![]() |
#32 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Demeter,Vollare,Bonne Bell,Maybelline,Sephora i inne
a masz mozliwosc zrobienia foto
40. SEPHORA- rozświetlający puder (ten z gwiazdkami) w odcieniu "Pink",?? z poszukiwanych mam cienie oriflame https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=7266677 walnut pearls najabrdziej zalezy mi na któryms demeterze i sephorze ![]()
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tylko czy te cienie to masz z tego obecnego katalogu? (teraz zmienili znowu na nową wersję, dlatego chce wypróbowac. Jeśli to ta starsza to miałam ją i oddałam, bo cienie były twarde i źle mi się nimi malowało) Demeter ciasteczkowy mogłabym co najwyżej ulać do próbki, tylko że jeśli będę zamawiać (co nie jest na 100 pewne), to dopiero po 10-tym. Mogłabym wtedy wziąśc taką np 6 ml i do niej odpsikać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Może coś ode mnie za Cinnamon Bun i Chocolate Chip Cookie?
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Moze spodoba Ci sie cos u mnie za:
5. MAYBELLINE (Gamey, Jade)- tester cienia do powiek w kolorze białym, perłowy. Nowy 10. MANHATTAN- highlighter "Sun glow", kolor beżowo-rózowy. Gęsta emulsja, nakładana pędzelkiem. Pojemność 8 ml, użyty 3 razy. 18. YVES ROCHER- mleczko z tonikiem "Pure calmille", 2w1, pojemność 200 ml, zostało 2/3. Data ważności 11.2009. 38. BOURJOIS- podkład "Repulpant Boosting" nr 62, 30 ml. Użyty jedynie 2 razy. Jasny odcień. Swieży, zakupiony miesiąc temu w SuperPharm'ie. 45. MANHATTAN- lakier do paznokci "colour boost", lekko różowy (nr 202), kryjący. Pojemność 7 ml, jedynie sprawdzony kolor na paznokciu (zamówiłam w ciemno, myślałam, że to półtransparentny). data ważności 07.2009. Oddam za drobiazg 42. MAYBELLINE- lakier do paznokci "Express finish", 10 ml. Kolor żywy róż, na paznokciu nie wygląda jednak tak "agresywnie" jak na zdjęciu, tylko tak cukierkowo. Jedynie wypróbowany kolor (na jednym paznokciu). PO TERMINIE- data ważności 03.2008. 43. MANHATTAN- lakier "60 seconds quick dry". Leciutki różowo-fioletowy, półprzezroczysty (nr 94). Jedna warstwa daje minimalny kolor. Pojemność 7 ml, uzyty ok 5 razy. PO TERMINIE- data ważności 02.2008. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
Adusiadu-
20. Johnson's Odswiezajacy zel do mysia twarzy 3w1 (oczyszcz, tonizuje, odswieza) Nowy, nie uzywalam go jeszcze i nie wiem czy chce oddac. To jest w KWC? 1. Kojąco - chłodzące płatki pod oczy AVON, Wody Mineralne Islandii. Z 20 sztuk zostało 12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma go na KWC
![]() az jestem zdziwiona, nie powiem jak dziala bo niedawno go kupilam i jeszcze nie uzywałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
może znalazłabyś coś u mnie za: 9. ORIFLAME- "visions", peach me perfect skin glow- emulsja rozświetlająca o brzoskwiniowym zapachu. Kosmetyk ma lekki brzoskwiniowy kolor. Pojmność 30 ml, użyta 2 razy. Data do 2010 roku. 10. MANHATTAN- highlighter "Sun glow", kolor beżowo-rózowy. Gęsta emulsja, nakładana pędzelkiem. Pojemność 8 ml, użyty 3 razy. 12. GLAZEL- 8 kuleczek ---> 4 różowe; 4 kremowe- opalizujące na różowo. Kulki pochodzą z wymiany na wizażu, nie moje kolorki (jedynie maźnełam nimi dłon). 31. WE-MA- pędzel do różu. Z wizażu, był mało używany przez poprzednią właścicielkę, ja użyłam go 2 razy. Na zdjęciu w zestawie, zaznaczyłam strzałką który to. 40. SEPHORA- rozświetlający puder (ten z gwiazdkami) w odcieniu "Pink", ubytek niewidoczny, 2 razy się nim maźnęlam. Może służyć jako róż (niestety mi nie pasuje). Nowe opakowanie, te czarne. Pojemność 11g. Zakupiony ok miesiąc temu. Na zdjęciu pokazowym jest odcień "ivory". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Za żel mogłabym oddać: -tester Maybelline -rozświetlacz Manhattan -2 lakiery manhattan -lakier Maybelline a za płatki mleczko YR ![]() Napisz, czy by Ci pasowało ![]() Aha, mogłabym prosić o spisanie opisu z opakowania? ![]() PS. Oczywiście jeśli nie chcesz żelu oddawać, to nie trudź się ze spisywaniem.. ![]() Cziki- niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Konto usunięte
|
20. DOVE- krem z substancją samoopalającą "summer glow", ciemna karnacja. Pojemność 50 ml, użyłam go ok 4 razy, tylko na twarz. Posiadam kartonik.
czy coś znajdziesz u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
W nagłówku napisałam, ze watek jest tymczasowo nieaktualny, po prostu wystawiłam rzeczy na allegro, bo niektore maja date waznosci do konca sierpnia i nie chce zeby sie u mnie marnowaly, dlatego wystawilam caly pakiecik. Na moja decyzje wplynelo to, ze nikt sie nie odzywal przez minimum 4 dni w moim watku - po prostu nie sadzilam, ze komus jeszcze zalezy na jakiejkolwiek wymiance. Takze bardzo Cie przepraszam, ale mam juz ofery na aukcji, więc płatki raczej sie sprzedadza, a zelu zaczelam uzywac, bo swoj poprzedni oddalm bratu i został mi ten.
Pozdrawiam serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Konto usunięte
|
[1=30766aa7dce2531e8b37b15 ae86c8847ef0755ae_5f137ef 245055;7535145]20. DOVE- krem z substancją samoopalającą "summer glow", ciemna karnacja. Pojemność 50 ml, użyłam go ok 4 razy, tylko na twarz. Posiadam kartonik.
czy coś znajdziesz u mnie? [/quote] Podobają mi się te, które wkleiłam (1 zdjęcie). Tylko taki kolor masz? A czy nie zapodziały Ci sie przypadkiem jeszcze jedne z drugego zdjęcia? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7536816]Podobają mi się te, które wkleiłam (1 zdjęcie). Tylko taki kolor masz? A czy nie zapodziały Ci sie przypadkiem jeszcze jedne z drugego zdjęcia?
![]() ![]() mam tylko taki kolor, to jest naturalna masa perłowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
[1=30766aa7dce2531e8b37b15 ae86c8847ef0755ae_5f137ef 245055;7542516]mam tylko taki kolor, to jest naturalna masa perłowa
![]() ![]() Ok, więc mi pasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
w takim razie:
20. DOVE- krem z substancją samoopalającą "summer glow", ciemna karnacja. Pojemność 50 ml, użyłam go ok 4 razy, tylko na twarz. Posiadam kartonik. za oryginalne kolczyki z guzików z masy perłowej: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1210180271 piszę na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
może coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie kuleczki Vollare i cienie.
Odp. u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Witaj interesuja mnie:
3. BONNE BELL- smackers "Lip lites" z aplikatorem, nadaje kolor. Zapach mocha 13. HELENA RUBINSTEIN- Magic concealer, odcień nr 02 medium. Miniaturka 3ml, zostało na ok 5 użyć (jak sie rozetnie i zbierze z kra 29. TALIKA- próbka emulsji do demakijażu oczu. Dostałam ją w Douglasie przy zakupach. 3ml, data ważnośco 04.2010 42. MAYBELLINE- lakier do paznokci "Express finish", 10 ml. Kolor żywy róż, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.