|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Skromny kramik aako
|
|
|
|
|
#34 |
|
BAN stały
|
hmm jesli odpowiada to pw
![]() pełnowymiarowy Salvador Dali, Dalissime próbka Vichy 7ml - Lipo-peel, mikrodermabrazja wygładzająca skóre (8 4 x próbka Loreal Pure Zone step1 2ml - żel do mycia (7) krem AA HELP półtłusty użyty kilka razy ok.90%. Data ważności do lipca 2008, więc jak ktoś chce wypróbować to jeszcze zdąży (2) |
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
nie, nie chce liotonu.
to co, ja tobie 10 ml wish of love i ty mi 10 ml salvadora ?
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic
Wymiana książek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=572556 Wymiana sukienki studniówkowej: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post30888526 Kosmetyki i biżuteria: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post30889146 |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
tak interesowalby mnie tez lotion
zarezerwuje te zapachy co do Beyond nie jest jednak popsuty caly mechanizm atomizera tylko sama ta glowka ale mam inna na wymiane i psika rewelacyjnie wiec jedyny problemem jest to ze jest inna nakladka do atomika by psikal, tamten cos powoduje ulewanie perfumu. bede czekala na twoja odpowiedz, ahh i zeby nie bylo mowie od razu ze Escape ma lekkie wgiecia na "zakretce " od transportu :/ ale w niczym to nie przeszkadza. z reszta sluze zdjeciami. mysle ze bysmy sie dogadaly a za uszczerbek na Escape ja doloze cos milego ale to powiem jak go wybierzesz ot taka niespodzianka ;]
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
a ile jest ml tego salvadora dali?? ja bym obstawala przy takiej wymiance:
ja - beyond paradise, atomizer, olay, dermacol, 10 x ziaja i moze 2ml Prada Prada odlewka co ty na to? |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Prada w gratisie
nie oddam calej bo kocham nad zycie jakbym miala doradzac to wzielabym EL bo po 1. na lato teraz idealny, po 2. ma psikacz a CK jest wersja bez psikacza , wieksza pojemnosc ;] ale to moje odczucia
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
ahh i dorzuce jeslichcesz miniaturke sprayu Isana antyperspirant o zapachu pudru dla dzieci do cialka
nie jest to droga rzecz ale ma swietny zapach poj. 50ml zostalo ok 80%
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
zrobimy tak bo boje sie juz 2 razy stracilam wartosciowe rzeczy ale zaufam ci i wyslesz swoja paczke wkleisz mi potwierdzenie i w tym momencie ja wysle ok?
tylko zabezpiecz perfum tak zeby nim po scianach mozna bylo zucac... najlepiej spakuj w kartonik, moja poczta jest mistrzem w tluczeniu ;] |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje ze zle mnie nie zrozumialas... nie zarzucam ci ze chcesz oszukiwac, poprostu 2 razy sie sparzylam i strach pozostaje, ale uwazam ze trzeba dac "nowym" szanse
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Dla Słonika fotki od dołu Amor Amor, niestety robione komórką i numer nie jest widoczny więc go napisze UB046, reszte wszystko ładnie widać
Słoniku odlewka tak jak w opisie ok.5 ml chyba ze zalezy Ci bardzo to mogę rozważyć więcej. Rozumiem że chciałabyś odlewke naomi i cacharela ??
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naomi chciałabym tylko na testy - czyli tak koło 2 ml
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
co do przedmiotow wymianki to zgadzam sie na taka wymiane ;] a co do orginalnosci perfum, perfum jest orginalny pochodzi z wymiany z wizazanka ktora udziela sie czynnie na wizazu i na perfumach, jest z perfumerii kupowany przez nia (wizazanka Golgie) pozatym sam wyglad nie budzi zadnych zastrzezen
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten z twojego wątku Issey?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.

grafitowy (prawie czerń) z opiłkami, zużycie minimalne. 

?