgadza się? Jeśli tak, to możemy przejść na PW |
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Interesuje mnie Twoja kasetka z cieniami magnetycznymi Art Deco, znajdziesz coś?
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Hej
odpisałam na temat Biodermy u siebie, ale nie wiem, czy nie przegapisz, więc w każdym razie jeżeli dalej jesteś zainteresowana wymianą, to jest wolna i chętnie przygarnę w zamian tonik Hydraphase. Potrzebuję tylko wiedzieć, kiedy był otwarty i jaką ma datę ważności.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.

i czekam na PW
a kabel gdzieś zapodziałam, szukałam już wczoraj i nie pamiętam czy nie pożyczyłam komuś.